Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Οι ειδικότητες κι ο αριθμός των θέσεων απασχόλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Σκύδρας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Ο.Α.Ε.Δ. για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, στο Δήμο Σκύδρας αντιστοιχούν 97 θέσεις οκτάμηνης διάρκειας, πλήρους απασχόλησης, με τις εξής ειδικότητες:


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΥΕ - Βοηθητικό Προσωπικό Οικοδομικών Εργασιών 4

ΥΕ - Βοηθητικό Προσωπικό Υδραυλικών Εργασιών 3

ΥΕ – Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας 19

ΥΕ – Βοηθών Ελαιοχρωματιστών 2

ΥΕ – Βοηθών Ηλεκτροσυγκολλητών 1

ΥΕ – Βοηθών Τεχνιτών Πλακοστρώσεων 2

ΥΕ – Εργατών Πρασίνου 8

ΔΕ – Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 3

ΔΕ – Γενικών Καθηκόντων Σχολείων 14

ΔΕ – Διοικητικού 6

ΔΕ – Ηλεκτρολόγων Εσωτερικών Εγκαταστάσεων

και Κτιρίων Α΄ Ειδικότητας 2

ΔΕ – Μαγείρων 1

ΔΕ – Οδηγών με άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορία 5

ΔΕ - Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων

(Καλαθοφόρο) 1

ΔΕ – Χειριστών Μηχανημάτων Έργου GRADER 1

ΔΕ – Χειριστών Μηχανημάτων Έργου JCB 2

ΤΕ - Βρεφονηπιοκόμων 2

ΤΕ - Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας 1

ΤΕ - Διοικητικού 1

ΤΕ - Λογιστικής 1

ΤΕ – Μηχανικών Γεωτεχνολιγίας & Περιβάλλοντος 1

ΤΕ – Νοσηλευτών 1

ΤΕ – Οικονομικού Λογιστικού 2

ΤΕ – Πληροφορικής 2

ΤΕ – Φυσικοθεραπευτών 1

ΠΕ – Αγγλικής Φιλολογίας 1

ΠΕ – Αγρονόμων Τοπογράφων 1

ΠΕ – Διοικητικού 2

ΠΕ – Θεατρολόγων 1

ΠΕ – Καλών Τεχνών 1

ΠΕ – Μουσικών 1

ΠΕ – Φυσικής Αγωγής 1

ΠΕ – Ψυχολόγων 1

ΠΕ/ΤΕ – Κοινωνικών Λειτουργών 2


Πληροφορούμε, ταυτόχρονα, ότι με την με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2017 ανακοίνωση του Ο.Α.Ε.Δ, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 κι ώρα 12η μεσημβρινή.

Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ο.Α.Ε.Δ. άνεργοι, ηλικίας 18 ετών κι άνω μπορούν να καταθέτουν – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Επισημαίνεται ότι καλό θα είναι οι αιτήσεις να συμπληρώνονται έγκαιρα, όχι εάν είναι δυνατό την τελευταία στιγμή, κι επίσης να συμπληρώνονται με τη δέουσα προσοχή για την αποφυγή τυχόν λαθών, παραλείψεων ή ενστάσεων.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις αρμόδιο είναι το Στέλεχος του Γραφείου Προσωπικού, Νικολέτα Σεμερτζίδου:2381351827.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας: GUI LAI-Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(2016)ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

(αίθουσα προβολών)


ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 - ΩΡΑ 21:00


GUI LAI-Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(2016)


Σκηνοθεσία: Yimoy Zhang

Ηθοποιοί: Daoming Chen, Li Gong, Huiwen Zhang

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος ταινίας: Εποχής


Ένας άνδρας από την Κίνα αποχωρίζεται από τη σύζυγό του, όταν συλλαμβάνεται ως πολιτικός κρατούμενος. Κατά τις τελευταίες μέρες της Πολιτιστικής Επανάστασης, απελευθερώνεται κι επιστρέφει σπίτι του για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει αμνησία. Εκείνη, αδυνατώντας να τον αναγνωρίσει, συνεχίζει να περιμένει την επιστροφή του συζύγου της. Εκείνος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη γυναίκα του να θυμηθεί... .


ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μπαμ με Ευγενιο Κιτσα το Μαυροβούνι!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ-Ο Ευγε-νικος Γκολτζης

Αφιέρωμα: Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ 1756 – 1791

Από τους κορυφαίους συνθέτες όλων των εποχών, τα έργα του οποίου αποτελούν μέρος του ρεπερτορίου κάθε ορχήστρας που σέβεται τον εαυτό της.

ΕΔΣ και ΕΕΕΕΚ Αριδαίας: Γεύμα αγάπης από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ. Μπίνος Δημήτριος, εκφράζοντας έμπρακτα την προσωπική του ευαισθησία και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αλμωπίας απέναντι στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσκάλεσε τους μαθητές του ΕΔΣ και του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας να επισκεφτούν τα Λουτρά Πόζαρ.

Με αφορμή την πρόσκληση του Δημάρχου λοιπόν, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας πραγματοποίησαν την πρώτη εκπαιδευτική τους εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ, μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Ο Δήμαρχος μας τίμησε με την παρουσία του και παρέθεσε εορταστικό γεύμα αγάπης στους μαθητές και το προσωπικό των δύο σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής. Στα παιδιά προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα σ΄ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που επιμελήθηκε με περισσή φροντίδα η κ. Σαχίνη Θεοδώρα. Τυχερή μαθήτρια του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας ήταν η Σινάπη Φωτεινή. Σε αυτή την ζεστή και συνάμα γιορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η δράση ολοκληρώθηκε με μια σύντομη ξενάγηση στα Λουτρά Πόζαρ, όπου ο κ. Μπίνος ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού, ενεργοποιώντας την ιδιότητα του ως παιδαγωγός, και με απλά λόγια εξήγησε στους μαθητές τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός και μας έδωσε το ίδιο ραντεβού για του χρόνου!

Οι μαθητές, οι γονείς, το εκπαιδευτικό δυναμικό και η Διεύθυνση του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας ευχαριστούν από καρδιάς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο για την ευγενική προσφορά του προς τους μαθητές Ειδικής Αγωγής και την έμπρακτη συμπαράστασή του στο έργο που παράγουν οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του Δήμου Αλμωπίας.

Του ευχόμαστε Υγεία, προσωπική Ευτυχία και καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο του.


Για το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Η Διευθύντρια

Δημητριάδου Ασημίνα

Γ' Εθνική: Δηλώσεις Γιώργου Ρογγότη: "Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον Αλμωπό"

Ο 20χρονος μεσοαμυντικος Ημαθιωτης Γιωργος Ρογγοτης που ενσωματωθηκε προσφατα στην ομαδα του Αλμωπου Αριδαιας και μετραει ηδη 2 προπονησεις με την ομαδα του Γιωργου Τυριακιδη μας ειπε''

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε λόγω της εορταστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα εργάζονται στο κέντρο της πόλης, επιδεικνύοντας ακόμα μεγαλύτερη προσοχή λόγω της πολυπλοκότητας των δικτύων και κυρίως για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου πραγματοποίησε σύσκεψη με καταστηματάρχες του κέντρου, μετά από κοινή πρόσκληση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, όπου υπήρξε εκτενής ενημέρωση για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την καλύτερη συνεργασία μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο Δήμος Αλμωπίας και ο φορέας υλοποίησης του έργου, ζητούν για άλλη μια φορά την κατανόηση των πολιτών, καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της Αριδαίας και θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Καλοκαίρι του 2017.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *