Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Οι γυναίκες στα χακί; - Σχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για 6μηνη εθελοντική θητεία

Σχέδιο εθελοντικής κατάταξης γυναικών στο στρατό έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν δύο σκοποί. 

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Με τα παρακάτω είκοσι τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη, πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 28/7/2015, κι ώρα 20:00’, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας:

Έδεσσα: Υλοποίηση Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων “Come Out & Play!”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Το Δίκτυο Νέων Ελλάδας (Youthnet Hellas), σε συνεργασία με την Κίνηση Νέων Έδεσσας, πρόκειται να υλοποιήσει Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης (Erasmus+) στην Έδεσσα

Έρχεται στο τέλος Σεπτεμβρίου η Κάρτα του Πολίτη

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει η Κάρτα του Πολίτη, σε εθελοντική βάση, καθώς θα είναι μία κάρτα η οποία θα διευκολύνει τους πολίτες, στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Αρχίζει απόψε το 9ο The Land of the Sheep στην Αριδαία

Το ένατο Land of the Sheep festival είναι γεγονός. Ένα διήμερο γεμάτο rock, blues, και rock’n’roll ήχους στο πρώτο χιλιόμετρο Αριδαίας – Εξαπλατάνου. 

Kepler 452B: Ο πλανήτης που έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά με τη Γη! (ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τον μεγάλο "ξάδελφο" της Γης ανακάλυψε η NASA. Πρόκειται για τον εξωπλανήτη Kepler 452B παρόμοιο με τον δικό μας, στον οποίο θεωρείται πιθανό να έχει αναπτυχθεί ζωή!

Γιάννης Σηφάκης: ''Η κυβέρνηση ενισχύει ουσιαστικά την αστυνομική δύναμη στην Πέλλα''

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των εκπροσώπων των αστυνομικών Πέλλας που υποστηρίχθηκαν από τον βουλευτή η κυβέρνηση αποφάσισε την ουσιαστική ενίσχυση της αστυνομικής

«Κίνημα» στο facebook ζητάει πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου !

Η πρόεδρος της Βουλής, εκτός από πρωταγωνίστρια σε εντάσεις στο Κοινοβούλιο ή όπου αλλού κρίνει η ίδια πως πρέπει να παρέμβει, όπως στο περιστατικό με τον αστυνομικό, κάνει θραύση

Δείτε τι θα ισχύει από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα για τις αναλήψεις από τις τράπεζες

Από το Σάββατο και κάθε Σάββατο από εδώ και πέρα και μέχρι να αρθούν τα capital controls θα ξεκινά η... τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων που δίνει το δικαίωμα στους καταθέτες να τραβούν ή 60 ευρώ την ημέρα, ή έως 420 ευρώ σωρευτικά την εβδομάδα. 

Νίκος Ρίζος: ''Όταν πραγματικά νοιάζεσαι για κάποιον δεν του μιλάς μόνο για δικαιώματα, του μιλάς και για υποχρεώσεις''

Με αφορμή τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων για τη συμφωνία με τους θεσμούς, ο Νίκος Ρίζος καταθέτει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του.

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 24/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα,

Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης (Σαν Σήμερα 24/7)

  • 1974 :Φτάνει στην Αθήνα από το Παρίσι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το αεροπλάνο του είχε παραχωρήσει ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εσταίν, ο οποίος ήταν στενός προσωπικός φίλος του Καραμανλή. Πολλοί είδαν στην άφιξη του Καραμανλή έναν υψηλό πολιτικό συμβολισμό: το τέλος της στρατιωτικής δικτατορίας.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *