Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Επαγγελματίας οδηγός κάνει φάρσα σε δασκάλους οδήγησης (vid)

Οι δάσκαλοι σε μια σχολή οδήγησης της Μαλαισίας, δεν ήξεραν τι τους περιμένει όταν ένα ντροπαλό κοριτσάκι μπήκε στο αυτοκίνητο. Δείτε τι ακολούθησε.


Μια έκπληξη περίμενε τους δασκάλους μιας σχολής οδηγών στη Μαλαισία. Το κορίτσι που μπήκε για μάθημα, έμοιαζε σαν όλα τα άλλα, ωστόσο στην πραγματικότητα επρόκειτο για την Leona Chin η οποία είχε αποφασίσει να κάνει φάρσα στους εκπαιδευτές!


Στο παρακάτω βίντεο, την παρατηρούμε να κάνει λάθη και ένας από τους δασκάλους της, τολμά να της κάνει παρατήρηση.

"Χρειάζεσαι περισσότερη εξάσκηση" της λέει και αρχίζει το σόου. Η Chin πατάει το γκάζι και οι αντιδράσεις των δασκάλων είναι απολαυστικές!Πηγή: news247.gr

Αφιέρωμα: Πέντε αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έκαναν τους ερευνητές να δακρύσουν (pics)

Θυσίες παιδιών, αγκαλιασμένοι σκελετοί και ιστορίες αιώνιας αγάπης που έκαναν τους αρχαιολόγους να δακρύσουν.

Ο Chris Scarre, επικεφαλής του τμήματος αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο του Durham, ανακάλυψε ένα ερωτικό γράμμα μέσα σε ένα τάφο. Με αφορμή αυτό το εύρημα μιλάει για τα συναισθήματα των αρχαιολόγων όταν ανακαλύπτουν τρυφερές ιστορίες. Λέει λοιπόν ότι όταν οι αρχαιολόγοι ερευνούν τάφους, πολλές φορές συγκινούνται από τα ευρήματα και θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον νεκρό και την προσωπική του ζωή αλλά και τις σκέψεις, τους φόβους και τις ελπίδες των συγγενών που θάβουν τον δικό τους άνθρωπο. Αυτές είναι πέντε συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που έζησαν πριν από χιλιάδες χρόνια και «ξαναζωντανεύουν» με όλες τους τις λεπτομέρειες.


1. Μια ερωτική ιστορία 2.000 ετών

Οι ιστορίες αγάπης είναι διαχρονικές και δείχνουν την ομορφιά της ανθρώπινης φύσης. Πρόκειται για την ιστορία του Φάβιου (Fabius Maianus) που έζησε σε μια πρώην ρωμαϊκή πόλη την Trier, κοντά στη σημερινή Φρανκφούρτη της Γερμανίας ανάμεσα στον 2ο και 3ο αιώνα π.Χ. Η ιστορία του είναι χαραγμένη στην πέτρινη σαρκοφάγο της γυναίκας του, Βαλέριας, που βρέθηκε στην πόλη Παβία, κοντά στο σημερινό Μιλάνο της Ιταλίας.

Η επιγραφή αναφέρεται στην τρυφερή ιστορία αγάπης του Φάβιου και της Βαλέριας. Δυστυχώς, ο γάμος τους κράτησε μόνο 10 χρόνια καθώς η Βαλέρια πέθανε στα 27 της. Η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή που ο Φάβιος ταξίδεψε 600 μίλια για να φέρει την αγαπημένη του γυναίκα από την Trier που πέθανε στην Παβία που ήταν η γενέτειρά τους. Ένα τόσο μεγάλο ταξίδι ήταν πραγματικός άθλος για τα δεδομένα της εποχής που ελάχιστοι μπορούσαν να καταφέρουν. Αυτή η πράξη δείχνει το μέγεθος της αγάπης που ο Φάβιος έτρεφε για τη γυναίκα του.

2. Τα παιδιά του Llullaillaco ή αλλιώς τα παγωμένα παιδιά

Τα ταριχευμένα πτώματα τριών παιδιών της φυλής των Ίνκας που ανακαλύφθηκαν στην κορυφή του βουνού Llullaillaco στα σύνορα Αργεντινής και Χιλής έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και είναι γνωστά στο χώρο της αρχαιολογίας ως τα παιδιά του Llullaillaco. Πρόκειται για μια 13χρονη κοπέλα, ένα 4χρονο αγόρι που είναι γνωστό ως το Llullaillaco boy και ένα 5χρονο κορίτσι γνωστό ως lightening girl.

Η ανακάλυψη τους έγινε το 1999 από μία ομάδα αρχαιολόγων. Όμως, νέες έρευνες έριξαν φως στις τελευταίες τους στιγμές, αλλά και στη σύντομη ζωή τους πριν από το τέλος. Τα παιδιά θυσιάστηκαν στους θεούς. Οι Ίνκας συνήθιζαν να εγκαταλείπουν παιδιά στις κορυφές των αφιλόξενων βουνών για να πεθάνουν από ασιτία ως προσφορά στους θεούς. Βρέθηκαν καθισμένα στην κορυφή του βουνού και οι χαμηλές θερμοκρασίες φρόντισαν να ταριχευτούν με φυσικές διαδικασίες. Η συγκεκριμένη ανθρωποθυσία είχε μία χρονοβόρα προετοιμασία, αφού φαίνεται πως οι Ίνκας νάρκωναν τα παιδιά συστηματικά επί έναν ολόκληρο χρόνο με αλκοόλ και ουσίες πριν φτάσουν στην ανθρωποθυσία. Οι αρχαιολόγοι έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα αφού ανέλυσαν τρίχες της κεφαλής από τις διατηρημένες μούμιες. Φαίνεται πως οι Ίνκας έδιναν στα παιδιά φύλλα κόκας και μπύρα για περίπου ένα χρόνο πριν από τον θάνατό τους. Οι ποσότητες κοκαΐνης και αλκοόλ αυξήθηκαν υπερβολικά έξι μήνες πριν πεθάνουν.

Τους έδιναν αυτές τις ουσίες για να μειώσουν τις αντιστάσεις τους γεγονός που φαίνεται και από τη στάση οκλαδόν που βρέθηκε η 13χρονη που δείχνει ότι δεν πάλεψε καθόλου. Οι έρευνες επίσης οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ενώ τα παιδιά ήταν από φτωχές αγροτικές οικογένειες, αφού η διατροφή τους αποτελούνταν αποκλειστικά από λαχανικά, φαίνεται ότι και τα τρία παιδιά άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες περίπου ένα χρόνο πριν πεθάνουν και έτρωγαν τα φαγητά των προνομιούχων δηλαδή βρέθηκε και στα τρία παιδιά πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης. Στη φυλή των Ίνκας κάποια παιδιά επιλέγονταν από τους ιερείς και ζούσαν μακριά από τις οικογένειές τους και μόνο υπό την επιτήρηση των ιερέων προκειμένου να προετοιμαστούν για θυσία , προσφορά στους θεούς.

3. Οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν τάφο 2.500 ετών ενός μωρού και την κουδουνίστρα του

Τίποτα δεν είναι πιο συγκινητικό από τον τάφο ενός αθώου μωρού του οποίου η ζωή έληξε πριν καν ξεκινήσει. Εδώ είναι μια τέτοια περίπτωση. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μικρές τεφροδόχους που περιέχουν τα αποτεφρωμένα λείψανα μωρών που χρονολογούνται πριν 2.500 χρόνια σε ένα χωριό της Πολωνίας στο Legowo κοντά στο Wagrowiec.

Σε έναν τάφο βρήκαν μια τεφροδόχο σε σχήμα μαξιλαριού φτιαγμένη από πηλό γεμάτη μικρές μπάλες και δίπλα μία κουδουνίστρα. Σε μία άλλη βρήκαν ένα κουτάλι του οποίου η λαβή είχε σχήμα πουλιού και ένας τρίτος τάφος είχε ένα μπολ που μέσα είχε χαραγμένη την εικόνα ενός πουλιού. Όλα αυτά ήταν δώρα των γονιών προς τα μωρά τους για το τελευταίο τους ταξίδι.

4. Ερωτικό γράμμα 500 ετών σε τάφο με μούμια

«Θέλω να έρθω μαζί σου. Πάρε με εκεί που είσαι. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι νιώθω για σένα και η θλίψη μου δεν έχει όρια. Σε ποιον να δώσω την καρδιά μου τώρα και πως να ζήσω με το μωρό μας τώρα που εσύ χάθηκες; Όταν γεννηθεί το παιδί σου, ποιον θα φωνάζει πατέρα»; Είναι τα λόγια μιας εγκύου που θρηνεί για τον άντρα της. Για σχεδόν μισή χιλιετία βρισκόταν θαμμένο πάνω στην μούμια του Eung tae, μέλους της ελίτ κάστας της Δυναστείας Joseon, που ήρθε στο φως μετά από ανασκαφές στην πόλη Andong στην νότια Κορέα. Το γράμμα τελειώνει με μια επίκληση. Η γυναίκα ζητά από τον νεκρό της σύζυγο να την επισκεφθεί στα όνειρά της. «Έλα στα όνειρά μου και φανερώσου μπροστά μου… Έχω τόσα να σου πω..» Το γράμμα χρονολογείται μόλις 30 χρόνια πριν ο Σέξπηρ γράψει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, την πιο γνωστή ιστορία αγάπης όλων των εποχών.

5. Αρχαίοι τάφοι με αγκαλιασμένα ζευγάρια

Αρχαιολόγοι έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη στην ευρύτερη περιοχή του Novosibirsk της Σιβηρίας όπου οι επιστήμονες μελετούσαν 600 τάφους της εποχής του χαλκού. Πολλοί από αυτούς τους τάφους είχαν ζευγάρια που είχαν ταφεί αγκαλιασμένα. Οι τάφοι βρέθηκαν συγκεκριμένα στο Staryi Tartas και χρονολογούνται γύρω στο 1700 -1400 π. Χ. Τα ζευγάρια είχαν τοποθετηθεί με φροντίδα αντικρυστά και αγκαλιασμένα για το τελευταίο τους ταξίδι. Δίπλα τους υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, όπως διακοσμητικά όπλα και προσωπικά αντικείμενα. Ο αρχαιολόγος Vasiliy Labetsikiy είπε: «Τα παραμύθια συνήθως τελειώνουν με το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει μαζί όλη του τη ζωή και να πεθαίνουν και οι δύο την ίδια μέρα. Είναι εκπληκτικό πως τα παραμύθια ζωντανεύουν με αυτά τα ευρήματα της εποχής του χαλκού αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν χώρισαν ποτέ ούτε μετά θάνατον».


Πηγή: Μηχανή του Χρόνου

Κλειδωμένοι στο ασανσέρ με αγριεμένες μέλισσες: Η νέα φάρσα που «σαρώνει» στο διαδίκτυο (vid)

Μια ιδιαίτερα πετυχημένη φάρσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι φαρσέρ από την Βραζιλία έβαλαν ένα ψεύτικο μελισσοκόμο μέσα σε ένα ασανσέρ, μαζί με ανυποψίαστους πολίτες. Ο άνθρωπος που υποδυόταν τον μελισσοκόμο κράταγε επίσης κάποια κιβώτια τα οποία υποτίθεται ότι περιείχαν ζωντανές μέλισσες.

Με μια απρόσεκτη κίνηση... τα κιβώτια, όπως προέβλεπε το σενάριο, έπεφταν κάτω. Και προκαλούσαν πανικό στους πολίτες.

Το βίντεο έχει ανέβει στο youtube εδώ και λίγα 24ωρα και έχει ξεπεράσει τα 1.500.000 κλικς.

Δείτε την τρομερή φάρσα

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικής ΓλώσσαςΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

http://www.letsenglish.eu/mathemata/idiaitera-mathemata-agglikon/

Τα 10 ωραιότερα ηλιοβασιλέματα από το National Geographic (pics)

Από το ένα άκρο της γης στο άλλο όταν ο ήλιος δύει δημιουργούνται πανέμορφα τοπία στη φύση και τα ηλιοβασιλέματα ξεχωρίζουν, το καθένα με τον δικό του τρόπο. Ο ουρανός βάφεται κόκκινος και πορτοκαλί και σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο δίνεται αυτή η τελική πινελιά που κάνει το σκηνικό ειδυλλιακό. Οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τη μαγεία της φύσης εκείνη τη στιγμή και οι εικόνες ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο. Το περιοδικό National Geographic συνέλεξε τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα και δημιούργησε τη λίστα με τα 10 καλύτερα στον πλανήτη, ανάμεσά τους και ένα ελληνικό…

1. Χονολουλού, Χαβάη


2. Antelope Island State Park, Συρακούσες


3. Νέα Υόρκη


4. Key West, Φλόριντα


5. Torres del Paine, Χιλή


6. Κάστρο Οίας, Σαντορίνη


7. Clifton Beaches, Κέιπ Τάουν


8. Kenting National Park, Ταϊβάν


9. Vairou Bay, Μπόρα- Μπόρα, Αϊτή


10. Ayers Rock, Βόρεια Αυστραλία


Πηγή: perierga.gr

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των αγώνων του Σαββατοκύριακου 28 - 29/3

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δείτε τα αποτελέσματα και τους σκόρερς των αγώνων του Σαββατοκύριακου 28 - 29/3

Έκθεση βιβλίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 2 Απριλίου θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και παιδαγωγικού υλικού στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου «Αγαθοβούλειου» Δημοτικού

Νέες καταθέσεις για Γιακουμάκη: η φοιτήτρια... μυστήριο, το bullying και οι κακοί βαθμοί

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις φοιτητών της Γαλακτοκομικής

Δείτε το επικό TV Spot του Mortal Kombat X (vid)

Δεν είναι συνηθισμένο ένα trailer ή διαφημιστικό για παιχνίδι να είναι τόσο άρτια εκτελεσμένο ώστε

Αρώματα Γαλλίας στην Αριδαία - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

Αρώματα Γαλλίας άριστης ποιότητας τύπου όλων των επώνυμων οίκων!

Συνάντηση της Θεοδώρας Τζάκρη με το σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη συναντήθηκε το Σάββατο 28-3-2015 με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Αλ. Καραΐσκο και τα μέλη κκ. Κ. Κωνσταντόπουλο, Χρυσούλα Δήμου και Λεμονιά Πόππη.

Στο «στόχαστρο» ο Βαρουφάκης λόγω ενοικίασης σπιτιών της συζύγου και της πεθεράς του χωρίς άδεια

«Πονοκεφάλους» φαίνεται να δημιουργεί στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, η υπόθεση ενοικίαση σπιτιών της συζύγου του στην Αίγινα και της πεθεράς του στην Αθήνα, τα

Ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας

Από το ΔΣ του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι ο όμιλος συνεχίζει για ακόμη λίγες Κυριακές τις εξορμήσεις στο Καϊμακτσαλάν.

«Άνοιξε την καταραμένη πόρτα!» - Οι σπαρακτικές τελευταίες εκκλήσεις του κυβερνήτη του Airbus

Τις απελπισμένες εκκλήσεις του κυβερνήτη προς τον Αντρέας Λούμπιτς, τα χτυπήματα με τσεκούρι

Έκθεση «Μακεδονικοί Θησαυροί» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Η έκθεση «Μακεδονικοί Θησαυροί» παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Το σκίτσο της ημέρας


Πηγή: efsyn.gr

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 29/3 τα Ζώδια!


Γενικά: Ξεκινάς με καινούργια ενέργεια και κυρίως μπορείς να τη διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα

Παραιτήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Στέλιος Παπαθεμελής (Σαν σήμερα 29/3)

1973 στις ΗΠΑ, ο Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το Όσκαρ που κέρδισε για την ταινία ''Ο Νονός'', στέλνοντας την Ινδιάνα ηθοποιό Σαχίν Λιτλφέδερ στην τελετή απονομής για να περιγράψει

Δέκα τρελά ιατρικά περιστατικά που είδαμε στο Grey's Anatomy (pics)

Πολλαπλοί "αυθόρμητοι" οργασμοί, τοξικό αίμα, εγκέφαλος σε λάθος θέση και άλλα παράξενα που είδαμε μέσα στα δέκα χρόνια προβολής της δημοφιλούς ιατρικής σειράς.


Δέκα χρόνια πέρασαν από την προβολή του πρώτη επεισοδίου του Grey's Anatomy. Όλα ξεκίνησαν με την Meredith να πίνει λίγη παραπάνω τεκίλα στο μπαρ κι εμείς κολλήσαμε επί έντεκα σεζόν να παρακολουθούμε τις περιπέτειες μια παρέας νεαρών αποφοίτων της ιατρικής σχολής καθώς εξελίσσονταν σε καταρτισμένους γιατρούς.


Έντεκα σεζόν εντατικού ρομάντζου και δράματος στους διαδρόμους του νοσοκομείου Seattle Grace αλλά και απίθανων ιατρικών περιστατικών.

Με αφορμή την επέτειο της πρεμιέρας της δημοφιλούς σειράς, το Mashable παρουσιάζει τα δέκα πιο τρελά περιστατικά τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η παρέα του Grey's Anatomy.

1. Ο τύπος που κατάπιε 10 κεφάλια από πλαστικές κούκλες

Η Dr Bailey μάλλον αναθεώρησε την αδυναμία της στις πλαστικές κούκλες, όταν είδε την ακτινογραφία ενός ασθενή που εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό εντερικό πρόβλημα, αφού είχε καταπιεί δέκα πλαστικά κεφάλια γιατί -όπως είπε- χωρίς τις κούκλες ένιωθε άδειος

2. Η φοιτήτρια με τους "αυθόρμητους" οργασμούς

Όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, η νεαρή γκεστ του δεύτερου κύκλου της σειράς δεν μπορούσε ούτε μια βόλτα με το αυτοκίνητό της να κάνει χωρίς να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς. Πριν φτάσει στον προορισμό της, έφτανε ξανά και ξανά στην ερωτική κορύφωση, χωρίς καμία προσπάθεια και κανένα προφανές ερέθισμα. Οι πρωταγωνιστές αρχικά αναρωτήθηκαν γιατί κανείς να θέλει να γιατρέψει ένα τέτοιο "ελάττωμα". Μέχρι που πείστηκαν ότι ακόμα και τα πιο ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή, σταματούν να είναι απολαυστικά σε υπερβολικές δόσεις. Έτσι την θεράπευσαν για να μπορεί να απολαμβάνει τις οργασμούς της μόνο όταν εκείνη θέλει.

3. Το κορίτσι που δεν νιώθει πόνο

Μία σπάνια ασθένεια έκανε την κατά κόσμον Abigail Breslin να πιστέψει ότι είναι σούπερ ηρωίδα. Με τη βοήθεια των γιατρών του Grey's η μικρή συνειδητοποίησε ότι ο πόνος σε προστατεύει από το να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Και όλα διορθώθηκαν με μια χειρουργική επέμβαση.

4. Η γυναίκα με το τοξικό αίμα

Στο δέκατο όγδοο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, μια ολόκληρη ομάδα γιατρών και νοσοκόμων πέφτουν λιπόθυμοι γύρω από το χειρουργικό τραπέζι, αμέσως μόλις εκτεθούν στο αίμα της ασθενούς, το οποίο ήταν τοξικό εξ αιτίας της ισχυρής αντικαρκινικής θεραπείας στην οποία είχε υποβληθεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιάλες οξυγόνου άδειασαν και οι συνάδελφοί τους δεν μπορούσαν να μπουν στο δωμάτιο για να ράψουν την πολύπαθη καρκινοπαθή. Τελικά, πήραν βαθιά ανάσα και κρατώντας την αναπνοή τους τα κατάφεραν.

5. Ο άνδρας που έκοψε το πόδι του

Στο τέταρτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου ένας άνδρας εμφανίζεται στο νοσοκομείο ζητώντας να του κόψουν το πόδι διότι πιστεύει ότι δεν είναι δικό του. Η Dr Bailey ζητά τη συνδρομή ψυχιάτρου. Εν τω μεταξύ όμως ο ασθενής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του χαρίζοντας μια ωραιότατη σπλάτερ σκηνή στους τηλεθεατές.

6. Το κορίτσι που μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει μέσα στο σώμα της

Στο εικοστό δεύτερο επεισόδιο του έκτου κύκλου ένα κορίτσι καταλήγει στα επείγοντα μετά από απόπειρα να βγάλει τα ίδια της τα μάτια. Οι απελπισμένοι γονείς είναι πεπεισμένοι ότι η κόρη τους είναι σχιζοφρενής, η Άλεξ όμως καταφέρνει να βρει την πραγματική αιτία του προβλήματος. Αυτό που τρελαίνει την ασθενή είναι μία μικροσκοπική τρύπα στο εσωτερικό του αυτιού της που της επιτρέπει να ακούει όλους τους θορύβους του σώματός της. Η τρύπα κλείνει και το κορίτσι ξεπερνά της αυτοκτονικές τάσεις.

7. Ο τύπος που δέχθηκε επίθεση από το λιοντάρι της φίλης του

Πώς να μην λυπηθεί κανείς αυτό τον δύσμοιρο χαρακτήρα του όγδοου κύκλου; Πήγε να επισκεφθεί το κορίτσι του και έπεσε στα δόντια ενός τεράστιου λιονταριού που "φιλοξενούσε" στο σπίτι της. Κατέληξε στο Seattle Grace με ξεσκισμένα χέρια και στέρνο. Παρόλα αυτά ήταν έτοιμος να συγχωρήσει την κοπέλα του. Εκείνη, όμως, δεν του συγχώρησε ποτέ το γεγονός ότι εξ αιτίας του έχασε το κατοικίδιό της.

8. Το μωρό που γεννήθηκε με το μυαλό έξω από το κρανίο του

Βλέποντας τη φωτογραφία, μοιάζει απίθανο να καταφέρει ένας χειρούργος να επανατοποθετήσει τον εγκέφαλο αυτού του μωρού στη σωστή θέση. Όχι όμως και για την ομάδα του Grey's Anatomy. Στο εικοστό δεύτερο επεισόδιο του ένατου κύκλου το κάνουν να μοιάζει παιχνιδάκι.

9. Ο άντρας που έφαγε το δίδυμό του

Τα προβλήματα υγείας αυτού του άνδρα πηγάζουν από το γεγονός ότι ως έμβρυο στη μήτρα της μητέρας του έφαγε το δίδυμο αδερφάκι του. Το εύρημα ξαφνιάζει τους γιατρούς του Grey's και καταρρακώνει τον ασθενή που δεν θέλει να αποχωριστεί τα απομεινάρια του χαμένου του αδελφού από το σώμα του. Τελικά τον πείθουν να τα αφαιρέσει και να μην τα πάρει μαζί του στο σπίτι.

10. Το αγόρι που εγκλωβίστηκε μέσα σε τσιμέντο

Μία από τις πιο τρελές ιδέες του σεναριογράφου ήταν χωρίς αμφιβολία ο ασθενής που κατέφθασε στο νοσοκομείο μέσα σε μια μπάλα από τσιμέντο. Δεν ήταν εύκολο για τους γιατρούς του Grey's να τον απεγκλωβίσουν χωρίς να του κάνουν κακό. Στο τέλος όμως φυσικά και τα κατάφεραν.Πηγή: news247.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *