Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την απώλεια του Δημήτρη Ουρούμη


Αισθάνομαι βαθύτατα θλιμμένος, από την ξαφνική απώλεια ενός μεγάλου καλλιτέχνη και δασκάλου που τίμησε με το έργο του για δεκαετίες την τοπική μας παράδοση, διδάσκοντας όχι μόνο μουσική αλλά και ήθος σε δεκάδες παιδιά.

Αριδαία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών 2022


Το Σαββατοκύριακο στις 5-6 Φεβρουαρίου 2022 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών- Γυναικών στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία.

Γιάννης Σηφάκης: "Αντίο δάσκαλε!!"


Έφυγε μόλις 65 ετών ο δάσκαλος μουσικής Δημήτρης Ουρούμης. Η σημαντική προσφορά του Δημήτρη Ουρούμη στον πολιτισμό της Αλμωπίας και της Πέλλας είναι γνωστή και αναγνωρίζεται από όλους.

Παραλάβατε πρωτεύουσα Νομού, θα παραδώσετε κωμόπολη κ.Γιάννου!


Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί του απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής ο επικεφαλής της Κοινωνία σε Κίνηση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας έθεσαν το ζήτημα της έντεχνης παρουσίασης των έργων με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας.

Έναρξη λειτουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της διαρκούς διεύρυνσης των κοινωνικών του πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *