Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Λήγει η προθεσμία για το Φοιτητικό επίδομα ύψους 380 ευρώ

Λίγες ημέρες απομένουν για την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το φοιτητικό επίδομα από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Θεοφάνεια στους 37°C των Λουτρών Πόζαρ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Η κάμερα του InPozar, την μεγάλη ημέρα του Aγιασμού των υδάτων, ταξίδεψε στα Γαλανά νερά,

Οι 20 πιο εμπορικές ταινίες στην Ελλάδα για τη δεκαετία που πέρασε

Η δεκαετία μας κούνησε το μαντήλι με το 2019 να μας προσφέρει τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας και μάλιστα με τεράστια διαφορά. Η ταινία του Joker «έσπασε» και κόντεψε να φτάσει το ένα εκατομμύριο εισιτήρια στους δύο μήνες προβολής της στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση ΚΕΠ Έδεσσας

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους

Χειμερινές εκπτώσεις από 13 Ιανουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου 2020

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2020 θα αρχίσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Ασκηση στον χώρο εργασίας: Μόδα ή αποτελεσματική στρατηγική υγείας;

Τα απαιτητικά και πολλές φορές εξουθενωτικά ωράρια, οι «άσχημες» συνθήκες και γενικότερα τα ακατάλληλα εργασιακά περιβάλλοντα που επικρατούν σε διάφορους εργασιακούς χώρους, επηρεάζουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία των εργαζόμενων, και κατ' επέκταση την ποιότητα ζωής και την αποδοτικότητά τους.

Ανακοίνωση Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας

Καλούνται οι συνάδελφοι που έχουν τέκνα τα οποία εισήχθησαν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ να μας ενημερώσουν για να βραβευτούν στον ετήσιο χορό μας που θα γίνει 1 Φεβρουαρίου στο κέντρο "Καταρράκτες" στην Έδεσσα. Πληροφορίες Γ. Παρματάς - Ι. Κατσικάς.

Netflix: Αυτές ήταν οι δέκα δημοφιλέστερες σειρές για το 2019

Το Netflix στα χρόνια της κυριαρχίας του, άφησε βαρύ το σημάδι στο χώρο των σειρών, ενώ τους τελευταίους μήνες και μετά από προσπάθειες χρονών που δεν είχαν και τα καλύτερα αποτελέσματα, κατάφερε να κάνει το «μπαμ» και στις στις ταινίες με τα Irishman και Marriage Story να παίζουν δυνατά για τα όσκαρ.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας: Παραλαβή πιστοποιητικών ΚΠΓ Μαΐου 2019

Τα πιστοποιητικά των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Μαΐου 2019, βρίσκονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Διεύθυνσης (Εγνατία 91, Έδεσσα) και ώρες 8:30 έως 14:30, κάθε εργάσιμη μέρα.

Νέο ασφαλιστικό: Αυξάνονται μισθοί και συντάξεις - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε

Νέες αυξήσεις μισθών και συντάξεων «κρύβει» το νέο ασφαλιστικό - Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί που θα δουν αυξήσεις στα χρήματα τους.

Δήμος Αλμπωπίας: Δασική Απαγορευτική διάταξη Θήρας

Ο Δήμος Αλμπωπίας ενημερώνει τους πολίτες

για την με αριθ. 21/24148/10-12-2019 Δασική Απαγορευτική διάταξη Θήρας

Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής

Ο τελευταίος και μεγαλύτερος από τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Ονομάζεται «Πρόδρομος», γιατί με το κήρυγμα και με το έργο του εσήμανε τον ερχομό του Ιησού Χριστού και «Βαπτιστής», διότι βάπτιζε τους ανθρώπους στον Ιορδάνη ποταμό και εβάπτισε και τον Ιησού Χριστό.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *