Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας & Αλμωπίας: "Τραγική κατάσταση εργατικών κατοικιών στην Αριδαία"


Κατόπιν προσκλήσεως των ενδιαφερομένων οικιστών των εργατικών κατοικιών του οικισμού Αριδαία 1, παραβρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Βασίλειος Βασιλειάδης καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Νικόλαος Γκοτζαμάνης όπου οι οικιστές υποδείξανε τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι αρκετά.

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για Εθελοντική Αιμοδοσία


Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Έδεσσας θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 από 9:00π.μ εως 13:00μ.μ.

Ευχαριστήριο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας


Ευχαριστούμε θερμά, την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», για την άμεση ανταπόκριση, στο αίτημα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», για την δωρεά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας.

Πρόσκληση σεμιναρίων Ομάδα Γονέων «Σε σύνδεση με τον εαυτό μου και με το παιδί μου»


Πρόσκληση σε Ομάδα Γονέων

«Σε σύνδεση με τον εαυτό μου και με το παιδί μου»

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για κλοπή μετασχηματιστών


Με λύπη μας παρατηρήθηκε εκ νέου, το φαινόμενο κλοπής μετασχηματιστών από εγκαταστάσεις σε κοινότητα του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, στην κοινότητα Φιλώτειας εκλάπησαν δύο μετασχηματιστές καθώς και όλα τα εξαρτήματά τους.

Ξεκίνησε η κατάθεση δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στα Γιαννιτσά


Ξεκίνησε η κατάθεση δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Παναγία η Ελεούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στα Γιαννιτσά. Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2021 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν στους υπευθύνους των Φιλοπτώχων Ταμείων των ενοριών τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε μετά τον έλεγχο από την επιτροπή να καταρτιστεί ο νέος κατάλογος δικαιούχων για το 2021.

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς την ALPHA BANK για το κλείσιμο του καταστήματός της στη Σκύδρα


Επιστολή προς την ALPHA BANK απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή το κλείσιμο του τραπεζικού της καταστήματος στην πόλη της Σκύδρας.

Έφτασε η ώρα του (εμβολίου) σφραγίσματος


Η αλήθεια και το ψέμα είναι δύο αντίθετες και διαφορετικές συνυπάρχουσες έννοιες, όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο και έτσι επικρατεί μία ισορροπία.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *