Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Σαμαρτζίδης: Τα σημάδια μιας διαδρομής

 

Αναμένεται η κυκλοφορία τον Μάιο του 2021

E-shop: Ξεκινά στις 22/2/2021 η υποβολή αιτήσεων για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό»


Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο μας: 4ης Νοεμβρίου 3, Αριδαία, στα τηλέφωνα: 6972355532 / 2384500153 και στο site μας www.tsimas.com

Πέτρος Τσαρκνιάς: Πρόταση για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ"


Πρόταση για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ"

Κοσμογονία - του Ιωάννη Ευθυμιάδη


Ο πρώτος αμερικανός αστρονόμος Έντγουιν Χαμπλ (Edwin Hubble 1889-1953) με τις αλλεπάλληλες παρατηρήσεις του ανακάλυψε το 1925 από το αστεροσκοπείο Wilson με το τηλεσκόπιο Hooker, με φασματοσκοπικές μεθόδους γαλαξία με μορφή σπειροειδή νεφελώματος. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο νεφελοειδής γαλαξίας (απομακρύνεται από τον δικό μας Γαλαξία).

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου Αλμωπίας


Ολοκληρώθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ο καθαρισμός των κοιμητηρίων της Αριδαίας. Ήδη προχωρούμε και στον καθαρισμό των υπολοίπων κοιμητηρίων στις κοινότητες του Δήμου μας, με στόχο τον ευπρεπισμό τους.

Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας: Παράταση μέχρι το τέλος Ιουνίου για τη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών του πρώην ΟΕΚ


Αγαπητοί Συνάδελφοι Εργαζόμενοι και Συνταξιούχοι η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *