Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από κινητές μονάδες στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμος Αλμωπίας το Σάββατο στις 23/10/2021 θα πραγματοποιήσει στο Δήμο μας δωρεάν μαστολογικό έλεγχο και μαστογραφία σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους-ανασφάλιστες.

Γιάννης Σηφάκης : Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε αξονικό τομογράφο και νέα μονάδα νεφρού, η ΝΔ κλείνει τη ΜΕΘ και υποβαθμίζει το Νοσοκομείο Έδεσσας σε Κέντρο Υγείας - Να τους σταματήσουμε


Αδιανόητη υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην μισή Πέλλα συνιστά η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Το κλείσιμο της ΜΕΘ αλυσιδωτά σημαίνει υποβάθμιση της παθολογικής και της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου. Ήδη έχει απαξιωθεί τελείως η παθολογική κλινική που λειτουργεί ουσιαστικά με έναν γιατρό εν μέσω πανδημίας!! Πάνε να κάνουν το Νοσοκομείο Έδεσσας Κέντρο Υγείας.

Γιορτάστηκε η 109η επέτειος απελευθέρωσης της Σκύδρας - Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου


Ο Δήμος Σκύδρας, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, γιόρτασε με τιμές, μεγαλοπρέπεια και υπερηφάνεια την 109η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας από την οθωμανική σκλαβιά.

Στην οθόνη του παρελθόντος - Γράφει ο Τρύφων Ούρδας


Στα περάσματα του χρόνου, βρέθηκα μια μέρα σε μια συγκέντρωση φίλων. Πολλών φίλων. Είχαμε τόσο καιρό να βρεθούμε έτσι. Όλοι μαζί, εκεί, στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν παλιά γιατί είχαμε τις δουλειές μας και κάπου κάπου κάναμε τις κουβέντες μας για τις οικογένειες, τους πόνους που μας βάρυναν και αν τύχαινε ακουμπούσαμε κανέναν απ’ αυτούς στον ώμο του άλλου.

Kατασκευή κι επισκευή πάρκων και πλατειών του Δήμου Αλμωπίας


Σε διαγωνισμό βρίσκεται η διαδικασία σημαντικών παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους της Αριδαίας, ύψους 230.353,34 €. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *