Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σκόρδο, ένα φυσικό φάρμακο - Σε τι βοηθά

Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παθήσεων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αλλά η κατανάλωση σκόρδου έχει πραγματικά οφέλη για την υγεία, κατέληξαν οι ερευνητές.

"Πρέπει να αρνηθείς την ζωή που ονειρεύεσαι..."

Ο 35χρονος από το χωριό Θεοδωρακι Πέλλας Γιάννης Παπαντωνίου που σε συνδυασμό

Αφιέρωμα: Θανάσης Βέγγος 1927 – 2011

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ταυτίστηκε με την εικόνα του αεικίνητου ανθρώπου («τρέχω σαν τον Βέγγο»), ενώ η ατάκα του «καλέ μου άνθρωπε!» τον χαρακτήρισε προσωπικά, καθώς ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητά του.

Εκπαιδευτικές δράσεις από τα Νηπιαγωγεία Πιπεριάς - Γαρεφείου και Φούστανης

Την Πέμπτη 26/4/2018 οι Νηπιαγωγοί: Μπεγλοπούλου Μαρία, Πρόιου Κατερίνα, Ριζάκη Θεοδώρα και Κυριακοπούλου Παρασκευή από τα Νηπιαγωγεία Πιπεριάς, Γαρεφείου και Φούστανης

Σύλληψη Τούρκου στον Έβρο: Πράκτορας του καθεστώτος Ερντογάν ή εργάτης; Ποια ήταν η αποστολή του

Η… περίεργη συμπεριφορά που κινητοποίησε τις ελληνικές Αρχές – Η ανυπακοή στους Έλληνες και το ντύσιμο που κάθε άλλο παρά σε εργάτη παραπέμπει – Έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του

Με συνέπεια και αξιοπιστία πορεύεται πλέον η ΔΗΚΕ Αλμωπίας

Σύσκεψη με εκπροσώπους των κοινωνικών δομών της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Τέλη κυκλοφορίας ΙΧ με το μήνα: Δείτε τί προβλέπει η διάταξη

Ενεργοποιείται και για το 2018 η δυνατότητα των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που τα έχουν θέσει σε ακινησία να αίρουν την ακινησία του οχήματος τους καταβάλλοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τη διάρκειά της χρήσης του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *