Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Αφιέρωμα: Όποιον πάρει ο Χάρος. Το ελληνικό "παιχνίδι" που έμοιαζε με τη ρώσικη ρουλέτα

"Όποιον πάρει ο Χάρος" η φράση από ένα θανάσιμο παιχνίδι που έκανε έξαλλο τον Κολοκοτρώνη. Έμοιαζε με τη ρώσικη ρουλέτα και το απαγόρευσε ο στρατηγός επειδή χάνονταν ηλιθιωδώς πολλά παλικάρια (Pics)

Γ' Εθνική: Προτάσεις ενίσχυσης στον Αλμωπό

Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ έχει ο Αλμωπός Αριδαίας (μετά και τη φυγή των Αβραμίδη, Καπουσούζη, Κουτρούμπαλου), έχοντας στη λίστα μεταξύ άλλων τους Τόλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Μπασκάκη και Απόστολο Αποστόλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Αφιέρωμα: Το χωριό μας Εξαπλάτανος - Μορφωτικός Σύλλογος "Μενέλαος Λουντέμης" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

«Φρένο» στο κλείσιμο των καναλιών – Μετά τη συγκρότηση ΕΣΡ η τροπολογία

Μεταμεσονύκτιο θρίλερ στην κυβέρνηση – Υποχώρηση Παππά μετά από παρέμβαση Βούτση - Νέα δεδομένα για τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου

Για ενδέκατη χρονιά γιορτάστηκε φέτος η γιορτή κάστανου στο Λυκόστομο

Για ενδέκατη χρονιά γιορτάστηκε φέτος η γιορτή κάστανου στο Λυκόστομο. Οργανώθηκε με τη συνεργασία των καστανοπαραγωγών, του μορφωτικού συλλόγου, και του αθλητικού συλλόγου ΄΄Μαύρη θύελα΄΄

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός για την εποχική γρίπη - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για την εποχική γρίπη και όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου πρέπει να κάνετε το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο χορηγείται δωρεάν.

Εκδήλωση για τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 8.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Στρατιωτικού Μουσείου Γιαννιτσών, με θέμα τις «Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας». 
 
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Συνταγματάρχης ΑΣ κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης. Την παρουσίαση θα κάνει η Επίτιμη Διευθύντρια του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας Θράκης, κα Νέλλη Μελίδου - Κεφαλά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Δ.Η.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *