Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Βασίλης Λυριτζής: Ο καρκίνος τον νίκησε, έμεινε αθάνατη η ανθρωπιά του

Το τηλέφωνο, όταν χτυπά ξημερώματα, σπάνια μεταφέρει καλές ειδήσεις... Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας συνάδελφος, κοινός φίλος: «Έλα, συγγνώμη, αλλά δεν έχω καλά νέα: Ο Βασίλης ‘’έφυγε’’». Δεν χρειαζόταν να μου εξηγήσει σε ποιον Βασίλη αναφερόταν.

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές στην Αριδαία

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στην Αριδαία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές 2019 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Μια καθαρή Αλμωπία – Μια ανθρώπινη Αλμωπία. Γράφει η Μελίτα Χισκάκη

Κοινώς αποδεκτή είναι η διαπίστωση ότι ο Δήμος μας δεν έχει κερδίσει τη μάχη στην καθαριότητα. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε όλο το γεωγραφικό χώρο της Αλμωπίας, με ένταση στα χωριά.

Πιστεύεις στον εθελοντισμό; Οδηγισμός στα Γιαννιτσά, ξανά!

Πιστεύεις στον εθελοντισμό; Σου αρέσει η παρέα, η δημιουργία και η προσφορά;

Αυξημένος κίνδυνος άνοιας για τις γυναίκες με πρόωρη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που άργησαν να έχουν την πρώτη περίοδο (εμμηνόρροια) τους, όσες εισέρχονται πρόωρα σε εμμηνόπαυση ή έχουν κάνει υστερεκτομή (χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μήτρας), αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για εκδήλωση άνοιας, σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Στάλθηκε προς έγκριση στο CEF η μελέτη για τη νέα χάραξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών και Υποδομών κ. Θάνο Βούρδα στάλθηκε σήμερα από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στο CEF προς έγκριση η μελέτη, προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ, για το έργο της νέας χάραξης της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και αναμένεται να εγκριθεί ως το τέλος του Απρίλη του 2019.

Αφιέρωμα: Δημήτρης Μητροπάνος 1948 – 2012

Σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, με σημαντική διαδρομή στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Ριζού και Καλυβίων Σκύδρας»

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Ριζού και Καλυβίων Δήμου Σκύδρας» μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της εκπροσώπου της αναδόχου «Κοινοπραξίας Βιργινίας Ρώσσιου - Γεωργίου Ζαρκάδα».

Στον «αέρα» 4.000 ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία»

Άκρως ενδιαφέρον είναι το ενημερωτικό δελτίο, που δημοσίευσε ανήμερα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στα Σκόπια, το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας, καθώς αναδεικνύει το πρόβλημα των εμπορικών σημάτων, που σχετίζονται με τον όρο «Μακεδονία».

Προκηρύχθηκε το έργο ριζικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγειας Αριδαίας με 149.970,00 €

Γιάννης Σηφάκης: Προκηρύχθηκε το έργο «Βελτίωση κτιριακών Υποδομών και εγκαταστάσεων Κέντρου Υγείας Αριδαίας με προϋπολογισμό 149.970,00 €

Πάσχα 2019: Πότε κλείνουν και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Δείτε πόσες μέρες θα κάτσουν οι μαθητές

Συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετέχει σε σχολική σύμπραξη ανταλλαγής με τίτλο «E-Τreasure: My lovely Europe», που εντάσσεται στο πρόγραμμα ΚΑ2 «Στρατηγικές σύμπραξης για τη σχολική εκπαίδευση», υπό την αιγίδα του ERASMUS+. Η θεματική της σύμπραξης εστιάζει στην ιστορία των συμμετεχουσών χωρών και αναδεικνύει στοιχεία του πολιτισμού τους.

Αυτισμός: Τι συμπτώματα παρουσιάζει ένα παιδί ανάλογα με την ηλικία - του Κικίδη Θεόδωρου

Με αφορμή τη σημερινή μέρα 2 Απριλίου που έχει ορισθεί ως παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό θα μιλήσουμε για τα πρώιμα συμπτώματα που παρουσιάζει ένα παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *