Κυριακή 2 Απριλίου 2017

IALMOPIA LIVE: Συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων σκύλων στην Αριδαία και επιστολή διαμαρτυρίας με 1779 υπογραφές πολιτών! [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Φάκελος αδέσποτα Αλμωπίας: Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί (22/3) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αλμωπίας συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα, τους εκπροσώπους διαμαρτυρόμενων πολιτών της Αλμωπίας και τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας "ΕΛΠΙΔΑ". 

Αφορμή της συνάντησης και της συζήτησης ήταν η επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων στην Αριδαία, καθώς οι κάτοικοι της Αριδαίας με την παρούσα επιστολή όπως αναφέρουν: "επιθυμούμε να σας επισημάνουμε τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά σε σχέση με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά."


Μαζί με την επιστολή διαμαρτυρίας λοιπόν για το θέμα των αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων στην Αριδαία υποβλήθηκαν 59 σελίδες με 1779 υπογραφές κατοίκων της περιοχής μας όπως επίσης και 6 φωτογραφίες (ντοκουμέντα συμπολιτών που ταϊζουν ωμό κρέας τα σκυλιά) 


Στο ξεκίνημα της συζήτησης ο κ. Αβραμίκας ανέφερε: "Για τα δεσποζόμενα ζώα υπεύθυνη είναι η αστυνομία σύμφωνα με τη νομοθεσία και όχι ο Δήμος. Εμείς σαν Δήμος έχουμε κάνει τα πάντα, ό,τι προβλέπεται απ' τη νομοθεσία σχετικά με τη στείρωση και τον εμβολιασμό των ζώων."


Στη συνέχεια η εκπόσωπος πολιτών της επιστολής διαμαρτυρίας  Όλγα Τενεκετζή τόνισε πως: "Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, φοβάται να περπατήσει στο δρόμο. Υπάρχουν πάνω από 87 επιθέσεις και 15 δαγκώματα των ζώων σε ανθρώπους! Όμως για κάποιους τα αδέσποτα της πόλης μας είναι Ιερές αγελάδες της Ινδίας!"


Τέλος, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας κ. Φώτης Παραστρατίδης απαντώντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε ενεργοί πολίτες που βοηθάμε τους συμπολίτες μας. Αναγνωρίζουμε όντως ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πόλη μας. Ή θα συνεργαστούμε λοιπόν όλοι μαζί ή θα αρχίσουμε τις κοκορομαχίες και θα χάσουμε την ουσία!"
Δείτε στο παρακάτω βίντεο του ialmopia αποσπάσματα από την συζήτηση και τι ειπώθηκε για τα αδέσποτα της Αλμωπίας:


Η επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών:
ialmopia.gr

A' EKAΣΚΕΜ:Αποτελέσματα 22ης Αγωνιστικής και η Τελική Βαθμολογία

Εύκολες νίκες για ΑΟΚ Βέροιας,Πανεδεσσαϊκό και ΓΑΣ Έδεσσας,νίκες γοήτρου για ΑΓΕ Πιερίας και Μέγα Αλ.Γιαννιτσών.Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *