Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Σήμερα στις 22:00 η Μαρία Μούρτζου από την Αριδαία ερμηνεύει τραγούδια στην TV 100 [ΒΙΝΤΕΟ]

Απόψε το βράδυ στις 22:00 στα Ανοιχτά Μικρόφωνα του TV100 σας παρουσιάζω τραγούδια που αγαπώ πολύ, καθώς και ένα τραγούδι απο την πρώτη, επερχόμενη προσωπική μου δουλειά.

Τα Λουτρά των παιδικών μας χρόνων - Του Ζήση Τριανταφυλίδη

...Στα ριζά της Τζένας, πάντα εκεί θα γυρνάμε για χαλάρωμα. Θυμάμαι παλιά τις ημερήσιες εκδρομές στο Πόζαρ, στα ξενοδοχεία με τα πομπώδη ονόματα που τώρα στοιχειωμένα ζουν την παρακμή της κατεδάφισης.

Μουσική βραδιά στη Σκύδρα

Σε μια μουσική βραδιά, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δηλαδή έντεχνο, ελαφρολαΪκό, παραδοσιακό απ΄όλη την Ελλάδα, προσκαλούν όλες κι όλους τους πολίτες οι συντελεστές

Ανανεώσεων συνέχεια στον Εδεσσαϊκό

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι ανανεώσεις στην ομάδα του Εδεσσαϊκού. Ημέρα ανανεώσεων και η σημερινή καθώς μετά τους Μεταξά και Παπαηλία, ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμφώνησε με 4 ακόμα ποδοσφαιριστές. 

EURO 2016: Πρωτιά για την Ουαλία στον Β' Όμιλο - Προβλημάτισαν για άλλη μια φορά οι Άγγλοι - ΒΙΝΤΕΟ από τους αγώνες της Δευτέρας 20/6

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ουαλούς και άνετη πρόκριση στους 16. Δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά η Αγγλία, που προκρίθηκε ως δεύτερη. Στην αναμονή η Σλοβακία, ναυάγιο για τους Ρώσους. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις των αγώνων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *