Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εισφορές: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ - Πώς θα επιλέξετε κατηγορία

Αναλυτικές πληροφορίες και πίνακες με εισφορές και συντάξεις για επαγγελματίες, αγρότες και μπλοκάκια. Τι πρέπει να κάνουν 1,44 εκατ. ασφαλισμένοι.

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Π. Κ. Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α.03/28-02-2020) που ισχύει από σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020 και αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Βιβλιοπαρουσίαση του Θωμά Κοροβίνη στην Έδεσσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΘΩΜΑΣ ΚΟΡΟΒΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία συγγραφέας Άλκη Ζέη

Η αγαπημένη και πολυμεταφρασμένη συγγραφέας άφησε παρακαταθήκη στη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία την «Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» και στην παγκόσμια παιδική λογοτεχνία «Το καπλάνι της βιτρίνας» και «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου».

Ματαίωση γιορταστικών - καρναβαλικών εκδηλώσεων Δήμου Σκύδρας

Με βάση την κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με την οποία ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Χώρα, λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού,

Κορωνοϊός: Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό

Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με την ενημέρωση του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα.

Ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για τρέχοντα - σοβαρά θέματα

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας με τα Μέσα Ενημέρωσης. Από το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, θα μοιράζεται στα ΜΜΕ εγγράφως και με όποιο ηλεκτρονικό μέσο θεωρείται πρόσφορο, η ενημέρωση του Δημάρχου για τρέχοντα θέματα που αφορούν στο Δήμο μας.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Στην «Κουπα» Κιλκίς φιλοξενήθηκε η ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών

Αξιοποιώντας την διακοπή των αγώνων των τμημάτων υποδομής, η Ακαδημία του «Μ.Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών Giannitsa Basketball Academy συνδιοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, σειρά φιλικών παιχνιδιών, την Κυριακή 23/02/2020, στο Κιλκίς, όπου φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία της «Κούπα».

Ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα Κούλουμα του Δήμου Πέλλας

Με την με αρ. πρωτ. 13776/27-2-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας,

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *