Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Κόπτση συνομίλησαν σε προγραμματισμένη συνάντησή τους

ΟΑΕΔ: Νωρίτερα η καταβολή Δώρου Χριστουγέννων και επιδομάτων

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

4η Διακρατική συνάντηση Erasmus+ από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών από τις 1/12-7/12 διοργανώνει την 4η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Βουτιά στην άβυσσο

Ο σκηνοθέτης που διαμόρφωσε το είδος των ταινιών μυστηρίου και ψυχολογικών θρίλερ, αυτός που μας έμαθε τι σημαίνει σασπένς. Ο κινηματογράφος του οφείλει πολλά.

"Έσπασαν" τα ισόβια για την δολοφονική ληστεία 84χρονου στο Γαρέφι Αλμωπίας

"Έσπασαν" τα ισόβια για 33χρονο που προκάλεσε τον θάνατο ηλικιωμένου όταν πήγε να τον ληστέψει στο σπίτι του, στο Γαρέφι Αλμωπίας. 

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Οριστικό» - Οι δικαιούχοι και η έκπληξη - Πότε θα δοθεί

Αντίστροφη μέτρηση για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στην ομιλία του κατά το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτές είναι οι αυξήσεις που θα δουν μισθωτοί και συνταξιούχοι από την 1η Ιανουαρίου

Αυξήσεις στις καθαρές αποδοχές τους θα δουν από τον Ιανουάριο του 2020 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι λόγω της μείωσης των συντελεστών στη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος και των νέων αυξημένων αφορολόγητων ορίων ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών.

Σύμβουλος του Χρήστου Μπάτση για θέματα επικοινωνίας και διεθνών σχέσεων ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ανέθεσε στον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του δημάρχου Αλμωπίας, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Αναδρομές: Η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

Την 1η Δεκεμβρίου του 1913 η Κρήτη ενσωματώθηκε και επίσημα στο ελληνικό κράτος. Αιώνες αιμάτων και δακρύων έβρισκαν επιτέλους την ιστορική τους δικαίωση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *