Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αλμωπός Αριδαίας: Αυτό είναι το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Έγινε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος Γ Εθνικής με τον 1ο όμιλο να καταρτίζεται τελικά με 15 ομάδες ύστερα από την αποχώρηση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας "ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ"

Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη. Προσκαλούνται οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων των Ατρόμητων αλλά και όσα καινούργια παιδιά ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το άθλημα του μπάσκετ, να βρίσκονται την παραπάνω ημερομηνία και ώρα για έναρξη προπονήσεων και διαχωρισμό τμημάτων . Η ακαδημία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 2001 έως 2010. Σας περιμένουμε όλους για την νέα σεζόν.

Πληροφορίες και έγραφες στο τηλέφωνο 6976080888.
Αφιέρωμα: Η ρητή διαταγή του Στάλιν που σήμανε την επική 'Μάχη του Στάλινγκραντ'

Τα λάθη και οι εμμονές του Χίτλερ που δεν άκουγε τους στρατιωτικούς και η θυσία του σοβιετικού λαού που οδήγησε στη τελική νίκη

Θερινό Σινεμά Έδεσσας - Δείτε το πρόγραμμα

Οι ταινίες της επόμενης εβδομάδας (θα γίνουν προβολές και Τετάρτη, Πέμπτη, όπου θα προβληθούν οι ταινίες που λόγω κακοκαιρίας δεν προβλήθηκαν)

Διοργάνωση: Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος - ΔΗΚΕΔΕ

Θερινός κινηματογράφος Έδεσσας (περιοχή Μύλοι, πάρκο Καταρρακτών), ώρα έναρξης προβολής: 21.15΄

Σε μια σπουδαία και αξιέπαινη κίνηση προέβησαν οι παίκτες του Αλμωπού Αριδαίας

Με δική τους πρωτοβουλία, τοποθετήθηκε κουμπαράς στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου και θα συγκεντρωθεί ένα ποσό για τη συμπαράσταση στον συνάδελφο τους από την Ζάκυνθο, Λεωνίδα Κουτσούκη, που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Θα λειτουργήσει ο υδροηλεκτρικός σταθμός των Λουτρών μετά από πάρα πολλά χρόνια στασιμότητας

Μία πολύ θετική εξέλιξη που δίνει νέες προοπτικές στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, είναι πλέον γεγονός. Συγκεκριμένα, παρελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο η μελέτη του υδροηλεκτρικού σταθμού, ο οποίος παρότι έχει κατασκευαστεί το 1991 από την τότε κοινότητα δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο δοκιμαστικά. 

Η παραπάνω μελέτη στοιχίζει 14.000 ευρώ και θα πληρωθεί στην πορεία από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, μόλις ανέλαβε η σημερινή Διοίκηση πληρώθηκαν 25.000 ευρώ για τους όρους σύνδεσης της ΔΕΗ ώστε να μη χαθεί η άδεια. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός με τη λειτουργία του θα αποφέρει στην Δημοτική Επιχείρηση κέρδη 70.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με τη σχετική μελέτη. Παράλληλα, στόχος της Διοίκησης είναι να λειτουργήσει και ως πάρκο ενέργειας το οποίο θα επισκέπτονται μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. Το αμέσως επόμενο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο των Λουτρών θα προχωρήσει στην δημοπρασία για την προμήθεια του ηλεκτρομηχανολογικού υλικού. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Η σημερινή Διοίκηση επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η Λουτρόπολη βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση που θα θέσει σε λειτουργία τον υδροηλεκτρικό σταθμό, θα έχει μεγάλα οφέλη η Δημοτική Επιχείρηση. Όταν αναλάβαμε βρήκαμε ένα κτήριο από το οποίο είτε έλειπαν είτε είχαν καταστραφεί διάφορα υλικά. Αποφασίσαμε ότι πρέπει να νοικοκυρέψουμε τα Λουτρά και το κάνουμε στην πράξη, δε μένουμε στα λόγια».

Εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Έδεσσας

Οι εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Έδεσσας για το διδακτικό έτος 2016-17, θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την15η Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Αλμωπός Χορεύει Για Την Άνοδο Και Τα 90 Χρόνια

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σας προσκαλεί σε ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία και τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου!

Χαμός στα Ποζαρίτικα 2016 παρέα με Νίκο Ζωιδάκη! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το μεγαλύτερο και καλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού 18α Ποζαρίτικα στα Λουτρά Ποζάρ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *