Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σήφης Μιγάδης: Ο πιλότος - θρύλος της Ολυμπιακής που έσωσε 418 επιβάτες από βέβαιο θανατο

Η «κινηματογραφική» ιστορία ενός πιλότου που μια πτήση του έμεινε στην ιστορία. Ευτυχώς, για καλούς λόγους...

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας: "Φόλες μπροστά στα ΚΤΕΛ της Αριδαίας!"

Αίσχος φίλοι, θυμό και αποτροπιασμό νιώθουμε για τα σημερινά γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στην Αριδαία.

Εθνικές εκλογές 2019 - Exit Polls: Πότε θα βγει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση


Σε αυτές τις εκλογές είναι εγγεγραμμένοι 116.000 «17άρηδες» και 112.000 ετεροδημότες


Βρισκόμαστε λιγότερο από τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με αποτέλεσμα σταδιακά να γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Όπως επεσήμαναν, λοιπόν, οι επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic κατά τη σχετική ενημέρωση για τη μετάδοση της ψηφοφορίας και τη σταυροδοσία, για πρώτη φορά θα δοθούν 12.500 tablets σε αντιπροσώπους ανά την επικράτεια ενώ θα καλυφθούν πλήρως ψηφιακά η Αττική, η Θεσσαλονίκη και Αχαϊα όπου θα διατεθούν συνολικώς 7.500 tablets.

Όσον αφορά στα ποιοτικά στοιχεία του σώματος των ψηφοφόρων οι οποίοι ανέρχονται σε 9,9 εκατομμύρια περίπου, σε αυτές τις εκλογές είναι εγγεγραμμένοι 116.000 «17άρηδες» και 112.000 ετεροδημότες. Συγκεκριμένα για τους τελευταίους, η διαδικασία για την ψήφιση στους τόπους διαμονής είναι πιο περίπλοκη σε σχέση με τις Ευρωεκλογές καθώς στις 26 Μαΐου τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ήταν ενιαία για όλη την Ελλάδα ενώ τώρα είναι διαφορετικά στις 59 περιφέρειες.

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου, η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών θα υπάρξει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, δηλαδή στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

Πώς θα αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση - Τι να προσέξετε σε τρόφιμα, παγωτά και μαγείρεμα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι το καλοκαίρι οι καταναλωτές, αφού αυτή την περίοδο υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών από τροφικές δηλητηριάσεις.

10 χρόνια ΜΠΣ Μηλίας - Πολιτιστικές εκδηλώσεις Αγίας ΚυριακήςΑνακοινώστε το δικό σας φεστιβάλ - εκδήλωση της περιοχής σας στους αναγνώστες του ialmopia.gr


Στείλτε μας στο mail:  ialmopia@gmail.com

Εκλογοαπολογιστική σύνελευση στην Ένωση Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΝΩΣΗ Χρύσας-Τσάκων-Ροδώνιας, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, σε εκλογοαπολογιστική σύνελευση, που θα πραγματοποιηθεί την παρασκευή 12 Ιουλίου 19 και ώρα 21:30 στο Κέντρο Νεότητας του χωριού με θέματα:

Μένει στον Παναθηναϊκό η συντοπίτισσα μας Ρούλα Μούλη από την Αριδαία

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ Πετρούλα Μούλη για την σεζόν 2019-20 

Τι παίζει στις αίθουσες; Οι ταινίες της εβδομάδας

Spider-Man: Far From Home | Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του

Facebook - Instagram: Νέο πρόβλημα - Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Νέο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζουν Facebook και Instagram με τις αναφορές να πληθαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο.

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας: ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων για όλους τους καταναλωτές

Το Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς όλους τους καταναλωτές του Δήμου μας , σας ενημερώνει ότι από τη πρώτη στιγμή πραγματοποιήσαμε όλες τις ενέργειες ώστε να ενταχθεί η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας άμεσα στη νέα νομοθεσία για τις 100 δόσεις προκειμένου να βοηθήσουμε όλους τους συμπολίτες για την αποπληρωμή των οφειλών με ευνοϊκούς όρους.

2ος κύκλος διαβούλευσης «Έδεσσα – City Branding»

Ο Δήμος Έδεσσας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 υλοποιεί έργο με τίτλο «Έδεσσα – City Branding».

Ανακοίνωση ΕΚΕ για το κίτρινο συμπύρηνο ροδάκινο

Κίτρινο Συμπύρηνο Ροδάκινο *

Veria Basketball Camp - Ευχαριστήριο

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΔΗΜΟ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ VERIA BASKETBALL CAMP 2019

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *