Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη τομεαρχών υγείας της Δημ.το Αλμωπίας στο Κ. Υ. Αριδαίας

Επισκεφθήκαμε με τους ιατρούς τομεάρχες υγείας της Δημ.Το. Αλμωπίας, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

ΟΑΕΔ : Έτσι θα πάρετε επιδότηση έως και 12.000 ευρώ

Επιδότηση έως και 12.000 ευρώ θα μπορέσουν να λάβουν άνεργοι εφόσον ενταχθούν στο νέο ανοιχτό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Μέχρι στιγμής παραμένουν κενές χιλιάδες θέσεις.

Αφιέρωμα: Η ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Η κορυφαία εμπορική έκθεση της χώρας, με διεθνή προσανατολισμό. Αποτελεί κατά κάποιο τρόπο διάδοχο παλαιοτέρων αντίστοιχων εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη: των «Καβειρίων» της προχριστιανικής περιόδου και των «Δημητρίων» των βυζαντινών χρόνων. Η πρώτη ΔΕΘ άνοιξε τις πύλες της στις 3 Οκτωβρίου 1926.

Έναρξη ακαδημίας Βόλεϊ του ΦΟΑ

Η Ακαδημία Βόλεϊ του Φ.Ο. Αριδαίας συνεχίζει την πορεία της για τέταρτη συναπτή χρονιά και ξεκινάει τις προπονήσεις της νέας αθλητικής χρονιάς, 2019-2020, τη Δευτέρα 09/09/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας από τις 15:00 έως τις 18:00.

120 δόσεις: Έτσι θα κάνετε την αίτηση - Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες

Άνοιξε την Πέμπτη (5/9) η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων των οφειλετών προκειμένου να ενταχθούν στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Εκδηλώσεις Πολύμορφης Έκφρασης στα Γιαννιτσά

Ξεκινούν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, οι «Εκδηλώσεις Πολύμορφης Έκφρασης» του Δήμου Πέλλας, οι οποίες πραγματοποιούνται από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο πλαίσιο της λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.

Επίδομα παιδιού 2019 - Α21: Πότε θα πληρωθεί η δ' δόση - Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Στις 25 με 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους η δ δόση του επιδόματος. H αίτηση Α21 υποβάλλεται μια φορά κάθε χρόνο από τον Μάρτιο έως και τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου.


Την επόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 4ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *