Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ολοκλήρωση αγώνων MOTOCROSS στη Σκύδρα – Δήλωση της Αντιδημάρχου Ιωάννας Βέργου


Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες υγειονομικές και καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν το διήμερο της 24ης και της 25ης Απριλίου 2021 οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στην πίστα του Δήμου Σκύδρας.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας - Αλμωπίας: Εργατική Πρωτομαγιά 2021 / 24ωρη Απεργία στις 4 Μάη


Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα απεργίας και όχι αργίας! Είναι ημέρα τιμής των εργαζομένων και των κοινωνιών για την εξέγερση των εργατών του Σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές διεκδίκησης των εργαζόμενων για κοινωνική και οικονομική προκοπή.

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» στο πρόγραμμα etwinning The Water Agents


Μια μεγάλη ομάδα μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», με την καθοδήγηση της καθηγήτριας αγγλικών κ. Μαντά, συμμετείχαν με επιτυχία στο πρόγραμμα etwinning The Water Agents/Οι πράκτορες του νερού. Στα πλαίσια του προγράμματος, συνεργάστηκαν διαδικτυακά με μαθητές από την Τουρκία, την Γαλλία, την Πολωνία την Ιταλία και την Ουκρανία.

Ανακοίνωση Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου Δήμου Αλμωπίας


Έπειτα από δημοσίευμα τοπικού blog, ο προϊστάμενος του τμήματος Καθαριότητας μετέβη στο χώρο όπου απεικονίζεται στη φωτογραφία για επιτόπια αυτοψία, ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος της Υπηρεσίας. Οι κάδοι ήταν καθαροί και πίσω από τους κάδους υπήρχαν δύο νοβοπάν και μερικά κλαδιά. Η υπηρεσία μας ποτέ δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξή τους.

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη


Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο τοπικό διαμέρισμα Κωνσταντίας.

Πράξεις για την Μακεδονία: «Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων στα Λουτρά Πόζαρ»


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, ο Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων στα Λουτρά Πόζαρ κ.κ. Φώτη Μοσχάκη και Κώστα Ζέρζη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *