Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ασυνείδητοι πέταξαν ζωντανά κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών στην Έδεσσα!

Την οργή των φιλόζωων της Έδεσσας προκάλεσε η είδηση των δυο κουταβιών, που ένας ασυνείδητος πέταξε ζωντανά μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Πτώση πίεσης νερού στην Αριδαία

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι λόγω βλάβης της γεώτρησης ύδρευσης θα προκληθεί πτώση πίεσης του νερού στην δυτική πλευρά της πόλης της Αριδαίας. Να σας τονίσουμε ότι η πομόνα έχει ήδη σταλεί για επιδιόρθωση αναμένοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την αποκατάσταση της.

Έχοντας όλο τον σεβασμό, παρακαλούμε τους δημότες για ορθολογική χρήση κατανάλωσης του νερού ώστε να μην δημιουργηθεί ανεπάρκεια του νερού η οποία θα προκαλέσει πρόβλημα μείζονος σημασίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. -ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αναβάλλονται τα παιχνίδια στην ΕΠΣ Πέλλας - Όλοι στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20/1

Αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια στην ΕΠΣ Πέλλας , σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφιέρωμα: Γιάννης Παπαϊωάννου 1913 – 1972

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές και κύριους εκφραστές του λαϊκού μας τραγουδιού. Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1913 στην Κίο της Προποντίδας. Σε ηλικία δυο ετών ορφάνεψε από πατέρα κι επτά χρόνια αργότερα έζησε τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαριστεί το International Foundation for Greece για την ευγενική χορηγία πετρελαίου θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία Κερασιάς

Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαριστεί το International Foundation for Greece για την ευγενική χορηγία πετρελαίου θέρμανσης στα δημοτικά σχολεία Κερασιάς, Σαρακηνών, Νότιας, Άρνισσας, Ειδικό Έδεσσας, Αθύρων και Προμάχων στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η προσφορά επικουρεί την χρηματοδότηση της πολιτείας για την θέρμανση των μαθητών των σχολείων στην Πέλλα, μιας περιοχής που ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα μακρύς.

Το International Foundation for Greece ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και Ασπασία Λεβέντη με στόχο την δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Ο Γιάννης Σηφάκης ευχαρίστησε την Κα Ασπασία Λεβέντη για την ευγενική προσφορά της και την συνολική δράση του ιδρύματος. Ο βουλευτής συνεργάστηκε με το ίδρυμα στηρίζοντας τις αιτήσεις των προαναφερόμενων σχολείων.

Το πετρέλαιο θα παραδοθεί στα σχολεία εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ερευνα: Πόσες ώρες ύπνου κάνουν καλό στην καρδιά

Οι άνθρωποι που κοιμούνται συνήθως λιγότερες από έξι ώρες το βράδυ, μπορεί να αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακή πάθηση, σε σχέση με όσους κοιμούνται επτά ως οκτώ ώρες, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα.

Συλλαλητήριο 20 Ιανουαρίου Σύνταγμα [Βίντεο Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής]

Συλλαλητήριο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.
Ποιός δεν πιστεύει ότι γίνεται;
Εμείς είμαστε η Ιστορία, Εμείς είμαστε η Συνέχεια.

Στρατιωτική θητεία: Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοίνωσε το ΓΕΣ

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που έρχονται - Τι ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Το παγωμένο φράγμα Ματιτσα! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πηγαίνοντας για το χωριό Θεοδωράκι Αλμωπίας θα βρείτε έναν καλά κρυμμένο θησαυρό ανάλογα την εποχή. Το φράγμα της Ματιτσα το χειμώνα μοιάζει με την λίμνη των κύκνων.. σαν να ξεπήδησε από κάποιο παραμύθι!

Αναδρομικά: «Βρέχει» χιλιάδες ευρώ - Πότε, ποιοι και πόσα θα πάρουν

Στις συντάξεις φέρνουν οι πρώτες 80 αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ως το τέλος του 2018 υπέρ των συνταξιούχων και μάλιστα μέσα σε αυτές είναι και απόφαση Εφετείου που διατάσσει τα Ταμεία (ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ) να επιστρέψουν ως και 27.935 ευρώ, εν προκειμένω από τις μειώσεις του νόμου 4093 που κρίθηκαν αντισυνταγματικές.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *