Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Νέες προσλήψεις στα Λουτρά Πόζαρ Δήμου Αλμωπίας

Με αποφάσεις του Προέδρου της επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας προσλήφθηκαν 10 άτομα με δίμηνες συμβάσεις, για τις ανάγκες της επιχείρησης και των εκλογών.
 

Ο ανοιξιάτικος κάμπος της Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ανοιξιάτικος κάμπος της Αλμωπίας σκόρπισε την παλέτα του στα υπέροχα χρώματα των ανθισμένων δέντρων!

Oι εξετάσεις που πρέπει να κάνεις κάθε χρόνο ακόμα κι αν αισθάνεσαι απόλυτα υγιής

Η καλή υγεία είναι το ύψιστο προνόμιο που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή τη ζωή. Και πρέπει να προσπαθήσει γι’αυτή, δεν είναι δεδομένη.

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6/θ Δημοτικού  Σχολείου Σωσάνδρας ευχαριστεί τον Κον Γιώργο Γκλαβάκη Φυτωριούχο  στην Πιπεριά Αλμωπίας για την ευγενική προσφορά εβδομήντα (70) δενδρυλλίων (πασχαλιές), ‘ένα για κάθε μαθητή, καθώς και έξι δενδρύλλια  σκίασης για την αυλή του σχολείου.Τον ευχαριστούμε επίσης και για την παρουσία του στην δεντροφύτευση που έγινε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019  και για τις χρήσιμες πληροφορίες που έδωσε στους μαθητές
Για το Δ.Σ.     Ο πρόεδρος Καραμήτσος Δημήτριος


Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: «Όποιος πάει να μας διώξει από την Κων/πολη θα φύγει με φέρετρο»

Νέες προκλήσεις από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Έδεσσα με χειροθεσία Αρχιδιακονου

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας (17/3), το πρωί, τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Εκτός από τους εφημερίους του Ι. Ναού στην Θεία Λειτουργία μετείχαν και όλοι οι άγαμοι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Πλίσκας, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, αναφερόμενος στο ιερώτατο έργο της ιεραποστολής.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονο τον ιεροδιάκονο και μοναχό Χερουβείμ Τσίνογλου επιβραβεύοντας την πολυετή διακονία του και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση των ιερών εικόνων εντός του ιερού ναού.

Το απόγευμα της Κυριακής, στις 17.00, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, ο οποίος τελέσθηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό με την συμμετοχή όλων των κληρικών της πόλεως. Ακολούθως και στα πλαίσια των εσπερινών κηρυγμάτων ομίλησε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς, Αρχιερατικός Επίτροπος Αντιγονιδών της Ι. Μητροπόλεως Βεροίας, με θέμα: «Ένα ευλογημένο ισοζύγιο».

ΟΑΕΔ: Τέλος Προγράμματος "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα"

Ξεκινάει την 08/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή μέχρι και την 18/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) Δήμους και τριάντα επτά (37) Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας / φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών». To πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και το εθνικό σκέλος από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

Η Δράση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που συνεχίζουν να πλήττονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και τη μακρά ύφεση που υπέστη η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ. Επίσης, αποβλέπει στην ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων, στην ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας και ταυτόχρονα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Αφιέρωμα: Ρούντολφ Ντίζελ 1858 – 1913

Γερμανός μηχανικός, γνωστός για τον φερώνυμο κινητήρα εσωτερικής καύσης, που έφερε επανάσταση στις μεταφορές, καθώς και για τις μυστηριώδεις συνθήκες του θανάτου του.

Θεατρική παράσταση "Η θεία απ' το Σικάγο" από το ΓΕΛ Αριδαίας

Το ΓΕΛ Αριδαίας σας προσκαλεί και πάλι στην παράσταση "Η θεία απ' το Σικάγο" την ερχόμενη Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Ξενιτιδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Κτηματολόγιο: Αυτά είναι τα επτά «αγκάθια»

Η απροθυµία, οι «γκρίζες ζώνες» και οι παρατάσεις

Αλλάζει η ώρα την άλλη Κυριακή - Πότε καταργείται η αλλαγή

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 3 τα ξημερώματα θα πάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *