Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Πρόσκληση μελών ΑΣ «Εδεσσαϊκός B.C.», σε ΓΣ για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Το αθλητικό σωματείο Εδεσσαϊκός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ( Εδεσσαϊκός B.C.), καλεί τα μέλη του σε Εκλογική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας, (δίπλα στο κολυμβητήριο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού:
Α. Εννέα (9) Τακτικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών (3) αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Β. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών (3) Τακτικών Μελών και δύο (2) αναπληρωματικών.
4. Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Εκλογική Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017) και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Τελετή έναρξης Aridea Cup 2017 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πλήθος κόσμου για άλλη μια χρονιά παρακολούθησε την τελετή έναρξης του Aridea Cup 2017, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, Η διοργάνωση αυτή αποτελεί θεσμό τόσο για το tennis όσο και για την περιοχή της Αλμωπίας. 
 
Η ανάπτυξη του tennis στην περιοχή της Πέλλλας και ειδικά στην Αριδαία είναι τεράστια, καθώς όπως ανέφερε ο Πρόεδρος περίπου το 20% των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Αριδαίας ασχολείται με το tennis και το σύνολο των μαθητών έχει πιάσει και έχει παίξει tennis μέσα από το πρόγραμμα το tennis στα σχολεία που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ. Επίσης από όλους τονίστηκε η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης αξιοποιώντας τις τουριστικές υποδομές της περιοχής με τη φιλοξενία και άλλων διοργανώσεων. Ο όμιλος έχει διατυπώσει προτάσεις εδώ και χρόνια σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε με την συνεργασία και των τοπικών αρχών οι προτάσεις αυτές να βρούν έδαφος υλοποίησης και να διευρύνουν της ορίζοντες ενίσχυσης του αθλήματος και υποστήριξης της τοπικής οικονομίας. την εκδήλωση τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ Πέτρος Τσιάρας, η πρόεδρος του ΣΒΑΕ Ελπίδα Σκούφαλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και από τους πρωτεργάτες για την υλοποίηση της τεννιστικής εγκατατάστασης Σίμος Σωτηριάδης. ο βουλευτής Π'ελλας του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιάννης Σηφάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πολλόί εκπρόσωποι τεννιστικών και αθλητικών σωματείων. 
 
Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδος και καλούμε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και την προσπάθεια των αθλητών.
 
 
 


Ευχαριστήριο Π.Υ. Αριδαίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ.ΠΥ.Δ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΥΡ/ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
E Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της Τ.Κ Αλώρου, τον Πρόεδρο της,  Παπαδόπουλο Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Τσιμτσιρίδη  Γεώργιο, που με την  συνδρομή τους και την διάθεση των γεωργικών ελκυστήρων συνετέλεσαν τα μέγιστα για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου Αλώρου στις 18/08/2017.  Ο Διοικητής

    Απόστολος Ν. Κώνστας  
Επιπυραγός

Αναδρομές: Η Δίκη των Αεροπόρων

Με την ονομασία αυτή έμεινε στην ιστορία η δικαστική περιπέτεια στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτών, τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια. Κατηγορήθηκαν για δολιοφθορά και κομμουνιστική συνωμοσία, αλλά αμνηστεύτηκαν από την κυβέρνηση Καραμανλή το 1955. Κατοπινές έρευνες έδειξαν ότι η δίωξή τους οφείλεται σε σκευωρία.

Ανακοίνωση ΔΗΚΕ Αλμωπίας


Μετά από στοχευμένες, προγραμματισμένες και μεθοδευμένες προσπάθειες, η ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ με απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης των Ληξιπρόθεσμων για την εξόφληση χρεών παρελθόντων ετών, που προήλθαν ουσιαστικά από τη συγχώνευση των δύο Επιχειρήσεων με τον Καλλικράτη.
Αυτό σημαίνει, ότι ουσιαστικά μέχρι τέλος του έτους 2017 η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας θα έχει εξοφλήσει όλες μα όλες τις υποχρεώσεις της προς τους επαγγελματίες - πιστωτές συμπολίτες μας, φυσικά με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο.
Θα είναι πλέον μια Επιχείρηση που θα μπορεί να οραματίζεται το μέλλον της βελτιώνοντας όλες τις υποδομές της στις Δομές που διαχειρίζεται και διοικεί.
Θέλω σ' αυτήν τη δύσκολη και όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε και κατέληξε θετικά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και κυρίως τον κ. Τουμανίδη Κωνσταντίνο, να ευχαριστήσω το Λογιστικό γραφείο ¨ASF ACCOUNTING IKE¨ που μας υποστηρίζει και συνεργάζεται με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε θέματα οικονομικής φύσης και τέλος θέλω να ευχαριστήσω το συμπολίτη μας Βουλευτή κ. Σηφάκη Ιωάννη, που σε όλη αυτήν την προσπάθεια ήταν παρόν σε καθημερινή επικοινωνία, παρακολουθώντας και δείχνοντας το πραγματικό του ενδιαφέρον για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Θέλω επίσης να τον ευχαριστήσω και για το ενδιαφέρον του να παραχωρηθεί το ιδιοκτησιακό του ΚΔΑΠμεΑ " ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" με απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ στο Δήμο Αλμωπίας για δεκαετή χρήση, ώστε να μπορούμε να εντάξουμε το κτήριο σε πρωτοποριακό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης μέσω του ΕΣΠΑ.
Όλα αυτό μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Επιχείρησης που με σωστή διοίκηση και διαχείριση θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στον Κοινωνικό της ρόλο με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
                  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Νέα μεταγραφή για Αλμωπό Αριδαίας

Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Christian Mendy (Κριστιάν Μεντί) με θητεία στην ΑΠΕ Λαυρεωτική, Βύζας Μεγάρων (Β’ Εθνική), Ντακάρ Σενεγάλης. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Γιάννης Σηφάκης: Χρηματοδοτoύνται η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Αλμωπίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Εδεσσας

Γιάννης Σηφάκης: Χρηματοδοτoύνται η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Αλμωπίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Εδεσσας με 202.619,00 € και 754.000,00 € αντίστοιχα από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους

Υπογράφηκε και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η χρηματοδότηση των δύο κοινωφελών δημοτικών επιχειρήσεων για να πληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία με την υπογραφή από τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Η χρηματοδότηση αυτή μαζί με την χρηματοδότηση του Δήμου Έδεσσας ως ορεινού Δήμου και την χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας από το πρόγραμμα λειψυδρίας θα βοηθήσει σημαντικά στην ανακούφιση των οικονομικών των Δήμων της Πέλλας

Aridea Cup - πρώτη ημέρα προκριματικών

Την Κυριακή διεξήχθηκε η πρώτη φάση των προκριματικών αγώνων του Aridea Cup, Ευρωπαικού πρωταθλήματος tennis για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 16 ετών.

Ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός σχολικών κτιρίων του Δήμου Αλμωπίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συγχαρητήρια συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Πέλλας


ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΕΠΙΣΗΜΩΝ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΠΕΛΛΑΣ  ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ  18-8-2017  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΙΣ  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΝΕΑΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ  ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΠΕΛΛΑΣ  κ. ΑΣΤΕΡΙΟ  ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ  ΕΚΛΟΓΗ  ΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΠΟ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΙΛΟΓΗ  ΤΟΥ  ΩΣ  Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ  ΒΕΒΑΙΟΙ  ΟΤΙ  Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ  κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΠΟ  ΘΑ  ΣΥΜΒΑΛΕΙ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΗΣ  ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ  ΟΛΟΙ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΜΕ  ΗΘΟΣ ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ  ΣΚΕΨΗΣ , ΜΕ  ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥΕΤΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΤΟ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΜΑΣ.
 Η  ΕΚΛΟΓΗ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  Η  ΤΙΜΗΤΙΚΗ  ΕΠΑΞΙΑ  ΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΗΣ  ΕΠΟ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ  ΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΚΑΙ  ΤΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  ΤΗΣ  ΠΕΛΛΑΣ , ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ  ΤΙΣ  ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΤΙΣ  ΔΙΚΕΣ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ΤΟΥ  Δ.Σ.  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΣΕ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΙ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ  ΟΛΟΥΣ  ΟΣΟΥΣ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΕΠΟΧΗ  ΣΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Κε  ΠΡΟΕΔΡΕ  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ  ΕΡΓΟ  ΣΑΣ

ΕΠΙΣΗΣ  ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ  ΕΡΓΟ  ΤΟΥ  ΤΟΝ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ  ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΝΟΜΟΥ  ΠΕΛΛΑΣ  κ. ΠΑΝΙΔΗ  ΑΒΡΑΑΜ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ  ΕΚΛΟΓΗ  ΤΟΥ  ΩΣ  ΜΕΛΟΥΣ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΕΛΕΓΧΟΥ  ΚΑΙ  ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΤΗΣ  ΕΠΟ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  ΑΝΘΡΩΠΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΘΕΣΗ  ΑΦΟΥ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΟΜΕΑ  ΤΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΜΕ  ΣΥΝΕΧΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΤΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  FORA  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ , ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΑΥΤΟΣ  ΜΕ  ΠΟΛΥΕΤΗ  ΚΑΙ  ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΜΑΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΙΔΑΝΙΚΗ  ΜΕΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΤΗΣ  ΠΕΛΛΑΣ  ΥΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ  ΧΡΟΝΙΑ.


                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
                

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΣΙΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Aridea Cup 2017

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη

Γιάννης Σηφάκης: Πιστώθηκε το 70% της προκαταβολής στους νέους αγρότες και στην Κεντρική Μακεδονία

Γιάννης Σηφάκης : Πιστώθηκε το 70% της προκαταβολής στους νέους αγρότες και στην Κεντρική Μακεδονία, συνολικά 27.557.600,00 € από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

19α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ
19α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ» διοργανώνει το μεγαλύτερο και καλύτερο πολιτιστικό αντάμωμα του καλοκαιριού!

Για 19η συνεχή χρονιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (24-25-26-27/8) στο Λουτράκι έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα ανταμώματα της Ελλάδας.
Ήχοι διαφορετικοί που δένουν όμως αρμονικά μεταξύ του, με ιστορικούς συλλόγους από όλη την χώρα και το εξωτερικό, δημιουργούν ένα τεράστιο πολιτιστικό ψηφιδωτό ελληνικής παράδοσης.

Πέμπτη 24/8: Ο Αχιλλέας Δραμουντάνης μαζί με παραδοσιακούς μουσικούς, έρχονται απευθείας από το Ηράκλειο και μαζί με τις Σχόλες Γεωργιλαδάκη από την Μεσσαρά της Κρήτης θα μας ταξιδέψουν στην παράδοση και τις μουσικές του Ψηλορείτη.

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή(25-26-27/8): Πολιτιστικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας θα παρουσιάσουν χορούς από Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία, Ρουμλούκι, Καστοριά, Κύπρο, Πόντο, Ήπειρο, αλλά και από το έθιμο Μπούλες και Εthnic-Βalkan πνευστά.


Σας περιμένουμε όλους!


Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξη : 20.30Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *