Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Έγραψαν ιστορία οι Αμπελιές στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Κ. Βρύση

Στους ημιτελικούς αγώνες της Τετάρτης (13/1/2016, ) ο Απόλλων Κρύας Βρύσης κέρδισε με 3 - 1 τη Δόξα Εξαπλατάνου και οι Αμπελιές  κέρδισαν με 4 - 1 στην διαδικασία των πέναλτι την Δόξα Μανδάλου.

Οι αυξήσεις των εισφορών στους αγρότες

Ανατροπή έρχεται στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών.

Ομιλία στην Άρνισσα με θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ

Ομιλία με θέμα την νόσο Αλτσχάϊμερ διοργανώνεται από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άρνισσας στις 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.30 το πρωί στο Κέντρο Νεότητας Άρνισσας.

Κλοπή εξοπλισμού από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας στο Μαυροβούνι

Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλάπηκε πρόσφατα από τις εγκαταστάσεις του Δήμου Σκύδρας που βρίσκονται στο λόφο Μαυροβουνίου δημιουργώντας προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτικών τηλεπικοινωνιακών αναγκών (διαδίκτυο – αγροτικά ιατρεία) των Τοπικών Κοινοτήτων. 

Όταν η όμορφη Έδεσσα ντύθηκε στα λευκά... [ΒΙΝΤΕΟ]

Ηπόλη των καταρρακτών ντύθηκε στα λευκά "30.12.2015"  Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Έδεσσα λίγο πριν να μας αποχαιρετήσει το "2015"

Άψαλος: Μεταφορά της ημέρας διενέργειας λαϊκής αγοράς

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Δ. Μπίνου ηλειτουργία της λαϊκής αγοράς Αψάλου, της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2016, να διενεργηθεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, λόγω του πανηγυρικού εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αψάλου. 
 
Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τι ισχύει πλέον για τα capital controls

Μπορεί να ακούγεται και να γράφεται τις τελευταίες ημέρες ότι χαλαρώνουν τα capital controls, ωστόσο η άρση κάποιων περιορισμών αφορά κυρίως σε επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν ακουμπά πολύ κόσμο.

ΘΕΜΑ: Στους δρόμους ξανά οι αγρότες σε Αλμωπία, Σκύδρα, Πέλλα και Έδεσσα

Στους δρόμους ξανά οι αγρότες σε Αλμωπία, Σκύδρα, Πέλλα και Έδεσσα ενάντια στα σκληρά μέτρα που πρόκειται να ψηφίσει η Κυβέρνηση. Επίσης, συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των αγροτών και στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *