Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του ΦΟΑ

Καλούνται τα μέλη του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α.), την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30 μ.μ.

Μια μαγική βραδιά ποίησης στο Ξενιτίδειο Αριδαίας...

Για πρώτη φορά στα χρονικά ,διοργανώθηκε βραδιά ποίησης ,υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Α ,στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο, στην πόλη της Αριδαίας, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και ποιητών,{δεκαεπτά τω αριθμώ}, από όλο τον Ν. Πέλλας.

Οι στίχοι μου... προς την ποιήτρια Τσουλφαϊδου Δέσποινα

Οι στίχοι μου - δημοσίευση στην ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr

Οι 20 κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Euro!

Η Daily Mail επέλεξε τις 20 μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον άθλο της Εθνικής Ελλάδας να βρίσκεται στη 2η θέση της ξεχωριστής αυτής λίστας. Τι επέλεξε το αγγλικό μέσο για την κορυφή;

Τα "φυντάνια" του Euro 2016

Η UEFA επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών για το Euro 2016. Δείτε ποιοι βρίσκονται σε αυτήν.

Η ανατομία του Euro 2016

Ποιοι είναι οι πιο νέοι παίκτες του Euro 2016; Ποιοι οι γηραιότεροι; Ποια εθνική έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και ποια τους περισσότερους τους 35άρηδες; Πόσοι παίκτες είναι πάνω από 2 μέτρα και ποιος ξεπερνά με δυσκολία το 1.60; Αυτή είναι η ανατομία του Euro 2016.

Τα posters των ομάδων του Euro 2016

Ένα 24ωρο πριν από την πρώτη σέντρα στο Euro 2016, ο Γάλλος καλλιτέχνης, Φλοριάν Νικόλ δημιούργησε τα posters των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Οι ακριβότεροι παίκτες στο Euro 2016

Δείτε ποιοι είναι οι ακριβότεροι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στο Euro της Γαλλίας και ποιες είναι οι ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία. Τα νούμερα... ζαλίζουν.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *