Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: "Αγκαλιά" με την άνοδο οι Ικαροι Γιαννιτσών!

Οι εκπληκτικοί Ικαροι Γιαννιτσών συνέχισαν χθες την νικηφόρα πορεία τους από τις 11 Δεκεμβρίου και την 6η αγωνιστική (8 στα 8) συντρίβοντας εκτός έδρας τον Κολινδρό με σκορ 50-100 και έτσι βρίσκονται πλέον "αγκαλιά" με την άνοδο αφού τους αρκεί απλά να νικήσουν στο "φινάλε" εντός έδρας την αδύναμη Ν. Σάντα.

Το άλλο "εισιτήριο" της ανόδου στην Α΄Κατηγορία θα κριθεί στο ντέρμπυ του ερχόμενου Σαββάτου ΠΑΟΚ ΑΛμωπίας-Αετός Κιλκίς με τους Αριδαιώτες πάντως εκτός από την νίκη να χρειάζονται πλέον και διαφορά. 11π. ( ήττα 65-55 στον α΄γύρο)

Καθώς ηττήθηκαν χθες βράδυ στα Γιαννιτσά με 68-64 από την Ν.Πέλλα ύστερα από συγκλονιστικό παιγνίδι με πολλές διακυμάνσεις ( 1η περίοδος 12-16, 3η περίοδος 44-47, 37ο λεπτό 61-56, , 38.30'' 64-64)

Η "ΕΙΚΟΝΑ" ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
αποτελέσματα
Κολινδρός-Ικαροι 50-100
Αετός Κιλκίς-Κεραυνός 20-0 α.α
Ν.Πέλλα-ΠΑΟΚ Αλμωπίας 68-64
Ν.Σάντα-Λεπτοκαρτυά 47-46

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ | anonym-filathlos.blogspot.gr

Αφιέρωμα: Λάμπρος Κωνσταντάρας 1913 – 1985

Ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, που διέπρεψε στο απαιτητικό είδος της κωμωδίας.

Εκλογές νέου Προεδρίου και ΔΣ στον Χορωδιακό Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αριδαίας "ΑΡΙΩΝ"

Αρχαιρεσίες Αναδείξεως Νέου Προέδρου και Διοικητικου Συμβουλίου: Στις 16 Μαρτίου και ώρα 1830 μ.μ, Ξεκινούν οι Εκλογικές Αρχαιρεσίες, με σκοπό την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού Συμβουλίου στον Χορωδιακό Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αριδαίας "ΑΡΙΩΝ".


Παρακαλούνται όλα τα Μέλη, και οι Φίλοι του Συλλόγου, όπως ευαρεστούμενοι προσέλθουν και αναδείξουν με μυστική ψηφοφορία τον νέο Πρόεδρο και τα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκ του Χορωδιακού Συλλόγου Φίλων Μουσικής "ΑΡΙΩΝ"Ο Γραμματέας. Σάββας Λαζόπουλος

Πανελλήνιες 2017: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ειδικά μαθήματα

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2017, με τα:

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αποτελέσματα 20ης Αγωνιστικής και η Βαθμολογία

Δείτε τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής του Σαββάτου 11/3 για το πρωτάθλημα της Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΑΣΚΕΜ:

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής και η Βαθμολογία

Αυτοκτονία για ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Τρένο οι Ίκαροι Γιαννιτσών!

IALMOPIA LIVE: Πρόεδρος του ΔΣ Αλμωπίας με απόφαση της Αποκεντρωμένης ο Σίμος Σωτηριάδης! Τι δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μπίνος [ΒΙΝΤΕΟ]

Φαίνεται πως ολική ανατροπή έγινε στον Δήμο Αλμωπίας καθώς με σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Πρόεδρος ορίζεται ο Σίμος Σωτηριάδης λόγω του γεγονός ότι στην τρίτη ψηφοφορία του πρώτου γύρου της διαδικασίας εκλέχτηκε με τη σχετική πλειοψηφία των 13 ψήφων. Θυμίζουμε πως εχθές όταν τέθηκε το θέμα για να υπάρξει αναβολή από την Δημοτική αρχή δεν συμφώνησε η αντιπολίτευση και οι διαφωνούντες. Έτσι έγινε η διαδικασία εκλογής η οποία με την απόφαση της Αποκεντρωμένης θεωρείται άκυρη. Την απόφαση σας την δημοσιεύουμε παρακάτω. Έτσι πρόεδρος εκλέχτηκε ο Σίμος Σωτηριάδης, αντιπρόεδρος η Κατερίνα Μπαγκή και γραμματέας ο Γιώργος Δόντσος από την πλειοψηφία. Οι εκλογές για την εκλογή οικονομικής και ποιότητας ζωής θεωρούνται άκυρες. 


Δείτε το βίντεο της εκλογικής διαδικασίας μέσα από την κάμερα του ialmopia:


Δείτε παρακάτω την απόφαση:Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

Όλα τα αποτελέσματα από την ανάδειξη μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής, και επιτροπής ποιότητα ζωής.

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Η πρώτη προσπάθεια εκλογής προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Σωτηριάδης Συμεών 11 και 16 λευκά.
Η δεύτερη προσπάθεια έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Σωτηριάδης Συμεών 12 και τα λευκά ήταν 15.
Η Τρίτη και τελευταία προσπάθεια έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Συμεών Σωτηριάδης 12 και τα λευκά ήταν 15.
Άρα, λοιπόν, με την τρίτη ψηφοφορία αποδείχτηκε πως η πρόταση του δημάρχου κ. Μπίνου δεν έγινε δεκτή από το σώμα και , σύμφωνα με το νόμο, ο πρώτος σε ψήφους και προσωρινός κ. Απόστολος Ουργαντζόγλου πήρε τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. 

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Όπως προείπαμε προτάθηκε από τον κ. Πασόη η κ. Μπαγκή Αικατερίνη και η ψηφοφορία έδειξεː Ψήφισαν 27, Έλαβε η κ. Μπαγκή Αικατερίνη 15 , βγήκαν 11 λευκά και 1 άκυρο.

ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Όπως αναλύσαμε παραπάνω προτάθηκε, στη θέση του Κόγιου Ανδρέα που παραιτήθηκε, από τον κ. Μπίνο ο Δόντσος Χρήστος και η ψηφοφορία έδειξεː Ψήφισαν 26, Έλαβε ο Δόντσος Χρήστος 22 , βγήκαν και 4 λευκά .

ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Τσιμτσιρίδης Γιώργος 15, Αβραμίκας Στέφανος 14, Γεωργίου Χρήστος 14, Γούδης Γεώργιος 15, Καλδερεμτζή Δέσποινα 15, Νικολα΄ι΄δης Κωνσταντίνος 14, Άκυραː 2, Λευκάː 0
ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Σαββίδης Γεώργιος 19, Ζιάκα Μαρτίνα 18, Χατζηγιαννίδης Γεώργιος 19, Θεοδωρίδης Αναστάσιος 18, Αμπάρη Γεωργία 16, Άκυραː 0, Λευκάː 0

ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Χατζηγιαννίδης Γεώργιος 18, Γεωργίου Χρήστος 17, Γούδης Γεώργιος 18, Σαββίδης Γεώργιος 15, Μπογδάνης Μιχαήλ 16, Αμπάρη Γεωργία 16, Λευκάː 0, Άκυραː 0

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

Σ αυτή την περίπτωση για την κ. Μπαγκή Αικατερίνη επαναλήφθηκε και τρίτη φορά η ψηφοφορία, εξαιτίας της μικρής συγκέντρωσης ψήφων-- σύμφωνα με το νόμο-- οι υπόλοιποι εκλέχτηκαν με τη πρώτη. Ψήφισανː 26, Έλαβανː Αβραμίκας Στέφανος 18, Τσιμτσιρίδης Γεώργιος 20, Ζιάκα Μαρτίνα 20, Ιωαννίδης Ιωάννης 16, Μπαγκή Αικατερίνη 13, Άκυρα-Λευκάː 0


Στην Β΄ ψηφοφορία η κ. Μπαγκή Αικατερίνη πήρεː 13 ψήφους.
Στην Γ΄ψηφοφορία η κ. Μπαγκή Αικατερίνη πήρε 15 ψήφους.


Δήμαρχος Αλμωπίας για εκλογή Προεδρείου: «Προσπάθησα για σύγκλιση και ομοφωνία! Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες!»

Η εκλογή Προεδρείου σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης φάσης της Δημοτικής Περιόδου. Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Πρόεδρο κ. Σίμο Σωτηριάδη, την Αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Μπαγκή και τον Γραμματέα κ. Χρήστο Δόντσο.

Από τη νομοθεσία του «Καλλικράτη» διασφαλίζεται η διαπαραταξιακότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας και προς αυτή την κατεύθυνση έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια να της δώσω χαρακτηριστικά σύγκλισης και ομοφωνίας πραγματοποιώντας συνομιλίες και συναντήσεις με το σύνολο των παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες.


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας


Δείτε τη νέα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας


ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γεωργίου Χρήστος
Γούδης Γεώργιος
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Σαββίδης Γεώργιος
Μπογδάνης Μιχαήλ
Αμπάρη Γεωργία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Αβραμίκας Στέφανος
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Ζιάκα Μαρτίνα
Μπαγκή Αικατερίνη
Ιωαννίδης Ιωάννης

Δείτε τη νέα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Γεωργίου Χρήστος
Γούδης Γεώργιος
Αβραμίκας Στέφανος
Καλδερεμτζή Δέσποινα
Νικολαΐδης Κωνσταντίνος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Σαββίδης Γεώργιος
Ζιάκα Μαρτίνα
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Αμπάρη Γεωργία 
απο το meapopsi.gr | ialmopia.gr

Με Αρετή & Τόλμη - Επεισόδιο 2 [ΒΙΝΤΕΟ]
Το επεισόδιο 2 του νέου κύκλου της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων "Με Αρετή & Τόλμη"

Ο Νίκος Κοτζιάς υπενθυμίζει στις ΗΠΑ τον ρόλο της Ελλάδας

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, και με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου Τραμπ, αντιστράτηγο Μακμάστερ.
Ο Ελληνας υπουργός θα συναντηθεί επίσης

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΦΟ Αριδαίας - Πανεδεσσαϊκός 90-70

Ο ΦΟ Αριδαίας πέτυχε επιβλητική νίκη με σκορ 90-70 στο σημερινό ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ,βάζοντας σε περιπέτειες τον Πανεδεσσαικό όσον αφορά την 3η θέση της κανονικής περιόδου
ΟΙ "κίτρινοι" είχαν ένα εκπληκτικό 2ο δεκάλεπτο στο οποίο "έχτισαν" διαφορά 20 πόντων με κορυφαίους Τζάτζη και Μπεγλόπουλο που διατήρησαν μέχρι τέλους απέναντι σε έναν ελλιπή Πανεδεσσαϊκό που δεν είχε τους Χατζηχαρίση , Θεοδώρου


Τα δεκάλεπτα 1ο 17-21 2ο (38-15) 55- 36 (ημίχρονο) 30 (13-12) 68-48 4ο (22-22) 90-70 (τελικό σκορ)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(ΒΑΤΣΗΣ):

ΑΜΠΑΡΗΣ Γ., ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ Γ. 2 , ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ Μ. 2, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Θ. 10, ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ Ι. , ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 22, ΤΟΠΚΑΣ Χ. 2 , ΣΕΡΖΗΣ Δ. , ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ,ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 12 , ΣΤΡΕΠΚΟΣ Π. 14 , ΤΖΑΤΖΗΣ Δ. 26


ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΌΣ(ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ):

ΠΕΤΚΟΣ Λ. 7, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Κ. 15 , ΜΆΡΚΟΥ Ε. 5 , ΓΙΑΝΝΟΥΛΤΣΗΣ Ι. 7 , , ΤΣΑΜΉΣ Μ. 4 , ΤΟΤΛΗΣ Ν. 13 , ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ Α. 4 , ΝΤΟΥΛΑΒΕΡΗΣ Ε. 15, ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ Λ. 

Rodovitis Giorgos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *