Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Απαγόρευση θήρας

Από το Δήμο Αλμωπίας ανακοινώνεται

Το «Κουρμπάνι» θα αναβιώσει στην Κωνσταντία

Το «Κουρμπάνι» θα αναβιώσει στην Κωνσταντία, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, μετά τη Θεία Λειτουργία.

Αφιέρωμα: Η Διάσκεψη της Καζαμπλάνκας

Η Διάσκεψη της Καζαμπλάνκας ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις των Συμμάχων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να χαράξουν την μετέπειτα στρατηγική τους. 

Σεμινάριο για γονείς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΌΡΑΜΑ» Ν. Πέλλας, διοργανώνουν 20ωρο Σεμινάριο για Γονείς με τίτλο «Μαθαίνω να Επικοινωνώ με το Παιδί μου».

Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το άσθμα

Το άσθμα είναι Χρoνία Νόσος του Αναπνευστικού Συστήματος. Ο όρος «Χρονία» σημαίνει ότι δεν εξαλείφεται, αλλά αντιμετωπίζεται φαρμακευτικά. Είναι φλεγμονή των αεραγωγών δηλαδή των βρόγχων που μεταφέρουν τον αέρα που εισπνέουμε.

Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Έδεσσας την Τετάρτη στην Όρμα

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην Όρμα η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Έδεσσας από τις 9:00 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ. 

Στον ΧΥΤΑ Έδεσσας μεταφέρονται πλέον τα απορρίμματα του Δήμου Βέροιας

Στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας μεταφέρονται πλέον τα απορρίμματα του Δήμου Βέροιας, όπως αναφέρει το InVeria.gr, ενώ μέχρι πρόσφατα μεταφέρονταν στον ΧΥΤΑ της Κοζάνης.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αλμωπίας

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική απόφαση που αναφέρει:

Η κανονικότητα που αξιώνουν σε συνθήκες φτώχειας - του Σαββίδη Παναγιώτη

Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ - του Σαββίδη Παναγιώτη για το ialmopia.gr

Νέοι μισθοί: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι – Πίνακες και παραδείγματα

Αναπροσαρμογές αποδοχών έρχονται για 2 εκατ. εργαζόμενους. Πόσο κερδίζουν οι μισθωτοί πλήρους απασχόλησης και τα μπλοκάκια. Ποιοι κινδυνεύουν με απώλειες.

Οι Γυναίκες του Ίκαρου Έδεσσας συνεχίζουν το αήττητο σερί τους

Την Κυριακή 12-01-20 στο ΔΑΚ Έδεσσας βρέθηκαν αντιμέτωπες οι γυναικείες ομάδες του Ίκαρου Έδεσσας με την αντίστοιχη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, για το πρωτάθλημα Β Εθνικής.

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς την EUROBANK σχετικά με τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος

Επιστολή προς την EUROBANK σχετικά με τις πληροφορίες για την κατάργηση του καταστήματός της στην πόλη της Σκύδρας απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου τονίζοντας την αναγκαιότητα και τους λόγους διατήρησής του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *