Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για τους φορείς του ΕΦΚΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για τους φορείς του ΕΦΚΑ.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες γίνεται... 13

«Το LAGFF είναι αφοσιωμένο στην εξερεύνηση νέων δρόμων και συνεργασιών στον κόσμο του κινηματογράφου,» δηλώνει ο Αριστοτέλης Κατοπόδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του 13ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Αντζελες. «Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε νέους δημιουργούς, να τους εκθέτουμε σε ερεθίσματα και να προσφέρουμε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς διανύουμε τον δέκατο τρίτο χρόνο της ζωής μας».

Αφιέρωμα στο Δίστομο: Δεν πρέπει να ξεχάσουμε...

Φόρος τιμής στα θύματα του μαρτυρικού χωριού, που σαν σήμερα πριν από 75 χρόνια βίωσαν την ακόρεστη δίψα των Ναζί για αίμα και βαρβαρότητες.

Ξένη ιστοσελίδα εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό

Η ιστοσελίδα onthisday.com εμφάνισε αρχικά τον Μέγα Αλέξανδρο με «μακεδονική» εθνικότητα και τη σημαία της γειτονικής χώρας.

Ερευνα: Δείτε γιατί τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται το μεσημέρι

Τα παιδιά που παίρνουν έναν μεσημεριανό υπνάκο 30 έως 60 λεπτών, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, εμφανίζουν καλύτερη διάθεση, ανώτερη ακαδημαϊκή επίδοση και μειωμένα προβλήματα συμπεριφοράς, σύμφωνα με μία νέα αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα.

Πανελλήνιες: Τα ερωτήματα στα Μαθηματικά που δυσκόλεψαν τους υποψηφίους

Πανελλαδικών συνέχεια σήμερα, Δευτέρα, με τους υποψηφίους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Μαθηματικά για τις ομάδες Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Δυσπραξία: Όταν η αδεξιότητα οφείλεται σε διαταραχή - του Κικίδη Θεόδωρου

Για ένα άτομο με δυσπραξία, απλές καθημερινές δουλειές όπως η τοποθέτηση ενός καρφιού στον τοίχο ή το κόψιμο μερικών λαχανικών είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό. Φαινομενικά, το άτομο είναι αδέξιο ή αφηρημένο, όμως στην πραγματικότητα δυσκολεύεται να συντονίσει τις κινήσεις του.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 142 χρόνια από την ίδρυση του

Στις 10 Ιουνίου 1877, πριν από 142 χρόνια, ιδρύθηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός στην Ελλάδα.

Ανανέωσαν με Αλμωπό Αριδαίας Ξόμπλιος και Νικολίτσας - Ευχαριστήριο προς Άρη Υδραίας

To Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Άρη Υδραίας για την άψογη συνεργασία όλη την χρονιά όσο και για την υποστήρηξη και φιλοξενία των νεαρών παικτών για την στελέχωση της Β’ ομάδας μας.

Χαράτσι έως 2.151 ευρώ σε 1.000.000 μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Ζημιωμένοι περισσότερο από όλους τους άλλους φορολογούμενους θα είναι περίπου 1.00.000 μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες που ασκούν ατομικά τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους, από την κατάργηση των φορολογικών «αντιμέτρων» του ν.4472/2017 στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες.

Εθελοντική αιμοδοσία στον πεζόδρομο Έδεσσας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 πμ-1 μμ στο χώρο της παλιάς Vodafone (στον πεζόδρομο).

Αναδρομικά συνταξιούχων - Τα ποσά ανά ταμεία - Δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε

Έρχονται σε δόσεις για 1,4 εκατ. δικαιούχους μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *