Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

23χρονος από την Αλμωπία έχει άμεση ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια

23χρονος από την Αλμωπία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Ανοιχτές οι εκκλησίες αλλά κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες το Πάσχα

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση έχει υπογραφεί από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και πλέον τελεί υπό την τελική έγκριση στο υπουργείο Υγείας για να υπογραφεί και από τον κ. Βασίλη Κικίλια.

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Το Γ.Ν.Γιαννιτσών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ενισχύει την εθνική προσπάθεια για να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα.

Αύξηση ραδιενέργειας κοντά στο Τσερνόμπιλ εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς!

Αύξηση της ραδιενέργειας, λόγω μιας δασικής πυρκαγιάς που ξέσπασε την προηγούμενη, στη ζώνη αποκλεισμού που περιβάλλει τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, όπου το 1986 σημειώθηκε το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, ανέφερε την Κυριακή η Ουκρανία.

79 νεκροί, 20 νέα κρούσματα, 90 σε κρίσιμη κατάσταση

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στην Ελλάδα στα 1.755.

Αναδρομές: Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας

Εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα στη γερμανική διακοίνωση...

Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα με τους φορείς του τουρισμού

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον κλάδο του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.

Έκτακτο Δώρο Πάσχα: Πότε θα το πάρουν οι ήρωες της πρώτης γραμμής

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους μισού μισθού, θα λάβουν σε νοσοκομεία, ΕΟΔΥ και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Προσφορά υλικών στο Δήμο Σκύδρας από τους αδερφούς Μπόφτση

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ν΄ανακοινώσουμε μια ακόμη πρωτοβουλία προσφοράς από συμπολίτες μας στον ενωτικό αγώνα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την προστασία των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Για την προστασία των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», την προάσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Ο σκλάβος

Νέο ποίημα για τη στήλη του ialmopia.grΕυχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή προς την εταιρία «Νέα Star Fruit Ltd» για την προσφορά υγειονομικού υλικού προς την ΠΕ Πέλλας

Η εταιρία «Νέα Star Fruit Ltd», ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων κοινωνικά υπεύθυνων εταιριών που συνδράμουν στο έργο της πολιτείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοïού, προσέφερε υγειονομικό υλικό (μάσκες) για τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *