Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Έδεσσα: 3 εκ. Ευρώ χρωστούν οι Καταρράκτες!

Στο αστρονομικό ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι κλείνει μαύρη τρύπα της Τουριστικής Α.Ε. που ως γνωστών διοικεί το Κέντρο Καταρρακτών. Σε αυτή την παραδοχή κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη, αποκάλυψε πως σύμφωνα με τον εκκαθαριστή, το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ θα βγει από τον έλεγχο. Σαφώς και είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον χρόνο που δημιουργήθηκε. 
 
Ακόμη προκαλεί έκδηλα ερωτήματα το πώς ο Δήμος Έδεσσας σε δεύτερο χρόνο και αφού γίνει καθολικός διάδοχος των χρεών, να μπορεί να τα πληρώσει. Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερο δελτίο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Σόντρας δήλωσε ότι το χρέος είναι γύρω στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ η δική του διοίκηση δεν έχει αφήσει απλήρωτους υπαλλήλους παρά μόνο ένα χρέος στο ΙΚΑ ρυθμισμένο αξίας περίπου 270 χιλιάδων ευρώ. Από την άλλη οι καταγγελίες των εργαζομένων για κακοδιαχείριση είχαν φτάσει και στο Δημοτικό συμβούλιο όπου τότε είχαν κατηγορήσει και τη Δημοτική αρχή. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 ψηφίστηκε από την Δημοτική αρχή να περάσουν τα χρέη στους Δημότες χωρίς να ψηφίσει η αντιπολίτευση ενώ στις ερωτήσεις για το συνολικό χρέος της εταιρίας ο κος Γιάννου είχε πει ότι πληρώνονται 10.000 το μήνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα από την πολιτική της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να νομοθετήσει την δυνατότητα να γίνουν Δημοτικοί υπάλληλοι. 
 πηγη: meapopsi.gr

Δήμος Αλμωπίας: Μετράμε αντίστροφα για ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασίαμε τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου. Φέτος για πρώτη χρονιά, θα δημιουργηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον χώρο πίσω από το Δημαρχείο Αριδαίας, το οποίο θα χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα προσφέρει ένα άκρως εορταστικό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη. Η λειτουργία του θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 13 Δεκεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει για ολόκληρη την εορταστική περίοδο.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες σύσκεψη με τη συμμετοχή Πολιτιστικών, Μορφωτικών, Λαογραφικών Συλλόγων, του Εμπορικού Συλλόγου, ανθρώπων της τοπικής αγοράς, εκπροσώπων του Ωδείου, Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και απλών πολιτών, όπου ακούστηκαν πολλές απόψεις. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια συντονιστική επιτροπή που θα συνεπικουρήσει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των συλλόγων και των άλλων τοπικών φορέων, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής και συνεργασίας.

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που να αρμόζει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε μέσα απ’ όλες αυτές τις δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη. Αυτό θα επιτευχθεί και με τη συνεργασία του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλμωπίας. Και φυσικά, με παράλληλες εκδηλώσεις στα χωριά.

Όπως παραδέχτηκαν όλοι, το «κλειδί» για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων, κρύβεται μέσα σε δύο λέξεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Το σύνθημά μας για το 1ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Αλμωπίας: «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ»!

Έρχεται νέος "Καλλικράτης"!

Σε διαβούλευση είναι το νέο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών "Καλλικράτης 2" προκειμένου να διορθωθούν τα κενά και οι αστοχίες του αρχικού "Καλλικράτη" για την τοπική αυτοδιοίκηση και να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες οργάνωσης των ΟΤΑ. 

Πυρκαγιά κατέστρεψε αποθήκη λίγο έξω από τη Γιαννιτσά

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξερράγη πυρκαγιά σε ισόγεια αποθήκη στην Αξιούπολη απέναντι από το κτίριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα η λέσχη αξιωματικών της τοπικής φρουράς. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο οχήματα της ΠΥ Γουμένισσας, έξι πυροσβέστες ένα όχημα της ΠΥ Κιλκίς με τρείς πυροσβέστες καθώς επίσης ένα υδροφόρο όχημα του δήμου Παιονίας με δύο υπαλλήλους και ένα αγροτικός ελκυστήρας με πρόσθιο «κουβά».

Ύστερα από σύντονες προσπάθειες η πυρκαγιά κατάσβεση αφού κατέστρεψε ολοσχερώς την λαμαρινοσκεπή της αποθήκης και δύο οχήματα ένα μηχανοκίνητο σάρωθρο οδοστρώματος (σκούπα) και ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένα δίπλα στο κτίριο. Επίσης κατέκαυσε 180 δεμάτια τριφυλιού τοποθετημένα στην αποθήκη. Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός ούτε κινδύνευσε άνθρωπος. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό γραφείο της ΠΥ Γουμένισσας.
πηγη: meapopsi.gr

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Χρήστο Χουρσόγλου και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Κατά την συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, στην οποία παρέστη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να επιλέξει τις μορφές αντίδρασης, με πρώτη το κλείσιμο των Δήμων και την πορεία στην Bουλή αιρετών και εργαζομένων, την ημέρα ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, «σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί στα αιτήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πρέπει όλοι οι Δήμαρχοι να προχωρήσουμε σε ακόμα πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, καθώς η αφαίμαξη των Δήμων θα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα». Και συμπλήρωσε:

«Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης. Αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές, θα οδηγήσουν τους Δήμους σε αδιέξοδο». Τέλος, ο κ. Μπίνος ζήτησε την κατανόηση του κόσμου για τυχόν δυσλειτουργίες και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα, για να διατηρήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε ένα καλό επίπεδο και τόνισε ότι «πλέον, βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

ΘΕΜΑ: Οι χώρες που θα μπορούσαν να νικήσουν σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η στρατιωτική ισχύς αποτελεί, ιστορικά, το μέτρο και τον δείκτη της εθνικής ισχύος. Ποιες είναι οι χώρες που θα μπορούσαν να επικρατήσουν σε μια νέα παγκόσμια σύρραξη (Pics)Με περίπου 13.900 αεροσκάφη, 920 επιθετικά ελικόπτερα, 20 αεροπλανοφόρα και 72 υποβρύχια, οι ΗΠΑ κερδίζουν με διαφορά τη δεύτερη Ρωσία στην κούρσα των συμβατικών εξοπλισμών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνεχίζουν να είναι η χώρα που δαπανά τα περισσότερα σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Όμως οι δαπάνες της χώρας αυτής υποχώρησαν κατά 6,5% σε ετήσια βάση το 2014, στα 610 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρέμειναν πάντως κατά 45% υψηλότερες από το επίπεδο όπου βρίσκονταν πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Ινστιτούτου Μελετών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης (SIPRI).

Οι ρωσικές στρατιωτικές δαπάνες αυξήθηκαν 8,1% το 2014, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Μόσχας για τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων. Η ουκρανική κρίση ώθησε πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης, της χώρες της Βαλτικής και τις σκανδιναβικές χώρες να αναθεωρήσουν άρδην την πολιτική τους στο πεδίο της άμυνας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως οι στρατιωτικές δαπάνες συρρικνώθηκαν για τρίτο συναπτό έτος, κατά 0,4%, στα 1,776 τρισεκατομμύρια δολάρια, μέσα στο 2014.

Στην Αφρική οι στρατιωτικές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5,9%, ενώ στην Ασία και στην Ωκεανία κατά 5%, καθώς πολλά κράτη στην περιοχή ανησυχούν για την Κίνα, η οποία δαπανά από το 2% ως το 2,2% του ΑΕΠ για την άμυνα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.
Οι παρακάτω χώρες είναι εκείνες που θα μπορούσαν να επικρατήσουν σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο βάσει των στρατιωτικών δαπανών τους.
10. Τουρκία

Στρατός: 410,500 στρατευμένοι, 185,630 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 115 ναυτικές μονάδες, 16 φρεγάτες και 13 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 1,020 αεροσκάφη, 443 ελικόπτερα

Τανκς: 3.778

Εξοπλιστικά έξοδα: 29-22 δις δολάρια, το 2,2% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: Δεν έχει ακόμη, αλλά κατασκευάζει τον πρώτο της πυρηνικό αντιδραστήρα στο Ακουγιού, στην επαρχία της Μερσίνας. Εκτός από τον σταθμό στο Ακουγιού, η Τουρκία προβλέπει την οικοδόμηση ενός δεύτερου πυρηνικού σταθμού στην επαρχία της Σινώπης, στο βόρειο τμήμα της χώρας, ενώ στα τέλη του 2014 ο Τουρκός πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου είχε αναφερθεί δημοσίως στο ενδεχόμενο να δρομολογηθεί η κατασκευή ενός τρίτου σταθμού ως το 2030.

Σημειώνεται ότι η Τουρκία έχει ανοιχτά μέτωπα στα σύνορα της μιας και φέτος κλιμάκωσε τις μάχες εναντίον του PKK ενώ εμπλέκεται και σε θερμό επεισόδιο με τη Ρωσία.
9. Γερμανία

Στρατός: 179,046 στρατευμένοι, 145,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 81 ναυτικές μονάδες, 11 φρεγάτες και 4 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 663 αεροσκάφη, 355 ελικόπτερα

Τανκς: 408

Εξοπλιστικά έξοδα: 46 δις δολάρια, το 1.2% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 17 αντιδραστήρες. Η χώρα βρίσκεται σε διαδικασία πυρηνικού παροπλισμού έχοντας σαν στόχο να κλείσει όλους τους αντιδραστήρες της μέχρι το 2022.

Η Γερμανία δεν έχει εμπλακεί σε εμπόλεμες συρράξεις από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Μετέχει στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
8. Νότια Κορέα

Στρατός: 624,465 στρατευμένοι, 2,900,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 166 ναυτικές μονάδες, 11 φρεγάτες 12 καταδρομικά και 13 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 1,412 αεροσκάφη, 668 ελικόπτερα

Τανκς: 2,381

Εξοπλιστικά έξοδα: 36 δις δολάρια, το 2.6% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 5 αντιδραστήρες

Το βασικό μέτωπο της χώρας εντοπίζεται στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα μιας και συχνά είναι τα "θερμά" επεισόδια ανάμεσα στα δύο κράτη.
7. Ιαπωνία

Στρατός: 247,173 στρατευμένοι, 57,900 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 131 ναυτικές μονάδες, 2 αεροπλανοφόρα πλοία, 43 καταδρομικά και 16 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 1,613 αεροσκάφη, 741 ελικόπτερα

Τανκς: 678

Εξοπλιστικά έξοδα: 45.8 δις δολάρια, το 1% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 55 αντιδραστήρες

Η Ιαπωνία τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της. Το Σύνταγμα της χώρας που ψηφίστηκε μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρει πως πρόκειται για μια χώρα με "ειρηνευτικό προσανατολισμό" για την περιοχή της.
6. Γαλλία

Στρατός: 202,761 στρατευμένοι, 195,77 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 113 ναυτικές μονάδες, 4 αεροπλανοφόρα πλοία, 21 φρεγάτες και 10 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 1,264 αεροσκάφη, 601 ελικόπτερα

Τανκς: 423

Εξοπλιστικά έξοδα: 62.3 δις δολάρια, το 2.2% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 58 αντιδραστήρες, είναι η δεύτερη πυρηνική δύναμη στον πλανήτη μιας και είναι ενεργειακά εξαρτημένη από την πυρηνική ενέργεια

Η σχετική κατάταξη έχει ως εξής: ΗΠΑ (104 αντιδραστήρες), Γαλλία (58 αντιδραστήρες), Ιαπωνία (55 αντιδραστήρες), Ρωσία (32), Γερμανία (17), Νότια Κορέα (21), Καναδάς (18), Ουκρανία (15), Κίνα (13) και Βρετανία (19). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής 62 νέοι αντιδραστήρες ανά τον κόσμο - 27 στην Κίνα, 10 στη Ρωσία, 5 στην Ινδία, 5 στη Ν. Κορέα κ.α.

Η Γαλλία μετέχει στους βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στη Ράκα της Συρίας, μετά το μακελειό στο Παρίσι.5. Ινδία

Στρατός: 1,325,000 στρατευμένοι, 2,143,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 202 ναυτικές μονάδες, 2 αεροπλανοφόρα πλοία, 15 φρεγάτες, 9 καταδρομικά και 15 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 1,905 αεροσκάφη, 584 ελικόπτερα

Τανκς: 6,464

Εξοπλιστικά έξοδα: 50 δις δολάρια, το 2.4% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 5 αντιδραστήρες4. Μεγάλη Βρετανία

Στρατός: 146,980 στρατευμένοι, 182,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 66 ναυτικές μονάδες, 1 αεροπλανοφόρο πλοίο, 13 φρεγάτες, 6 καταδρομικά και 10 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 936 αεροσκάφη, 402 ελικόπτερα

Τανκς: 407

Εξοπλιστικά έξοδα: 60.5 δις δολάρια, το 2.2% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 19 αντιδραστήρες

Μετά από πρόταση του Κάμερον, οι Βρετανοί αποφάσισαν να μετέχουν στους βομβαρδισμούς εναντίον του ISIS.
3. Κίνα

Στρατός: 2,333,000 στρατευμένοι, 2,300,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 673 ναυτικές μονάδες, 1 αεροπλανοφόρο πλοίο, 47 φρεγάτες, 25 καταδρομικά και 67 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 2,860 αεροσκάφη, 908 ελικόπτερα

Τανκς: 9,150

Εξοπλιστικά έξοδα: 216 δις δολάρια, το 2.1% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 13 αντιδραστήρες2. Ρωσία

Στρατός: 766,055 στρατευμένοι, 2,485,000 έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 352 ναυτικές μονάδες, 1 αεροπλανοφόρο πλοίο, 4 φρεγάτες, 12 καταδρομικά και 55 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 3,429 αεροσκάφη, 1,120 ελικόπτερα

Τανκς: 15,398

Εξοπλιστικά έξοδα: 84 δις δολάρια, το 4.5% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 10 αντιδραστήρες

Αυτή την περίοδο ο στρατός του Πούτιν βομβαρδίζει θέσεις του ISIS μέσα στη Συρία. Η Ρωσία υπερασπίζεται ανοιχτά τις δυνάμεις του Άσαντ.1. ΗΠΑ

Στρατός: 1,4 εκατομμύρια στρατευμένοι, 1,1 εκατομμύρια έφεδροι

Ναυτική δύναμη: 473 ναυτικές μονάδες, 20 αεροπλανοφόρα πλοία, 10 φρεγάτες, 62 καταδρομικά και 72 υποβρύχια

Αεροπορική δύναμη: 13,892 αεροσκάφη, 6,196 ελικόπτερα

Τανκς: 8,848

Εξοπλιστικά έξοδα: 610 δις δολάρια, το 3.5% του ετήσιου προϋπολογισμού

Πυρηνική δύναμη: 104 αντιδραστήρες
Με πληροφορίες από: www.businessinsider.com, www.globalfirepower.com, www.armscontrol.org, data.worldbank.org


Διαμαρτύρονται οι πολίτες της Έδεσσας για τα έργα στο κέντρο της πόλης

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των πολιτών αναφορικά με τα έργα που γίνονται αυτή την εποχή στο κέντρο της Έδεσσας και συγκεκριμένα στις οδούς 18ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.  Μάλιστα αυτή η διαμαρτυρία έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο. Πολίτης αναφέρει ότι κάποιοι δυστυχώς συνεχίζουν να καταστρέφουν μόνο και μόνο για να οικονομήσουν κάποιοι φίλοι εργολάβοι η ακόμα και οι ίδιοι. 

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ

Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ Έδεσσα, 3/12/2015
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ &ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ 4, ΕΔΕΣΣΑ Τ.Κ. 58200
Εmail: elmepellas@gmail.com
Blog: http:// aelme pellas.blogspot.gr
Facebook: https ://www.facebook.com/groups/aelmepellas/?fref=ts

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ

Καλούνται οι καθηγητές της A’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο Εργατικό κέντρο Εδεσσας στις 09:00.
Τη συγκεκριμένη μέρα οι σχολικές μονάδες δε θα λειτουργήσουν, αφού υπάρχει άδεια για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη ΓΣ και όχι μόνο στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1) Απολογισμός του Δ.Σ για τη Συνδικαλιστική περίοδο 2014-2015.
2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών για Δ.Σ της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ και Ελεγκτική Επιτροπή.

Με απόφαση του Δ.Σ. θα διεξαχθεί διερευνητική ψηφοφορία για την τροποποίηση των άρθρων του Καταστατικού που αναφέρονται στη μονοετή θητεία του Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ , ώστε να μετατραπεί σε διετή.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μαριάννα Δουλγερίδου Παπαδόπουλος Γιώργος

IALMOPIA LIVE: Μία όμορφη εκδήλωση γεμάτη ανθρωπιά στο Ξενιτίδειο Αριδαίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη και ώρα 7:00 η εκδήλωση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας  με θέμα: Αυτισμός, Συνεκπαίδευση, Γνωστικά Χαρακτηριστικά και Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

ΕΚΑΣΚΕΜ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για Α' και Β' Κατηγορία

Το πρόγραμμα των αγώνων,οι διαιτητές και οι κριτές για την 9η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας και την 7η της Β'.


Το ΕΚΕΔΙΜ( Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) Θεοχαρόπουλος στη Βέροια πραγματοποιεί τα παρακάτω επιδοτούμενα προγράμματα:

Το ΕΚΕΔΙΜ( Κέντρο Δια Βίου Μάθησης) Θεοχαρόπουλος πραγματοποιεί τα παρακάτω επιδοτούμενα προγράμματα:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *