Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η κατανομή των θέσεων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ με τις διπλές πανελλαδικές

Η ιδιαιτερότητα των φετινών πανελλαδικών που θα είναι «διπλές» φέρνουν και τις ανάλογες τροποποιήσεις στον τρόπο κατανομής των θέσεων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Το 10% του συνολικού αριθμού εισακτέων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις των Τμημάτων των Πανεπιστημίων κατανέμεται σε επιμέρους ποσοστά 60% και 40%, τα οποία αντιστοιχούν στους υποψηφίους που συμμετείχαν τελευταία φορά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ημερήσιων Γενικών Λυκείων και ημερήσιων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) των ετών 2015 και 2014 αντίστοιχα.

Το 10% του συνολικού αριθμού εισακτέων των ΤΕΙ, της ΑΣΠΑΙΤΕ και των ΑΣΤΕ, κατανέμεται σε επιμέρους ποσοστά 60% και 40%, τα οποία αντιστοιχούν στους υποψηφίους που συμμετείχαν τελευταία φορά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ημερήσιων Γενικών Λυκείων - ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) ή ημερήσιων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) των ετών 2015 και 2014 αντίστοιχα.

Οι υποψήφιοι του παλαιού συστήματος ημερησίου ΓΕΛ – ΕΠΑΛ (Ομάδα Β’) θα διεκδικήσουν το 4% των θέσεων που αντιστοιχούν στις θέσεις των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων Γενικών Λυκείων έτους 2016.

20% του συνολικού αριθμού εισακτέων των ΤΕΙ, της ΑΣΠΑΙΤΕ και των ΑΣΤΕ αποδίδεται στους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ έτους 2016 με το παλαιό ή με το νέο σύστημα εισαγωγής. Από το ανωτέρω ποσοστό οι υποψήφιοι του παλαιού συστήματος (ημερήσιο ΕΠΑΛ – Ομάδα Α’) θα διεκδικήσουν το 13,8% και το υπόλοιπο αυτού θα το διεκδικήσουν οι υποψήφιοι του νέου συστήματος ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών Γενικών Λυκείων με το παλαιό σύστημα θα διεκδικήσουν ποσοστό 0,3% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, ενώ οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα θα διεκδικήσουν αντίστοιχο ποσοστό 0,7%.

Το 1% του συνολικού αριθμού εισακτέων των ΤΕΙ, της ΑΣΠΑΙΤΕ και των ΑΣΤΕ αποδίδεται στους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’) έτους 2016 (παλαιό σύστημα ΕΠΑΛ).

Επίσης στην υπουργική Απόφαση κατανομής του αριθμού εισακτέων συμπεριλαμβάνεται και ο αριθμός των θέσεων εισακτέων που αποδίδονται στην εισαγωγική κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ορίζονται τα επιπλέον ποσοστά του αριθμού εισακτέων που αποδίδονται στους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κάνοντας χρήση των ειδικών κατηγοριών (Έλληνες του εξωτερικού, Αλλοδαποί-Αλλογενείς, Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, υπότροφοι, υποψήφιοι σεισμόπληκτων περιοχών, υποψήφιοι με σοβαρές παθήσεις, αθλητές με διακρίσεις).

Φ.Ο Αριδαίας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 68-70

Στον πρώτο τελικό των Play Offs ο Αιγινιακός κέρδισε στην Αριδαία με σκορ 68-70 στην παράταση, παίρνοντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας. Αντάξια οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί βρίσκονται στον τελικό, προσφέροντας ένα συναρπαστικό παιχνίδι σε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Αιγινιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ελέγχοντας τον ρυθμό του και προηγήθηκε στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με 17-21. Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις με τον Αιγινιακό να έχει ένα μικρό προβάδισμα με 29-31. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρίσκοντας λύσεις και κοντά και μακριά από το καλάθι κατάφερε να έχει ένα μικρό προβάδισμα πέντε πόντων με 44-49. Στο 4ο δεκάλεπτο η Αριδαία κατάφερε να ισοφαρίσει και στο τελευταίο τρίλεπτο να υπάρχουν συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ. Ο Αιγινιακός είχε την ευκαιρία να κερδίσει στην κανονική διάρκεια εάν δε έχανε 6 συνεχόμενες βολές με το παιχνίδι να τελειώνει στο 58-58 και να οδηγείται στην παράταση. Εκεί η ομάδα μας φάνηκε πιο αποφασισμένη και δίκαια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 68-70.

Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στο Αιγίνιο για τις 7/5/2016 στις 18:00. Πλέον ο Αιγινιακός θέλει μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Σε περίπτωση που χρειαστεί και 3ο παιχνίδι αυτό θα γίνει στην Αριδαία στις 14/5/2016.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ., Παπαδόπουλος Θ.

Δεκάλεπτα: 17-21, 29-31, 44-49, 58-58, 68-70(παράταση).

Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Αβραμίδης 8(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 2, Κανονίδης, Μπεγλόπουλος 16(1), Παπαβραάμ 3(1), Αθανασιάδης 13, Μακρόπουλος 15(1), Αλεξανδρόπουλος, Στρέπκος 8, Τζάτζης 3(1).
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 9(1), Μωυσίδης 13(2), Κιρκιντζώτης 3 , Βαφόπουλος 8, Δαμαλής 6, Παπαμιχαήλ 12, Παπουλίδης 3, Τσιάμης 11(1), Κολαξίδης 5(1), Τσικούρας.
 
 
 
aiginiakosbc.blogspot.gr

Δήμος Αλμωπίας: Ανάπλαση της πλατείας στην Χρυσή

Σε μία ακόμα παρέμβαση ουσίας προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, αξιοποιώντας χρήματα από το τεχνικό πρόγραμμα του 2015 και προχωρώντας στην ανάπλαση της πλατείας της Χρυσής.

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε πεζοδρόμιο ακριβώς μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίας Χρυσής ο οποίος προσελκύει κόσμο από όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι μια άλλη εικόνα πιο όμορφη και κυρίως πιο λειτουργική. Παράλληλα, επισκευάστηκαν τα πεζοδρόμια που βρίσκονταν στην περιοχή της πλατείας και παρουσίαζαν φθορές.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν παγκάκια στο πάρκο του χωριού, ώστε να αποκτήσει ξανά ζωή και να μπορούν οι συμπολίτες μας να το απολαμβάνουν.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις κόστισαν 7.000 ευρώ.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας

 
 
Ο προπονητής του ΙΚΑΡΟΥ Νίκος Ρέτζιος δηλώνει ότι ο ίδιος και οι νεαροί της ομάδας ότι είναι πανέτοιμοι και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να πάρουν μια καλή θέση στο Πανελλήνιο αυτό Πρωτάθλημα καθώς ότι είναι μια καλή εμπειρία για την ομάδα αφού θα συναγωνιστούν με παιδιά της ηλικίας τους ως αντίπαλοι των υπόλοιπων ομάδων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναρτήθηκε μετά από κλήρωση το πρόγραμμα της Προημιτελικής και Ημιτελικής φάσης (‘Ομιλοι Α΄και Β΄) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα διεξαχθούν ξεκινώντας από αύριο στη Θεσ/νίκη 25 έως τις 28 Απριλίου 2016. Η ομάδα Παίδων του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας προκρίθηκε από την Κεντροδυτική Μακεδονία καθώς τερμάτισε στην 1η θέση και συμμετέχει έτσι επάξια στους «16» της Ελλάδος.
Οι πρωταθλητές νικητές αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα με προπονητή τον Νίκο Ρέτζιο είναι οι :


 
 
Γάτσης Σωκράτης, Πριβαρτιτσιάνης Δημήτρης, Πόπτσης Λάζαρος, Κυβελίδης Κων/νος, Αντώνογλου Γιάννης, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Πασχάλης Σάββας, Περτσεμλής Βαγγέλης, Γιαννούσης Δημήτρης, Τικβίνας Δημήτρης και Σταλίκας Φίλιππος.


 
 
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, είναι ένας μικρός άθλος ώστε να φτάσει η ομάδα αυτή στους «16» της Ελλάδος.

Ρήξη στην αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας;

Καταψήφισε ο Κώστας Νικολαϊδης την πρόταση για τους υδρονομείς

Αριδαία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στο Βόλο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 23-4/24-4

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1η ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΤΑΧΥΤΗΤΑ 1Η-

Boulder 3η

2η ΠΕΤΑΛΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ- ΤΑΧΥΤΗΤΑ 2η – boulder 2η

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1Η ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ –ΤΑΧΥΤΗΤΑ 5η – boulder 1η

2η ΚΟΤΙΔΟΥ ΦΑΝΗ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ 4η

ΠΑΝΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1Η ΛΙΟΥΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ- ΤΑΧΥΤΗΤΑ 2Η

4Η ΜΕΛΙΣΣΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

8Η ΧΑΣΑΠΗ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α’

1Η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΙΟΒΑΝΝΑ

12Η

ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

2ΟΣ ΚΥΡΙΜΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Η δολοφόνος θάλασσα και η λυπημένη κυρία - ποίημα του Μύρωνα Κομνηνού

Η δολοφόνος θάλασσα και η λυπημένη κυρία - ποίημα του Μύρωνα Κομνηνού στο ialmopia.gr

Το πορτρέτο μου, πάνω από το γραφείο όπου γράφω
στίχους, μου το έφτιαξε μια λυπημένη γυναίκα, που
μιλάει πάντα για την θάλασσα, που της πήρε τον
αγαπημένο, εδώ και είκοσι χρόνια!

Όταν μου μιλάει, τραγουδούν τα βότσαλα, την μνήμη
της τρικυμίας, που της πήρε τον αγαπημένο!

Η θλίψη αυτής της κυρίας, έχει μια ευγενική
αυθυπαρξία στην καταγωγή!
Με το χέρι της έξω από το νερό, ζωγραφίζει, ενώ
με το άλλο κρατάει σφιχτά το κλειδί του σπιτιού της!

Γεννήθηκε η λυπημένη κυρία και μεγάλωσε στην Ικαρία.
Τώρα ολόκληρη κατάγεται, από τα χρώματα της θάλασσας!
 
Μύρωνας Κομνηνός

Δ. Καλδερεμτζή: "Δεν μπορεί η δημοτική αρχή Αλμωπίας να μιλά για πολιτικό πολιτισμό"


Σφοδρή επίθεση έκανε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Δέσποινα Καλδερεμζή αναφορικά με τις συμπεριφορές του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου. 

Μεγάλη επιτυχία του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας συγχαίρει θερμά το μαθητή Μήντση Χρήστο της Γ’ τάξης του Μηχανολογικού τομέα που διακρίθηκε στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης, παίρνοντας τον Β’ Έπαινο Διηγήματος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ακαδημία Αλμωπού Αριδαίας εναντίων της ακαδημίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αγώνας πρωταθλήματος της ακαδημιας Αλμωπου εναντίων της ακαδημιας του Απόλλωνα Κρυας Βρύσης. 

Γ. Τσιμτσιρίδης: "Μικρή η αύξηση στην άρδευση της Αλμωπίας" - Χρ. Αβραμίκας: "Δεν παίρνω πίσω τίποτα!"


Μικρή χαρακτήρισε την αύξηση στα τέλη άρδευσης του Δήμου Αλμωπίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά τη συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.

Σάρωσε τα μετάλλια το τμήμα Άρσης Βαρών του Φ.Ο.Αριδαίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το τμήμα άρσης βαρών του Φ.Ο.Α έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων παίδων-κορασίδων με 5 αθλήτριες και 3 αθλητές στις 22-23/4/2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταθλητής Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πανεδεσσαϊκός για 2η συνεχόμενη χρονιά

Ο Πανεδεσσαϊκός κέρδισε στα «χαρτιά» 20-0 τους Ικάρους Γιαννιτσών και εξασφάλισε από την 5η αγωνιστική της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΚΕΜ τον τίτλο του πρωταθλητή κορασίδων για 2η συνεχή χρονιά. Ο Πιερικός Αρχέλαος παραιτήθηκε από το αδιάφορο παιχνίδι του Σαββάτου, με την ΕΚΑΣΚΕΜ να εκτίθεται όμως καθώς η ολοκλήρωση συνέπεσε με την έναρξη της προκριματικής φάσης για το πανελλήνιο. Ο  Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί τον σύλλογο της Κατερίνης για την «κατανόηση» καθώς την Κυριακή και στις 17:30 οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια ομάδα της Χαλκιδικής, την Ιερισσό στο κλειστό Γυμναστήριο του Επταπυργίου.Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
Βαθ2
Διαφ2
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
12
6
6
0
0
230
93
137
0
1
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
8
5
3
2
0
224
199
25
0
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΡΧΕΛΑΟΣ
6
5
2
2
1
207
212
-5
0
1
ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
3
6
0
3
3
129
286
-157
0
1ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣΜε ελπίδες και όνειρα πρόκρισης στην τελική εξάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ο πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΜ Πανεδεσσαϊκός αγωνίζεται από σήμερα, Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Μ. Πέμπτη στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης στον Α’ προκριματικό όμιλο Βορείου Ελλάδας του θεσμού.
Βασικός αντίπαλος του για το ένα και μοναδικό εισιτήριο πρόκρισης φαίνεται να είναι ο ιστορικός Απόλλων Πτολεμαΐδας(Δυτική Μακεδονία), ενώ την πεντάδα προημιτελικών συμπληρώνουν οι Τιτάνες Παλαμά(Θεσσαλία), η Ιερισσός(Χαλκιδική), και οι Πάνθηρες Καβάλας(Ανατολική Μακεδονία-Θράκη).

Το πρόγραμμα του Πανεδεσσαϊκού:

1η αγωνιστική 24/4  17:30 Πανεδεσσαϊκός-ΣΕ Ιερισσός
2η αγωνιστική 25/4  14:30 ΓΣ Τιτάνες Παλαμά-Πανεδεσσαϊκός
3η αγωνιστική 26/4 19:00 Πανεδεσσαϊκός-Πάνθηρες Καβάλας
4η αγωνιστική 27/4  Ρεπό
5η αγωνιστική 28/4 12:00 Απόλλων Πτολεμαΐδας-Πανεδεσσαϊκός


Έρευνα ΣΟΚ: 39 ιστοσελίδες στοιχήματος λειτουργούν σε 24 άδειες

Η ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται σε αναβρασμό. Η Κομισιόν απειλεί με νέα πρόστιμα και απαιτεί άνοιγμα της αγοράς, ενώ η κυβέρνηση ψάχνοντας επιπλέον έσοδα σχεδιάζει την αύξηση της φορολογίας από 30% σε 35% και εντείνει τους οικονομικούς ελέγχους στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Καθημερινά εμφανίζονται νέα στοιχηματικά sites, πολλά εκ των οποίων λειτουργούν παράνομα και αρκετοί παίκτες έχουν χάσει τα χρήματα τους. Ύστερα από έρευνα συγκεντρώσαμε όλες τις ιστοσελίδες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια με άδεια στη χώρα μας.

Μόνο στην Ελλάδα 39 ιστοσελίδες «παίζουν» σε 24 άδειες

Συνολικά 24 εταιρίες έχουν λάβει άδεια, όμως μόνο 17 έχουν αυτή τη στιγμή ενεργές ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Όσον αφορά τις 7 επιπλέον εταιρίες, ορισμένες άδειες είναι ανενεργές, ενώ άλλες λειτούργησαν στο παρελθόν κάποιο site, το οποίο ωστόσο έκλεισε ή αποχώρησε. Αυτό που σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι παρότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν 17 εταιρείες, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να παίξουν στοίχημα, καζίνο ή online πόκερ σε 39 διαφορετικές ιστοσελίδες! Μπορεί να είναι απορίας άξιον, όμως είναι απόλυτα συμβατό με την ελληνική νομοθεσία.
Σύμφωνα με το νόμο, καθώς οι άδειες δόθηκαν σε εταιρίες και όχι σε domains (ιστοσελίδες), όπως συνέβη σε χώρες του εξωτερικού, οι 24 online εταιρίες μπορούν απολύτως νόμιμα να λειτουργούν όσες ιστοσελίδες επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι τα domains δηλώνονται και εγκρίνονται από την Επιτροπή Ελέγχου και Τυχερών Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).
Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε λεπτομερώς όλα τα στοιχεία των εταιριών, τα domain που διαθέτει η κάθε μία και τη διεθνή ρυθμιστική αρχή που έχει αδειοδοτηθεί:

Εταιρία Domain Άδεια
AS IMG KASIINOD
Marta 3, Tallinn 11312
www.grandx.com Νο HKL000072 (Εσθονία)
B2B GAMING SERVICES LTD
Apartment 21, Suite 41, Charles Court, St Luke’s Road, Pieta PTA 1027
www.betshop.gr
www.bet365.gr
www.magicbet.gr
www.verusbet.gr
www.greenwin.gr
www.fiestabet.eu (έκλεισε)
www.callbet.gr (έκλεισε)
www.pyrsosbet.com (έκλεισε)
MGA/CL2/348/2007
MGA/CL1/348/2007
(MGA-Μάλτα)
CASH POINT (MALTA) LTD
172, Level 1,Triq Salvu Psaila, B΄Kara, BKR 9077
www.cashpoint.gr (αποχώρησε) ΜGA/CL1/845/2012
(MGA-Μάλτα)
DIAMOND LINK LIMITED
66 Old Bakery Street, Βαλέτα
www.pokerstars.gr
www.fulltilt.gr
MGA/CL2/790/2011
(MGA-Μάλτα)
DOMS CARS EΠΕ / DOMS CARS Limited
1 Kings Avenue
Winchmore Hill London N21 3NA
Ανενεργή
DOMS HOLDINGS LTD, 1 Kings Avenue Winchmore Hill London N21 3NA www.statusbet.com (έκλεισε)
ELDORADO SPORTWETTEN GmbH
Reichsstraße 15 8430 Leibnitz,Österreich
www.1Χ2-bet.gr
www.2winbet.gr
www.bet3000.gr (αποχώρησε)
12458/13.12.2011 (Μαυροβούνιο)
GAMBLING MALTA LTD
Level 5, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta
www.stoiximan.gr
www.maltragrandcasino.eu (έκλεισε) 
MGA/CL2/567/2009
(MGA-Μάλτα)
GLB GmbH – GoalBet International Betting
Fuchselbachstrasse 7 | 4060 Leonding | Austria
www.goalbet.com
www.joinbet.eu
www.allstarbet.com
www.arena-bet.com
www.worldbetint.com
www.winall24.gr
www.starbet33.com
www.10starbet.com
www.totobet.gr
www.7epta7.gr (blacklisted)
www.bet555.eu (blacklisted)
IKD(Pol)-070.268/2-2010-O (Αυστρία)
CEG-IP/2013-102 (Κουρασάο)
Nr: IKD(Pol)-070.268/2-2010-O (Εσθονία)
KINGMAKER LIMITED
Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta’ Xbiex MSD09
www.nokibet.gr
LOGFLEX LTD
PO Box 227, Clinch’s House, Lord Street, Douglas, Isle of Man, IM99 1R
www.novibet.com
www.casinoriobet.com
www.assoscasino.com
www.spinbet777.com (έκλεισε)
Αριθμός Μητρώου 124281C (Νήσος του Μαν)
LOVE 2 CELEBRATE LIMITED
1 Kings Avenue, Winchmore Hill, Λονδίνο, N21 3NA, Ηνωμένο Βασίλειο
www.netbet.gr MGA/CL1/272/2006
MGA/CL1/608/2009
MGA/CL3/608/2009
MGA/CL1/855/2012
MGA/CL2/272/2012
MGA/CL1/995/2014
MGA/CL1/1043/2014
(MGA-Μάλτα)
LUCKY STREAM LIMITED
66 Old Bakery Street, Βαλέτα
www.playbet.gr
www.nitrobet.com (έκλεισε)
MGA/CL2/790/2011
(MGA-Μάλτα)
MAGIC SERVICES LIMITED
Apartment 21, Suite 116, Charles Court, St. Luke Road – Pieta
www.bet8.gr
www.expekt.gr
MGA/CL1/402/2007
MGA/CL2/646/2010
(MGA-Μάλτα)
MERIDIAN GAMING LIMITED
Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta’ Xbiex XBX 1011
www.meridianbet.gr ΜGA/CL2/317/2007
MGA/CL1/819/2012
(MGA-Μάλτα)
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LTD
29, Clarence Street, Pieta’ PTA1290, Malta
www.casinostar777.com ΜGA/CL1/735/2011(MGA-Μάλτα)
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV
EMANCIPATIE BOULEVARD 29, CURACAO , NETHERLAND ANTILLES
www.championsbet.net
www.betlobby.gr
Nr.: 104867 (Κουρασάο)
PADDY POWER P.L.C.
Holdings Limited, 1st Floor, 12-14 Ridgeway Street, Douglas, Isle of Man, IM1 1E
www.paddypower.com Aρ.Αδ.000-038939-R-319306-001 (Νήσος του Μαν)
PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED
Level 2, The Marina Business Centre Level 2 Abate Rigord Street Ta Xbiex
www.mybet.com MGA/Class 2/156/2002 (MGA-Μάλτα)
REBELS GAMING LTD
177A St. Moritz, Tower Road, Sliema SLM 1603, Malta-EU
www.betrebels.gr
www.intewetten.gr
www.assoplay.gr
www.90bet.gr (έκλεισε)
MGA/CL2/734/2011
SILVER LINK LIMITED Ανενεργή
SPORTING ODDS LIMITED www.sportingbet.gr
www.vistabet.gr
Αρ.αδ. 000-001772-R-103868-005 (Ηνωμένο Βασίλειο)
STS SPORTWETTEN GmbH www.admiralbet.gr (αποχώρησε)
YEZ GAMING LTD
3 Victoria Building Triq I-Ghenieq – Naxxar NXR 3622 Malta.
www.directslot.gr (έκλεισε) MGA/CL1/171/2003
(MGA-Μάλτα)
ΟΠΑΠ
Λεωφ. Κηφισού 62 Περιστέρι
www.pamestoixima.gr


* Ο πίνακας θα ανανεώνεται κάθε φορά που προστίθεται ή αποχωρεί μία ιστοσελίδα.
** Οι εταιρίες με την ένδειξη Blacklisted, λειτουργούσαν κανονικά όμως για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί βρέθηκαν στην Blacklist της ΕΕΕΠ.
*** Στις εταιρίες του πίνακα βρίσκεται και ο ΟΠΑΠ, ο οποίος παρότι δεν βρίσκεται στις 24, μπορεί να προσφέρει τυχερά παιχνίδια στο ίντερνετ.

Για οποιαδήποτε απορία/παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συντακτική ομάδα στο info@bookmakers.gr.
Οι αντίπαλοι του Αλμωπού Αριδαίας για τον τρίτο όμιλο μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική κατηγορία

Το Πάικο Γουμένισσας έγινε η 4η ομάδα που θα πάρει μέρος στον τρίτο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική κατηγορία, μετά τη ΝΑΟΥΣΑ, τον Αλμωπό Αριδαίας και το Στρατώνι από την Χαλκιδική.

Δείτε ποιοι εκλέγονται στην Π.Ε. της ΝΔ από το νομό Πέλλας!

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η ολοκλήρωση το συνεδρίου του Κόμματος. Ψηφίστηκε το νέο καταστατικό και αποφασίστηκε να συνταχθούν 25 προτάσεις αλήθειας για έξοδο από την κρίση. Δείτε τις παρακάτω:

Παρελθόν το ρεκόρ της Τσουμελέκα, νέα κάτοχος η Ζαπουνίδου από την Αριδαία!

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου ήταν το πρόσωπο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ του 1ου ομίλου που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *