Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Αναδρομές: Smoke on the Water

Εμβληματικό τραγούδι του χαρντ-ροκ, που έγραψαν οι Deep Purple τον Δεκέμβριο 1971. Το πασίγνωστο ριφ του έχει απασχολήσει και παιδέψει αμέτρητους εκκολαπτόμενος ηλεκτρικούς κιθαριστές.

Το ΕΠΑΛ Έδεσσας στην Δρέσδη της Γερμανίας

50 Μαθητές και 6 συνοδοί καθηγητές του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας μετακινήθηκαν στην Δρέσδη της Γερμανίας για δύο εβδομάδες, 5-19 Νοεμβρίου και συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια. 

Ευχαριστήριο της ΔΗΚΕ Αλμωπίας - ΚΔΑΠ μεΑ "Ηλιαχτίδα"

Η ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας, το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠμεΑ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨,

Ερευνα: Οταν το κινητό γίνεται εθισμός - Τα εμφανή σημάδια που προδίδουν εξάρτηση

Το κινητό τηλέφωνο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας. Ωστόσο τι συμβαίνει όταν η χρήση του, ειδικότερα από τους νέους, καταλήγει τελικά σε εθισμό;

Ευχαριστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων-κηδεμόνων του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά το τμήμα Βοηθών Φαρμακείου του Δ.Ι.Ε.Κ Αριδαίας για την παρασκευή ενυδατικών κρεμών, οι οποίες θα διατεθούν στο bazaar του σχολείου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μητσοτάκης για συνάντηση με Ερντογάν: Δυσκολίες με την Τουρκία υπήρχαν και θα υπάρχουν

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Μια ώρα και 35 λεπτά κράτησε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Γουότφορντ, 25 μίλια έξω από το Λονδίνο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *