Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση του Αλμωπού

Ο Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει τη νέα διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Κοτίδη. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της και υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί!


Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του κέντρου δεξιώσεων ¨ΠΑΝΘΕΟΝ¨ κ. Δήμτση Γεώργιο, για την προσφορά του σε μερίδες μαγειρεμένου φαγητού οι οποίες και δόθηκαν σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Συνεχίζει ο Γιώργος Τυριακίδης στο τιμόνι του Αλμωπού Αριδαίας

H ΔIOIKHΣH TOY AΛMΩΠOY EINAI ΣTHN EYXAPIΣTH ΘEΣH NA ANAKOINΩΣEI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΠPOΠONHTH ΓIΩPΓO TYPIAKIΔH ΓIA THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ TOYΣ ΓIA TPITH ΣYNEXOMENH XPONIA KAΘΩΣ EΠIΣHΣ KAI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΓIANNH KANΩTIΔH ΓIA TH ΘEΣH TOY BOHΘOY ΠPOΠONHTH ΓIA EΠIΣHΣ TPITH ΣYNEXOMENH XPONIA.

ANAKOINΩNEI ΔE KAI TH ΣYMΦΩNIA THΣ ME TON ΠAΛIO ΠOΔOΣΦAIPIΣTH TOY ΣYΛΛOΓOY MAKH ΔEMIPH ΓIA TH ΘEΣH TOY TEXNIKOY ΔIEYΘYNTH.

EYXETAI KAΛH ΔYNAMH, KAΛH EΠITYXIA ΣTO EPΓO TOYΣ ME YΓEIA KAI ΠOΛΛEΣ EΠITYXIEΣ ΓIA THN OMAΔA MAΣ.

ME TIMH

Δ.Σ AΛMΩΠOY

Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» Κινηματογραφική Λέσχη - Match Point (2005)


ΘΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα  10 και την Τρίτη 11  Ιουλίου   2017 και ώρα 21:15, στον χώρο του θερινού σινεμά (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών) του Δήμου Έδεσσας θα προβάλλει την ταινία:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *