Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Αναδρομές: Η ιστορία του Ερυθρού Σταυρού

Ο Ερυθρός Σταυρός είναι ένας διεθνής οργανισμός ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ο οποίος ιδρύθηκε με σκοπό την προσφορά βοήθειας στα θύματα των πολέμων. Είναι μία από τις πρώτες μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις μέρες μας η μεγαλύτερη και σημαντικότερη, με δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκτός από την περίθαλψη των τραυματιών και την προστασία των αιχμαλώτων πολέμου, ο Ερυθρός Σταυρός σε καιρό ειρήνης παρεμβαίνει σε περιπτώσεις καταστροφών, ενώ ασχολείται ιδιαίτερα με το ζήτημα των προσφύγων.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η πανήγυρις του υπό ανέγερσιν Ιερού Ναού της Αγίας Βάσσης της Εδεσσαία

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η πανήγυρις του υπό ανέγερσιν Ιερού Ναού της Αγίας Βάσσης της Εδεσσαίας, στην Έδεσσα.

Σε δοκιμή το πρώτο εμβόλιο για τα χλαμύδια

Το πρώτο εμβόλιο για τα χλαμύδια των γεννητικών οργάνων που έφθασε στην αρχική φάση 1 της κλινικής δοκιμής του, άφησε ενθαρρυντικές ενδείξεις.Αυτό καθώς φαίνεται ασφαλές και «πυροδοτεί» την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, δηλαδή την παραγωγή αντισωμάτων, όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζουν στον Μ. Αλ Γιαννιτσών οι Πέτσος - Σατραζάνης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΤΡΑΖΑΝΗΣ

Η «ΛΩΞΑΝΤΡΑ» στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 9.15΄μ.μ.

Η Περιφορά της Παναγίας της Προσφυγιάς - Χιλιάδες πιστών συρρέουν στη Νέα Μηχανιώνα

Το αδιαχώρητο αναμένεται σήμερα στη Νέα Μηχανιώνα για την περιφορά της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης. Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εννιάμερα της Παναγίας, ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο και αναμένεται να ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή.

IALMOPIA LIVE: Στην τελετή έναρξης του Aridaia Cup 2019 [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Βρεθήκαμε στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Aridaia Cup 2019 κατηγορίας Junior U16.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *