Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μπάτσης: "Θα επεμβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας;" - Χατζηδημητρίου: "Με ενοχλεί η παραπληροφόρηση και έλλειψη πολιτικού σας λόγου"

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη.

Δήλωση Δημήτρη Μπίνου για τον β' γύρο εκλογών στο Δήμο Αλμωπίας

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.


Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.


Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.


Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.


Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.!!!


Δείτε το 2ο trailer που ετοίμασε το ialmopia με φόντο τον β' γύρο εκλογών: Χατζηδημητρίου ή Μπάτσης;


Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος: Μειώνονται οι θεριακλήδες στην Ελλάδα

H 31η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η ημέρα αυτή είναι μια αφορμή προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις θανατηφόρες συνέπειες του καπνίσματος, τους κινδύνους της έκθεσης στο παθητικό κάπνισμα, αλλά και το κάλεσμα για δράση ώστε να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση καπνού. Τι συμβαίνει όμως στην Ελλάδα;

Τάσος Χρυσίδης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. 

Αρειος Πάγος: Ειρήνη Καλού νέα πρόεδρος, Δήμητρα Κοκοτίνη νέα εισαγγελέας

Με την επιλογή δύο ανώτατων δικαστικών, που κατείχαν θέσεις αντιπροέδρων στο ανώτατο δικαστήριο ως τώρα, η κυβέρνηση προχώρησε στην επιλογή νέας ηγεσίας στον Αρειο Πάγο, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για αντισυνταγματικές πρακτικές , ενώ η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές.
Γιάννης Κετικίδης: "Σας ευχαριστώ πολύ, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει..."

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με μια ομάδα νέων ανθρώπων καθοδηγούμενοι από την αγάπη για τον τόπο μας γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!

Κοινωνικός τουρισμός: Δείτε ποιοι τις δικαιούνται - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2019-2020, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού. 

Χατζηγιαννίδης Χρήστος: "Ευχαριστώ όλους τους συντοπίτες της Αλμωπίας"

Ευχαριστώ όλους τους συντοπίτες της Αλμωπίας που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στο πρόσωπο μου.

Κυριάκος Βελόπουλος, ένας ευρωβουλευτής με συστατική επιστολή από τον Ιησού

Το success story ενός πολιτικού που απλά συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν άλλες πατριωτικές παρατάξεις.

Μελίτα Χισκάκη: "Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους"

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους.

Ελένη Όρλη: "Σας ευχαριστώ, η στήριξη σας ήταν συγκινητική"

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους.

Κι όμως, είναι απολύτως λογικό ένας 17χρονος να ψηφίσει Χρυσή Αυγή

Όταν η εκπαίδευση έχει ως κύριο σκοπό να δημιουργήσει εθνική συνείδηση, μπορεί να συμβούν και ατυχήματα.

Μαρία Μελισσίδου: "Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ'την καρδιά μου"

Αρχικά ,θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ τα καλύτερα.

Αναστασία Καρφιτσοπούλου: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ, κοιτάμε μπροστά"

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου δημάρχου του τόπου μας και ιδιαίτερα σε εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας τον συνδυασμό εδώ ζούμε και εμένα προσωπικά. 


Συνεργασίες με φόντο την επόμενη μέρα στο Δήμο Αλμωμπίας;

Πλησιάζοντας προς τις κάλπες της Κυριακής για το δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τις δυναμικές των συμμαχιών που θα δημιουργηθούν ανάμεσα στους διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου για το Δήμο Αλμωπίας και των συνδυασμών που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο δεύτερο γύρο.

Η θέση των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας για σιδηροδρομική σύνδεση και το μήνυμα προς τον κόσμο της Αλμωπίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρακολουθήσαμε το debate των υπ. Δημάρχων Αλμωπίας κ. Μπάτση και κ. Χατζηδημητρίου που πραγματοποιήθηκε στην Πέλλα Τηλεόραση την Τετάρτη (29/5) από τον δημοσιογράφο Χ. Δημητριάδη. Διαβάστε τι απάντησαν σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την κατασκευή σιδηροδρομικού άξονα στην περιοχή μας και τι μήνυμα έστειλε έκαστος προς τον κόσμο για την  τελική ψήφο της Κυριακής στο φινάλε των εκλογών.

Γεωργία Αμπάρη: "Σας ευχαριστώ ειλικρινά που για άλλη μια φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας"

Σας ευχαριστώ ειλικρινά, μέσα από την ψυχή μου που για άλλη μια φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας!!!

Ευρωεκλογές 2019: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τις Ευρωεκλογές 2019, με την τελική διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ να «κλειδώνει» στο 9,35%.

Πολυξένη Νάνου: "Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας"

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου και σε όλους εσάς που θέλατε αλλά δε μπορέσατε.. Αισθάνομαι κερδισμένη διότι έγινα φίλη με τους συνυποψήφιους μου εντός και εκτός του δικού μας συνδυασμού... Σας ευχαριστώ ειλικρινά από καρδιάς.


Πολυξένη Νάνου


Αβραμίδου Σοφία: "Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.."

Αισθάνομαι πρωτίστως την ανάγκη να συγχαρώ θερμά όλους τους συνυποψηφίους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, που μεταξύ άλλων έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *