Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η κλήρωση της Β’ Ερασιτεχνικής – Όλοι οι αγώνες

Τη γνώριμη Αστραπή Ζέρβης υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Μακεδονικός Έδεσσας όπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση.

Υπογράφηκε το συμφωνητικό μίσθωσης του Κέντρου Καταρρακτών

Στο Δημαρχείο Έδεσσας υπογράφηκε το συμφωνητικό μίσθωσης του σημαντικότερου, από εμπορική άποψη, ακινήτου στην πόλη της Έδεσσας, του Κέντρου των Καταρρακτών μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του μισθωτή κ. Γιάννη Σινιόσογλου.

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας

Ο δ/ντής, το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές του σχολείου και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ευχαριστούμε θερμά: Το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΗΣ Κ.& ΣΙΑ Ο.Ε» στο 2ο χ.λ.μ. Αριδαίας - Τσακώνων για την ευγενική προσφορά ενός χορτοκοπτικού μηχανήματος, ενός ψεκαστικού μηχανήματος και υλικά βαψίματος, στο σχολείο μας.

Συλληπυτήριο μήνυμα του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»

Το χωριό μας θρηνεί τον χαμό ενός αγαπημένου μας συνανθρώπου, ενός στενού συνεργάτη του συλλόγου μας, ένθερμο υποστηρικτή σε κάθε μας δράση, έναν πραγματικά αξιόλογο άνθρωπο τον Ιωάννη Κουρτίδη!

ΦΟΑ: Εγγραφή στην Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ

Η Διοίκηση του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α.) ανακοινώνει την εγγραφή του συλλόγου μας στον πίνακα των αγωνιστικών σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), καθώς και στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) και θα συμμετάσχει στον αγωνιστικό προγραμματισμό της Ομοσπονδίας.

Αλμωπία: 42χρονος πέθανε από τσίμπημα σφήκας στον Αρχάγγελο

42χρονος από τον Αρχάγγελο Αριδαίας ενώ εργαζότανε στο χωράφι του, τις απογευματινές ώρες την  Τρίτη 2 Οκτωβρίου, δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *