Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 28/27-12-2019) που ισχύει από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 έως και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019.

Κάλαντα από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής "Αρίων"

Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας "ο ΑΡΙΩΝ" παραμονή Χριστουγέννων έψαλε τα κάλαντα στις γειτονιές της Αριδαίας συνοδεία με το αρκοντεόν του δασκάλου της. 

Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κ. Μακεδονία

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Ο Δήμος Έδεσσας στη νέα ψηφιακή εποχή με 100% οπτικές ίνες

Στην Έδεσσα υλοποιείται από τον όμιλο ΟΤΕ το πολύ σημαντικό έργο FTTH (Fiber To The Home), που ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τους επομένους μήνες.

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων πάνω από τέσσερα ελληνικά νησιά

Τουρκικά F-16 και F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από Οινούσσες, Παναγιά, Αγαθονήσι και Ανθρωποφάγους

Τι θα δει ο Αϊ Βασίλης; Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα!

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης ή μόνος στο σπίτι; Μια υπέροχη ζωή ή άγρυπνος στο… σαλόνι; Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, το Flix έχει μια ταινία και για τις δικές σας γιορτές!

Δείτε τους προσληφθέντες με την (ΣΟΧ3) προκήρυξη στα Λουτρά Πόζαρ

Σύμφωνα με την υπ αριθ. ΣΟΧ3 προκήρυξη και την απόφαση του Προέδρου της επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας προσλήφθηκαν 5 άτομα για τις ανάγκες της επιχείρησης. 

Ολα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την σαλπιγγογραφία - Βασική εξέταση για τον έλεγχο της γονιμότητας της γυναίκας

Η σαλπιγγογραφία αποτελεί μια από τις βασικές εξετάσεις για τον έλεγχο της γονιμότητας της γυναίκας. Σε συνδυασμό με το σπερμοδιάγραμμα του συντρόφου και τον ορμονικό έλεγχο της γυναίκας είναι οι πρώτες εξετάσεις που πρέπει να κάνει το ζευγάρι που δυσκολεύεται να συλλάβει.

Δέκα άλμπουμ που σημάδεψαν τη δεκαετία που φεύγει

Μέσα στη δεκαετία που φεύγει σε λίγες ημέρες, το rock και τo metal, έφυγαν εντελώς από το mainstream με λίγες εξαιρέσεις από τις τεράστιες μπάντες του παρελθόντος. Ήταν όμως μία δεκαετία που μας προσέφερε συγκλονιστικές στιγμές και πολλά καινούργια πράγματα.

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλείδωσε»! Δείτε πότε θα μπουν στο λογαριασμό σας τα 700 ευρώ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση κοινωνικού μερίσματος και τώρα ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.

Αφιέρωμα: Η ιστορία της Αγια-Σοφιάς

Η Αγία Σοφία είναι το πρώτο κτίσμα που χτυπάει στα μάτια του επισκέπτη, καθώς εισέρχεται από την Προποντίδα. Ο πρώτος ναός θεμελιώθηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο το 330 μ.Χ...

Προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Την Παρασκευή 27/12/2019 στις 19:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας διοργανώνει την προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *