Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Πόσους σταυρούς βάζουμε σε δημοτικές και περιφερειακές

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές 2019 πηγαίνουν γειτονιά-γειτονιά και πόρτα-πόρτα, σε μια προσπάθεια να δουν από κοντά τους ψηφοφόρους και να κερδίσουν τη μάχη του σταυρού.

Βασιλική Ζιάμπρα: "Εύχομαι στους συνυποψηφίους μου καλή επιτυχία"

Πάντα - από καταβολής Ελληνικού Κράτους – την ημέρα των εκλογών είμαστε ο κυρίαρχος λαός. Από την επόμενη μέρα όλοι βλέπουμε τι είμαστε...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Αβραμίδου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, Σοφία Αβραμίδου σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

IALMOPIA LIVE: Στην κεντρική ομιλία του Νίκου Παρούτογλου [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πρώτος ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά". Μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Νίκος Παρούτογλου έστειλε μήνυμα βέβαιης νίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση "Εδώ Ζούμε", Κωνσταντίνο Ανδρονίκου σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Μαρία Μελισσίδου: "Προτιμώ πράξεις. Να μιλάμε με έργα"

Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές και γι' αυτο δεν σας κρύβω την αμηχανία μου.

Κατάθεση ψυχής από τον Χρήστο Γεωργίου - Μεγάλη συνέντευξη στο ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]Κατάθεση ψυχής από τον Χρήστο Γεωργίου - Αποκλειστική συνέντευξη στο ialmopia.gr με φόντο τις κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές 2019. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Αμπάρη αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, Γεωργία Αμπάρη σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Τι ισχύει για τις εφορευτικές επιτροπές και τους αντιπροσώπους

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των εκλογών και κάποιοι από τους πολίτες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε εφορευτικές επιτροπές εκλογικών κέντρων. Τι θα συμβεί όμως αν δεν παραστείτε, αλλά και με ποιους τρόπους μπορείτε να απαλλαχθείτε αν είναι απαραίτητο.

Νίκος Ρίζος: "Δώστε χώρο και χρόνο σε νέους ανθρώπους να δοκιμαστούν"

"Μην πυροβολείτε τον υποψήφιο" γράφει πρόσφατα σε άρθρο της υποψήφια δημοτική σύμβουλος και έχει δίκιο .Βλέποντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακούγοντας παρέες καταλαβαίνεις ότι έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα σε μια χώρα που χρόνο με το χρόνο όλο και λιγότεροι ασχολούνται με τα κοινά . Σχεδόν όλοι σε πολιτικές κουβέντες πάντα γενικεύουμε ,πιστεύουμε πλέον ότι και ο πιο καθαρός κάτι πήρε, κάτι του έταξαν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πολυξένη Νάνου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση, Πολυξένη Νάνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Όρλη αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, Ελένη Όρλη σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μελίτα Χισκάκη αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση, Μελίτα Χισκάκη σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Αποκλειστική συνέντευξη του Πέτρου Τσαρκνιά στην κάμερα του ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, Πέτρο Τσαρκνιά σε μια αποκλειστική συνέντευξη με φόντο τις κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές 2019. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Καραπάνου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Χρήστου Μπάτση, Γεωργία Καραπάνου σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Χρυσίδης αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου, Τάσο Χρυσίδη σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *