Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του προαύλιου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Eπισκεφθήκαμε  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Γιάννη Κετικίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Γιάντση, τις εργασίες κατασκευής της νέας αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, όπου μας υποδέχθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Διευθυντής του σχολείου κ. Πέτρος Ζέρζης ενημερώνοντάς μας για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες σύντομα ολοκληρώνονται, έπειτα από αναμονή ετών.

Φθινόπωρο τα κάλλη σου - Γράφει ο Τρύφων Ούρδας


Φθινόπωρο. Πρώτα έκανες πολύ δειλά την εμφάνισή σου στον κήπο μας. Με τα φύλλα στα δέντρα ν’ αλλάζουν το χρώμα τους. Να γίνονται λες και πέρασε από πάνω τους ένας αόρατος ζωγράφος και με το πινέλο του τα έπιασε ένα ένα και τα έβαψε με μεγάλη τέχνη κίτρινα, ίσως και λίγο καφέ, ίσως και λίγο χρυσά, ίσως… πώς να πεις για το ταλέντο του!

Αλμωπός Αριδαίας: Από 10€ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πιερικό την Τετάρτη (24/11)


Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό την Τετάρτη (24/11 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαιας, για την 4η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson και για το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, ενημέρωσε ο Αλμωπός το φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για τη διεξαγωγή rapid test στην Αριδαία


Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – Κινητή Ομάδα Πέλλας, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test την Τρίτη 23/11/2021 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο από τις 09:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Ενημερωτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα Δήμου Σκύδρας: «Μειώνουμε τα απορρίμματα στη Σκύδρα, δίνουμε χώρο στη ζωή» - Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου


Η στόχευση και η εφαρμογή πολιτικών, δράσεων κι έργων προστασίας του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος αποτελούν βασική προτεραιότητα του Δήμου Σκύδρας. Μέσω αυτής επιδιώκεται η διαφύλαξη κι ασφάλεια της υγείας, της ζωής των δημοτών, των περιουσιών τους, των υποδομών και της βιοποικιλότητας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *