Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Almopistas: "Η κατάσταση με τη σκόνη στην Αριδαία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Την Πέμπτη συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο Δημαρχείο και απαιτήσουμε τη λύση του προβλήματος!"

Η κατάσταση με τους δρόμους και τη σκόνη στην Αριδαία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Την Πέμπτη στις 18:30 συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο Δημαρχείο, φορώντας συμβολικά ιατρικές μάσκες, για να απαιτήσουμε τη λύση του προβλήματος και την καλύτερη ενημέρωσή μας για την πορεία των εργασιών.
 
 
 Ανακοινώσεις πολιτών και στο facebook:
 
 

Αντίδωρο - της Δέσποινας Τσουλφαΐδου

Αντίδωρο - της Δέσποινας Τσουλφαΐδου για το ialmopia.gr

Η αρένα...

Του Γιάννη Παπαντωνίου

Αναδρομές: Η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας διεξήχθησαν στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 14 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου. Η μεγάλη διάρκειά τους οφείλεται στη σύνδεσή τους με την 3η Διεθνή Έκθεση των Παρισίων. Η εμπορευματοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν γεγονός, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την αναβίωσή τους στην Αθήνα.

Υλοποιήθηκε το έργο επισκευής κεντρικού δρόμου στον οικισμό της Κορυφής

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας, απ’ άκρη σ’ άκρη –μέχρι και στην ακριτική Κορυφή.

Μελίρρυτο ποτάμι - Γιώργου Σαμαρτζίδη

Μελίρρυτο ποτάμι - νέο ποίημα για το ialmopia.gr

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον εκτροχιασμού τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης - 3 νεκροί,10 τραυματίες

Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες είναι ο τελικός, τραγικός απολογισμός του εκτροχιασμού της

IALMOPIA LIVE: Στο Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη παρέα με την Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Όγδοη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 812 παιδιών - Σημαντικός αριθμός αιτήσεων για συμμετοχή στην επόμενη φάση του προγράμματος 

Η όγδοη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 812 παιδιών και 1.032 γονέων – συνοδών. Οι μικροί αθλητές, από 15 Ακαδημίες των Νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Φλώρινας, Πέλλας (Αλμωπός Αριδαίας), Πιερίας και Κοζάνης, πήραν μέρος σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Επίσης, συμμετείχαν ενεργά σε επιδείξεις ολυμπιακών αθλημάτων, όπως άρση βαρών, τοξοβολία και ξιφασκία, ενώ έπαιξαν και σκάκι. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.  Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση από το φεστιβάλ μέσα από την κάμερα του ialmopia:


(Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο της ακαδημίας του Αλμωπού Αριδαίας από το φεστιβάλ επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Χατζηγιαννίδη)

Στις μεγάλες γιορτές του αθλητισμού έχουν πάρει μέρος μέχρι σήμερα 6.330 παιδιά και 9.250 γονείς – συνοδοί. Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ θα υλοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που επιθυμούν να ενταχθούν και να επωφεληθούν από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέσω του http://sportsacademies.opap.gr/el έως τις 26 Μαΐου 2017. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης, βάσει συγκεκριμένων ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων, προκειμένου να επιλεγούν 125 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Η ανακοίνωσή τους θα γίνει το Σεπτέμβριο 2017. Επισημαίνεται ότι οι 125 ακαδημίες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα την τρέχουσα χρονιά έχουν εκ νέου δικαίωμα συμμετοχής. Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει συνολικά 15.100 παιδιά και 500 προπονητές από 125 ακαδημίες, σε 48 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, 25.000 γονείς και κηδεμόνες παιδιών υποστηρίζονται συμβουλευτικά από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος σε θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. 


Η ακαδημία του αλμωπού ευχαριστεί θερμά τους κυρίους:
Σέλκο Μηνά
Καλαιτσίδη Γεώργιο
Ελευθεριάδη Παναγιώτη
για την πολύτιμη βοήθεια τους στο φεστιβάλ ακαδημίων του ΟΠΑΠ που έγινε στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσ/νικης την Κυρική 7 Μαίου!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΔείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *