Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Αλμωπού Αριδαίας: "Οι φίλαθλοι μας ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας"

Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας και ευχαριστούμε τους 202 υποστηρικτές που προμηθεύτηκαν ήδη κάρτα διαρκείας.

Λειτουργία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην Αριδαία

Το μουσείο φυσικής ιστορίας του δήμου Αλμωπίας βρίσκεται δίπλα από το κτίριο του δημαρχείου και αποτελεί ένα στολίδι και με το πλήθος των εκθεμάτων του, παραμένει αδιάψευστος μάρτυρας της μακραίωνης ιστορίας των κατοίκων του πολύπαθου τόπου μας.

Ανάρτηση Κτηματογράφησης στους Δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Ελέγχουμε, επιβεβαιώνουμε, διορθώνουμε»

Ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, η Ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων των Ο.Τ.Α: Αλώρου, Αριδαίας, Αρχαγγέλου, Αψάλου, Βορεινού, Γαρεφείου, Δωροθέας, Εξαπλατάνου, Θεοδωρακείου, Θηριοπέτρας, Ίδας, Κωνσταντίας, Λουτρακίου, Λυκοστόμου, Μεγαπλατάνου, Μηλέας, Νερομύλων, Νοτίας, Ξιφιανής, Όρμης, Περικλείας, Πιπεριών, Πολυκαρπίου, Προμάχων, Σαρακηνών, Σωσάνδρας, Τσάκων, Φιλωτείας, Φούστανης, Χρυσής του Καλλικρατικού Δήμου Αλμωπίας και των Ο.Τ.Α. Αγίου Αθανασίου, Άγρα, Αρνίσσης, Βρυτών, Γραμματικού, Καρυδιάς, Μεσημερίου, Νησίου, Παναγίτσας, Περαίας, Πλατάνης, Ριζαρίου, Σωτήρας, Φλαμουριάς του Καλλικρατικού Δήμου Έδεσσας της Π.Ε. Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.
 
Για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4) μήνες.
 
Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι 31 Ιουλίου 2018. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικώς αποσπάσματα από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί από κάθε πολίτη.
Μέσω της Ανάρτησης οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταγραφή των ιδιοκτησιών τους και να διορθώσουν τυχόν σφάλματα. Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει ότι η κτηματογράφηση θα ολοκληρωθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν προβλήματα στη μετέπειτα λειτουργία του Κτηματολογίου.
 
Συνεπώς, στη φάση αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.
Μετά την ολοκλήρωση της Ανάρτησης, που περιλαμβάνει την υποβολή και εξέταση αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων και την αντίστοιχη διόρθωση στους κτηματολογικούς πίνακες, παράγονται τα τελικά κτηματολογικά στοιχεία, οι Αρχικές Εγγραφές  του Κτηματολογίου, και ξεκινά να λειτουργεί το Κτηματολογικό Γραφείο, στη συγκεκριμένη περιοχή, στη θέση του Υποθηκοφυλακείου.
 
Ηλεκτρονική Ανάρτηση κτηματογράφησης
Με την έναρξη της Ανάρτησης, κάθε δικαιούχος θα μπορεί να δει τα στοιχεία που τον αφορούν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.
 
Κάθε δικαιούχος μπορεί να δει τα στοιχεία της Ανάρτησης, είτε με τη χρήση των κωδικών ασφαλείας που χρησιμοποιεί στις εφαρμογές taxisnet, είτε αφού δημιουργήσει (αν δεν  έχει ήδη) τον  προσωπικό του κωδικό Κτηματολογίου και εισάγει επιπλέον τα «τρία κλειδιά» που βρίσκονται στο αποδεικτικό της δήλωσής του. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει τους κωδικούς taxisnet θα δει όλα τα ακίνητα των περιοχών που βρίσκονται σε ανάρτηση και έχουν συνδεθεί με το ΑΦΜ του.
 
Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Απαραίτητα στοιχεία για την πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή είναι τρία «κλειδιά»: Αριθμός Πρωτοκόλλου Δήλωσης, Κωδικός Προσώπου και Κωδικός Ιδιοκτησίας, τα οποία αναγράφονται πάνω στο Αποδεικτικό Υποβολής Δήλωσης.
Διευθύνσεις Γραφείων Κτηματογράφησης
 
1)   Για τους Ο.Τ.Α. του Καλλικρατικού Δήμου Αλμωπίας: Πλατεία Δημοκρατίας 11 (Σπίτι των Ποιητών – Κέντρο Βαλκανικών Πνευστών), Εξαπλάτανος, ΤΚ 58400,  τηλ. 23840 41004
 
2)   Για τους Ο.Τ.Α. του Καλλικρατικού Δήμου Έδεσσας: Οδός Μελίνας Μερκούρη, περιοχή Εργατικών Κατοικιών, ΤΚ 58200, Έδεσσα, τηλ. 23810 27670
                    
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 8:00 έως 16:00 και κάθε Τετάρτη από 8:00 έως 20:00
 
Πληροφορίες δίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα 210-6505600  από 09:00 έως 16:00
και στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr
 

Γ' Εθνική: Επιστροφή Νίκου Παπαγεωργίου στον Αλμωπό Αριδαίας

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου Νίκου Παπαγεωργίου ενός δικού μας παιδιού που ξεκίνησε από την ομάδα μας, ήταν στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων ,αγωνίστηκε σε ακαδημίες Ολυμπιακού, K20 'Αρη Θεσσαλονίκης, Θύελλα Φιλώτα, Νίκη Βόλου και επανήλθε για να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια μας, για μια δυνατή ομάδα. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Με τιμή το Δ.Σ

Αλμωπού Αριδαίας


Δείτε την Κλήρωση του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ 2017-18

Δείτε την Κλήρωση του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ 2017-18

Σπάνια photo: Η Θεσσαλονίκη, αγνώριστη, το 1860 πριν την κατεδάφιση του τείχους [ΕΙΚΟΝΕΣ]

"Η μοναδική μέχρι σήμερα φωτογραφική αποτύπωση της παραλίας της Θεσσαλονίκης πριν από την κατεδάφιση του παραθαλάσσιου τείχους"

O Γιώργος Τανατζής Κομισάριος της FIBA (Fiba Commissioner) & στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Technical Delegate (Fiba Champions League)

O «δικός» μας μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ Γιώργος Τανατζής, μετά την επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Διαιτησίας ως Διεθνής συνεχίζει την ανοδική του πορεία υπηρετώντας τον χώρο μας, έπειτα από τις επιτυχημένες εξετάσεις χρήστηκε Κομισάριος της FIBA (Fiba Commissioner ) και μάλιστα πήρε τον πρώτο ορισμό του στην ORADEA ROMANIA στις 27/09/17

Επίσης κλήθηκε 4-6/10/17 στην Λιουμπιάνα στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Technical Delegate (Fiba Champions League)

Όλη η οικογένεια της Κεντρικής Μακεδονίας του εύχεται ολόψυχα με υγεία να χαρεί τους καρπούς των προσπαθειών του.
 
 
 
 
απο το pellasports.gr

Τα 10 φρούτα και λαχανικά που πρέπει να τρως πάντα βιολογικά - Είναι γεμάτα φυτοφάρμακα

Για ορισμένους οι βιολογικές τροφές είναι απλά μία απάτη (λάθος!). Για όλο και περισσότερους, όμως, έχουν την αποκλειστικότητα στο τραπέζι τους.

Δήμος Αλμωπίας: Προσωρινή μετεγκατάσταση των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
- 35.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Ευχαριστήριο Εθνικού Αριδαίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το διοικητικό συμβούλιο και όλους τους ανθρώπους της Δόξας Εξαπλατάνου για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου και των εγκαταστάσεών τους για την διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας. Η φιλοξενία τους ήταν πραγματικά άψογη. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και καλή δύναμη στο δύσκολο αλλά πολύ όμορφο εγχείρημα της ανανέωσης.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Αριδαίας
Κωνσταντίνος Παλίκογλου

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Οι 16 που συνεχίζουν στο θεσμό του κύπελλου

Aυτές είναι οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ ΠΕΛΛΑΣ Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του θεσμού που έγινε σε ομίλους. από εδώ και έπειτα θα έχουμε κλήρωση με ζευγάρια συνεχίζοντας στην φάση των 16:


Αλμωπός Αριδαίας , Θύελλα Σαρακηνών , Άρης Νησίου , Εδεσσαικός , Πρόμαχοι , Ελπίδα Έδεσσας ,Δόξα Μαυροβουνίου , Νίκη Καλής , Δόξα Μανδάλου , Δόξα Μελισσίου , Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων , Απόλλων Κρύας Βρύσης , Εθνικός Γιαννιτσών ,Πέλλα , Αναγέννηση Γιαννιτσών , Άρης Αμπελιών .

Διήμερο Θεοδωρακειώτικων στο Θεοδωράκι Αλμωπίας

Έκρηξη ρυθμού παράδοσης στο θεοδωράκι Πέλλας - διήμερο με συλλόγους χορό γλέντι υλικό απο ακρίτες Αλμωπίας και απο Γιάννη Παπαντωνίου.
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *