Σάββατο 8 Απριλίου 2017

A' EKAΣΚΕΜ:Αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών στα play off

Με νίκες για τους γηπεδούχους που έχουν και το πλεονέκτημα έδρας ξεκίνησαν τα play off στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Αφιέρωμα: Πάμπλο Πικάσο 1881 – 1973

Ο Πάμπλο (Ρούιθ) Πικάσο (Pablo Picasso) γεννήθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας στις 25 Οκτωβρίου του 1881. Πατέρας του ήταν ο Χοσέ Ρούιθ Μπλάσκο, καθηγητής του σχεδίου, και μητέρα του η Μαρία Πικάσο. Άρχισε να ζωγραφίζει από παιδί και σε ηλικία 14 ετών μπήκε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Βαρκελώνης.

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων Αριδαίας


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  -  ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ  &  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ενημερωτικό δελτίο Σωματείο Κρεοπωλών Έδεσσας


Στην πολύ σημαντική εποχική αγορά του Πάσχα υπάρχουν προσφορές  στο παραδοσιακό Πασχαλινό αρνί και κατσίκι ελκυστικές για τον καταναλωτή, ιδίως μάλιστα όταν δημιουργούνται σκόπιμα για να λειτουργούν ως κράχτες αγοράς και άλλων προϊόντων, μια τακτική που εφαρμόζουν αυτές τις ημέρες ιδιαίτερα επιθετικά οι υπεραγορές τροφίμων.
 Ο παραδοσιακός κρεοπώλης του χώρου έχει δημιουργήσει  μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και προσωπικής εξυπηρετήσεις των πελατών του όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και καθ όλην την διάρκεια του έτους ,ώστε  οι καταναλωτές να προμηθευτούν αυτό που ανταποκρίνεται στον οικονομικό  και οικογενειακό προγραμματισμό και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.
Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία και   συμβουλεύει τον Έλληνα καταναλωτή να  συνεχίσει να έχει εμπιστοσύνη στον κρεοπώλη της γειτονίας συνεχίζοντας έτσι την σχέση που έχει δημιουργηθεί ,μια σχέση εμπιστοσύνης ικανοποιώντας μεταξύ άλλων τις προσδοκίες όλων μας .


         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΟΥΛΕΜΑΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                           ΓΕΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 

Ο Γιάννης Σηφάκης ενημέρωσε Δημάρχους της Πέλλας για τις δυνατότητες ίδρυσης σχολών ΤΕΙ και ΑΕΙ στην Πέλλα

Ο Γιάννης Σηφάκης ενημέρωσε Δημάρχους της Πέλλας για τις δυνατότητες ίδρυσης σχολών ΤΕΙ και ΑΕΙ στην Πέλλα και τις επαφές του με τον Υπουργό Παιδείας και τους Πρυτάνεις και Προέδρους των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

PROMACHIA XC OPEN 2017

PROMACHIA XC OPEN 2017 - Greek League, FAI cat2
Πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων «Κύπελλο Ελλάδος».
Πρόμαχοι - Αλμωπίας 7 - 8 - 9 - 10 Απριλίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ηττα του Πανεδεσσαίκού 63-44 από τον Βατανιακό στον ημιτελικό των Παίδων

Την ήττα με 63-44 από τον Βατανιακό Κατερίνης γνώρισε σήμερα ο Πανεδεσσαίκός στον Α΄ημιτελικό του Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στην Νάουσα, Ενα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιγνιδιού και αδικεί την συνολική προσπάθεια της ομάδας του Νομού καθώς,

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των αρχείων πληρωμής των Προνοιακών Επιδομάτων στο Δήμο Αλμωπίας


Από το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε  η διαδικασία αποστολής των αρχείων πληρωμής των Προνοιακών  Επιδομάτων των δικαιούχων, προς το σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών ΔΙΑΣ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *