Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Έναρξη εγγραφών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΑριδαίαςΤο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Αριδαίας σας ενημερώνει ότι από τις 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και τις 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, οι μαθητές / τριες μπορούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν, ή να μετεγγραφούν για το νέο σχολικό έτος 2021-2022, μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την γιορτή του Πατέρα


Το να είσαι πατέρας, είναι μια από τις πιο σημαντικές δουλειές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και λίγα πράγματα φέρνουν τόση χαρά και υπερηφάνεια όσο η ευλογία της πατρότητας. 

Δήμος Αλμωπίας: Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Συντήρησης Πρασίνου και Ανακύκλωσης


Τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου & Ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας, συνέχισαν κατά την προηγούμενη εβδομάδα τις εργασίες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου.

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Σκύδρα


Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα σχετικά με τη φημολογία για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο της Σκύδρας απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *