Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Αλμωπία: Μήνυμα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τις καταστροφές στα σχολικά κτίρια


Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την λήξη της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς είμαστε καθημερινά αποδέκτες τηλεφωνημάτων και εγγράφων από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι μας αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των Σχολικών Κτιρίων.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Βουνό από τον Ορειβατικό Σύλλογο Έδεσσας


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Έδεσσας την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 το απόγευμα στις 7:00 στο

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας & Μήνυμα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας


Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και τον Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Τσιρόπουλο Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία τους και την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν για τον καθαρισμό του κοινόχρηστου χώρου στο Δασάκι της Αριδαίας.

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Αψάλου για τον εορτασμό των 100 χρόνων λειτουργίας του


Άλλη μία σπουδαία εκδήλωση, έλαβε χώρα την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Σχολείο

Ευχαριστήριο του ΣΦΜΑ "Ο Αρίων" για την μουρική εκδήλωση "Η αγάπη είναι παντού"Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική μας συνάντηση “Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ” στις 11-06-2023 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού "Μηχανογραφικό και Σπουδές με μέλλον" στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και διοργανώνει την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού "Μηχανογραφικό και Σπουδές με μέλλον", Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *