Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η ανακατανομή των ομίλων. Πως εντάχθηκαν στους ομίλους οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής της Ε.ΚΑ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μετά την κλήρωση για την ανακατονομή των σωματείων στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, που αγωνίζονται οι ομάδες της ΕΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. θα είναι ο εξής:

Αλεξάνδρα Αβράμη: H δασκάλα μπαλέτου από τα Γιαννιτσά που γυμνάζει τα μοντέλα της Victoria’s Secret

Αφιέρωμα στη συντοπίτισσα από τα Γιαννιτσά Αλεξάνδρα Αβράμη, στην τέχνη της και την αξιόλογη επαγγελματική της επιτυχία, έκανε το περιοδικό BOVARY και το οποίο αναδημοσιεύουμε με μεγάλη μας χαρά.

Ξεκινούν οι ανανεώσεις στον Εδεσσαϊκό

Από τις ανενώσεις με τους παίκτες του φετινού "ρόστερ" και δή όσους έπαιξαν βασικό ρόλο στην κατάκτηση του "νταμπλ" και της ανόδου στην Γ Εθνική θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Εδεσσαϊκού για την νέα σεζόν

Πώς τα πρότυπα για το τέλειο ανδρικό σώμα άλλαξαν τα τελευταία 150 χρόνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακριβώς όπως τα πρότυπα του γυναικείου σώματος, έτσι και του ανδρικού, στο πέρασμα των χρόνων έχουν αλλάξει εντελώς.

Αποκατάσταση πρανούς του αναχώματος γέφυρας στη Μηλιά Αλμωπίας

Υπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο η σύμβαση για την αποκατάσταση πρανούς χειμάρρου ανάντη γέφυρας Τοπικής Κοινότητας Μηλιάς του Δήμου Αλμωπίας.

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «Αλμωπία» και προσωπικά τον κ. Τσιρόπουλο Γεώργιο, για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων, οι οποίος με την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που επιδεικνύει συνεισφέρει ουσιαστικά, στην τοπική κοινωνία.

Πρόταση: Να απαγορευτεί η χρήση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αριδαίας όσο θα διαρκέσουν τα έργα του αποχετευτικού

Πριν από μερικές μέρες, ενεργοί πολίτες από την Αριδαία πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε μπροστά στο Δημαρχείο Αλμωπίας διαμαρτυρόμενοι για τα υψηλά επίπεδα σκόνης εξαιτίας του έργου του αποχετευτικού δικτύου.

Let’s do it Greece 2017 και Δήμος Αλμωπίας

Η μεγάλη εθελοντική μας οικογένεια, της οποίας ο Δήμος Αλμωπίας αποτελεί ένα από τα 1475 σημεία δράσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως περισσότεροι από 109.000 μοναδικοί, παθιασμένοι, δημιουργικοί εθελοντές συντονιστήκαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ομορφαίνοντας τις περιοχές μας και την καθημερινότητά μας.
Το 2017 συμμετείχε στο Let’s do it Greece το 1% του ελληνικού πληθυσμού, περισσότερα από 1400 σχολεία – πάνω από 1 στα 10 της χώρας - και συγκεντρώθηκαν 530 τόνοι απορριμμάτων, εκ των οποίων ανακυκλώθηκαν οι 140.
Η υπερπροσπάθεια, τα ξενύχτια, οι δύσκολες, αλλά και οι όμορφες στιγμές και πάνω από όλα η μεγάλη συγκίνηση και η ελπίδα που προσφέρεται από τους εθελοντές του Let’s do it Greece, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου μεγάλου μας infographic – η ταυτότητα και το αποτέλεσμα της μεγάλης εθελοντικής μας επιτυχίας σε μια εικόνα.
Καθώς οι πράξεις ξεπερνούν τα λόγια, ετοιμάσαμε για εσάς ένα Μωσαϊκό με τις φωτογραφίες που μας στείλατε.
Γιατί όπως και στη ζωή, όλοι μαζί, με τις ομοιότητες και τις διαφορές μας, δημιουργούμε την Μεγάλη Εικόνα που μας περιβάλλει!
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας, με τη συμμετοχή συλλόγων και σχολείων της περιοχής μας, πραγματοποίησε πολυάριθμες εθελοντικές δράσεις άνω των χιλίων μαθητών του Δήμου μας και γίναμε μία οικογένεια με ολόκληρη την Ελλάδα! Καταφέραμε να γίνουμε μέρος του Μωσαϊκού και ένα όμορφο γαλανόλευκο κομμάτι στο infographic - φωτογραφία Προμάχων.    
Ύστερα από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της Αλμωπίας στην εθελοντική αυτή δράση είμαστε σε θέση να δηλώσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στην Αλμωπία.
Let’s do it Almopia! Γίνε η αλλαγή που περιμένεις ! ! !
Οι σύλλογοι πραγματοποίησαν τις παρακάτω δράσεις:
Τ.Κ. Εξαπλατάνου
Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου καθαρισμός κεντρικής εισόδου του χωριού από σκουπίδια και βάτα στο οδικό δίκτυο.
Τ.Κ. Αψάλου
Σύλλογος Νέων Αψάλου καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.
Τ.Κ. Όρμας
Σύλλογος Γυναικών Όρμας καλλωπισμός παραδοσιακής βρύσης εντός του χωριού, βάψιμο τοιχίου και κάγκελων του σχολικού κτηρίου (η δράση θα γίνει σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο)
Τ.Κ. Πολυκάρπης
Σύλλογος Νέων Πολυκαρπης καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.
Τ.Κ. Πιπεριάς
Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.
Τ.Κ. Προμάχων
Εθελοντική Ομάδα Προμάχων καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού φύλλων και σκουπιδιών, βάψιμο τοιχίου πλατείας, τοποθέτηση-φύτευση λουλουδιών.
Τ.Κ. Τσάκων
Εθελοντική Ομάδα Τσάκων καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού και καθαρισμός σκουπιδιών του κεντρικού επαρχιακού δρόμου.
Δ.Ε. Αριδαίας Υδραίας
ΔΗΚΕΑ μαζί με τους Πολιτιστικό σύλλογο Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και Μορφωτικό Σύλλογο Υδραίας καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων εντός Αριδαίας και καλλωπισμός του μνημείου έμπροσθεν 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.


Αφιέρωμα: Άννα Φρανκ 1929 – 1945

Νεαρή Γερμανοεβραία, ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα θύματα του Ολοκαυτώματος. Το ημερολόγιο, που κρατούσε κατά τη δίχρονη παραμονή της οικογένειας της σ' ένα κρησφύγετο στο γερμανοκρατούμενο Άμστερνταμ, είναι ένα από τα πιο πολυμεταφρασμένα και πολυδιαβασμένα βιβλία παγκοσμίως.

Η Ανελίς «Άνε» Μαρί Φρανκ (Annelies «Anne» Marie Frank) γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη στις 12 Ιουνίου του 1929. Ήταν η δεύτερη κόρη του επιχειρηματία Ότο Φρανκ (1889-1980) και της Εντίτ Χολέντερ (1900-1945). Η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας ονομαζόταν Μαργκότ (1926-1945) και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερη από την Άννα. Οι Φρανκ δεν ήταν φανατικά προσκολλημένοι στον Ιουδαϊσμό και ζούσαν σε μία μη εβραϊκή γειτονιά της Φραγκφούρτης.


Μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, η οικογένεια Φρανκ μετακόμισε στο Άμστερνταμ. Αρχικά, ο Ότο Φρανκ δούλεψε σε μία εταιρεία παραγωγής πηκτίνης και το 1938 ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση, ασχολούμενος με το χονδρεμπόριο φρούτων. Όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ολλανδία το 1941, η Άννα αναγκάστηκε να μεταγραφεί από το Μοντεσοριανό σχολείο, στο οποίο φοιτούσε, σ’ ένα ειδικό σχολείο για Εβραίους.


Αντιμετωπίζοντας την απειλή της εκτόπισης σε στρατόπεδο καταναγκαστικών έργων, ο Ότο Φρανκ και η οικογένειά του αποφάσισαν να κρυφτούν στην αποθήκη της επιχείρησής τους στο Άμστερνταμ (9 Ιουλίου 1942). Έχοντας εξασφαλισμένη τη διατροφή και τη βοήθεια ορισμένων φίλων τους μη Εβραίων, παρέμειναν στο κρησφύγετό τους έως τις 4 Αυγούστου του 1944, οπότε τους ανακάλυψε η Γκεστάπο και τους συνέλαβε.


Η οικογένεια Φρανκ οδηγήθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου η μητέρα της Άννας, Εντίτ, πέθανε από τις κακουχίες στις 6 Ιανουαρίου του 1945. Η Άννα και η αδελφή της μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπέργκεν-Μπέλσεν και πέθαναν εκεί από τύφο, η μεν Μαργκότ στις 9 Μαρτίου 1945, η δε Άννα τρεις ημέρες αργότερα. Ο Ότο Φρανκ ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που επέζησε. Βρέθηκε ζωντανός στο Άουσβιτς και απελευθερώθηκε από τον Κόκκινο Στρατό.


Μετά τη σύλληψη των Φρανκ στο Άμστερνταμ, φίλοι της οικογένειας ερεύνησαν το κρησφύγετο και παρέδωσαν στον Ότο Φρανκ διάφορα έγγραφα, μεταξύ των οποίων και το ημερολόγιο της Άννας, που ήταν γραμμένο στα ολλανδικά. Ο πατέρας της το εξέδωσε το 1947 με τον τίτλο Het Achterhuis (Το πίσω σπίτι) ή όπως είναι γνωστό στη χώρα μας Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.

Το βιβλίο διακρίνεται για το ώριμο ύφος και τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του και αποκαλύπτει τη συναισθηματική ωρίμαση της νεαρής συγγραφέως μέσα από τις αντιξοότητες, που δεν την εμπόδισαν να γράψει: «Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κατά βάθος καλοί». Τα τελευταία χρόνια η αυθεντικότητα του ημερολογίου έχει αμφισβητηθεί από αναθεωρητές ιστορικούς του Ολοκαυτώματος, όπως ο Ρομπέρ Φορισόν, ο Ροζέ Γκαροντί και ο Ντέιβιντ Ίρβινγκ. 
 
 
 
απο το sansimera.gr

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/6/2017 και ώρα 19.30, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με μια συναυλία στον πεζόδρομο (μπροστά από το Πολεμικό Μουσείο- πρώην Λέσχη Αξιωματικών), στην οποία θα συμμετέχουν σύνολα αποτελούμενα από μαθητές του Ωδείου. Θα παρουσιαστούν γνωστά κομμάτια κλασσικής μουσικής και όχι μόνο με βιολιά, κιθάρες, φλάουτα, τρομπέτες κ.α, σε μια μοναδική συνεργασία και ενορχήστρωση από την διευθύντρια του Ωδείου κ. Μάχη Κυπραίου.

Η Ημέρα Μουσικής είναι ένα γεγονός που διεξάγεται με μουσικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο στην Ευρώπη στέλνοντας το μήνυμα ότι η μουσική ενώνει πολιτισμούς και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους και διάφορους άλλους χώρους, παρουσιάζοντας συναυλίες απ' όλο το μουσικό φάσμα. Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αγαπήσουμε τη μουσική, να συνεργαστούμε για την άριστη μελωδία και να γνωρίσουμε πόσο σημαντική είναι στην ανάπτυξη ανταλλαγών και συνεργασιών.

Με το κορυφαίο αυτό γεγονός και τις διπλωματικές εξετάσεις Βυζαντινής Μουσικής που έπονται, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Πέλλας ρίχνει «αυλαία» στην φετινή εκπαιδευτική χρονιά αναδεικνύοντας και φέτος την εξέχουσα θέση του στα πολιτισμικά και πολιτιστικά πράγματα του Δήμου μας.

Κατάσταση αριστούχων μαθητών 2ου Γυμνασίου Αριδαίας


1/1

2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 ΑΡΙΔΑΙΑ 58400


Τηλέφωνο: 2384021379


Fax: 2384021379 Email: mail@2gym-aridaias.pel.sch.gr


Σχολικό έτος2016-2017
Ημ/νία14/6/2017
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΤΑΞΗ Α
Α/ΑΕπώνυμο μαθητήΌνομα μαθητήΌνομα πατέραΜέσος ΌροςΜέσος Όρος ΟλογράφωςΧαρακτηρισμός μέσου όρου

1ΝΕΡΑΝΤΖΟΓΛΟΥΙΓΝΑΤΙΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

2ΤΑΡΑΛΙΔΗΣΙΩΑΝΝΗΣΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ19 11/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

3ΠΑΣΟΗΧΡΙΣΤΙΝΑΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ19 11/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

4ΚΩΝΣΤΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ19 10/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

5ΤΣΑΠΑΕΛΕΝΗΙΩΑΝΝΗΣ19 9/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

6ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΜΑΡΙΑΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ19 6/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΞΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

7ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΧΡΙΣΤΟΣΚΥΡΙΑΚΟΣ19 5/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

8ΛΙΟΥΓΑΜΑΡΙΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ19 4/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

9ΠΑΣΟΗΜΥΡΤΩΕΥΣΤΑΘΙΟΣ19 4/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

10ΤΖΕΚΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕΤΡΟΣ19 3/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

11ΚΩΤΣΟΥΚΛΕΟΠΑΤΡΑΓΕΩΡΓΙΟΣ19 1/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΆριστα

12ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣΔΑΝΙΗΛΙΩΑΝΝΗΣ19 1/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΆριστα

13ΡΙΖΟΣΝΕΑΡΧΟΣΧΡΗΣΤΟΣ19ΔΕΚΑΕΝΝΕΑΆριστα

14ΓΙΟΛΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ18 13/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

15ΚΟΓΙΟΥΣΤΑΥΡΟΥΛΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ18 13/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

16ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥΜΑΡΙΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ18 13/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

17ΓΙΟΛΗΙΩΑΝΝΑΠΕΤΡΟΣ18 11/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

18ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥΕΙΡΗΝΗΛΑΖΑΡΟΣ18 11/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

19ΛΑΜΠΡΙΔΟΥΕΙΡΗΝΗΣΩΤΗΡΙΟΣ18 11/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

20ΝΟΥΣΚΑΔΕΣΠΟΙΝΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ18 10/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

21ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥΣΤΥΛΙΑΝΗΛΑΖΑΡΟΣ18 8/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

22ΝΟΥΣΚΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ18 8/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

23ΓΗΣΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ18 7/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

24ΛΑΜΠΡΙΔΟΥΜΑΡΙΑΣΩΤΗΡΙΟΣ18 7/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

25ΠΑΣΟΗΜΑΡΙΑΕΥΣΤΑΘΙΟΣ18 7/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

ΤΑΞΗ Β
Α/ΑΕπώνυμο μαθητήΌνομα μαθητήΌνομα πατέραΜέσος ΌροςΜέσος Όρος ΟλογράφωςΧαρακτηρισμός μέσου όρου

1ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΑΘΑΝΑΣΙΑΓΕΩΡΓΙΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

2ΤΣΑΚΙΡΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠΕΤΡΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

3ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΗΑΧΙΛΛΕΥΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

4ΡΑΚΙΑΡΗΜΑΡΙΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

5ΤΣΕΛΕΠΗΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΝΙΚΟΛΑΟΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

6ΤΣΕΛΕΠΗΔΗΜΗΤΡΑΝΙΚΟΛΑΟΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

7ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΟΥΜΑΓΔΑΛΗΝΗΒΕΝΙΑΜΗΝ19 12/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

8ΚΑΚΑΤΑΚΗΧΡΥΣΟΥΛΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ19 9/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

9ΤΖΑΤΣΗΣΧΡΗΣΤΟΣΔΙΟΝΥΣΙΟΣ19 9/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

10ΓΕΣΙΟΣΓΡΗΓΟΡΙΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ19 5/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

11ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗΘΩΜΑΣ19 5/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

12ΜΠΙΤΣΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣΤΡΥΦΩΝ19 3/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

13ΤΟΜΑΜΑΡΙΝΑΕΥΑΓΓΕΛΟΣ19 3/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

14ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ-ΚΑΜΕΝΙΔΗΣΘΕΟΔΩΡΟΣΙΩΑΝΝΗΣ19 1/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΆριστα

14ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥΚΥΡΙΑΚΗΓΡΗΓΟΡΙΟΣ19ΔΕΚΑΕΝΝΕΑΆριστα

16ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣΚΥΡΙΑΚΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ19ΔΕΚΑΕΝΝΕΑΆριστα

17ΑΜΠΑΡΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ18 12/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

18ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥΜΑΡΙΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ18 10/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

19ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΓΕΩΡΓΙΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ18 9/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

20ΛΑΖΙΟΣΘΕΟΦΙΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ18 8/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

ΤΑΞΗ Γ


Επώνυμο μαθητήΌνομα μαθητήΌνομα πατέραΜέσος ΌροςΜέσος Όρος ΟλογράφωςΧαρακτηρισμός μέσου όρου

1ΑΔΡΑΜΑΝΗΔΗΜΗΤΡΑΓΕΩΡΓΙΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

2ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥΜΑΡΙΑΝΙΚΟΛΑΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

3ΝΕΡΑΝΤΖΟΓΛΟΥΧΡΗΣΤΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

4ΡΙΖΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

5ΤΣΟΛΑΚΗΕΛΙΣΑΒΕΤΣΤΕΦΑΝΟΣ20ΕΙΚΟΣΙΆριστα

6ΚΙΟΣΕΣΤΑΥΡΟΥΛΑΑΝΤΩΝΙΟΣ19 13/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

7ΤΡΙΓΚΑΚΗΠΑΓΩΝΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΔΗΜΗΤΡΙΟΣ19 12/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

8ΕΥΑΓΓΕΛΕΡΙΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗΑΝΤΩΝΙΟΣ19 7/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

9ΤΡΥΠΚΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣ19 5/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

10ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥΔΗΜΗΤΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ19 3/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

11ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ19 2/14ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΥΟ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

12ΝΟΥΣΚΑΣΛΑΖΑΡΟΣΧΡΗΣΤΟΣ18 11/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

13ΤΖΕΚΟΥΔΗΜΗΤΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΣ18 9/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΝΝΕΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

14ΛΑΜΠΡΙΔΟΥΕΙΡΗΝΗΣΑΒΒΑΣ18 7/14ΔΕΚΑΟΚΤΩ και ΕΠΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑΆριστα

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *