Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: 28 οι νεκροί, 74 νέα κρούσματα, 65 διασωληνωμένοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, με τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, και ώρα 13.00 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 184 του

ΟΑΕΔ: Προπληρώνει επιδόματα ανεργίας και Δώρο Πάσχα - Οι νέες ημερομηνίες

Προπληρώνονται από τον ΟΑΕΔ λόγω των έκτακτων συνθηκών τα τακτικά επιδόματα ανεργίας και μακροχρόνιας ανεργίας, το βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας και το Δώρο Πάσχα.

Ενημέρωση του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Από την ομάδα υποστήριξης του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ενημερώνουμε τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση υποστηρίζεται με δύο τρόπους:

Αφιέρωμα: Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, όταν πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.

Ενημερωτικό Σημείωμα 2ου Γυμνασίου ΑριδαίαςΠρος γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας.

Επίδομα 600 ευρώ: Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα το πάρουν

Τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Δικαιοσύνης, εξειδικεύουν την διαδικασία για την χορήγηση του επιδόματος 600 ευρώ που προανήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ξαφνικά άδειασε ο Εβρος από μετανάστες - Οι Τούρκοι εκκένωσαν τον καταυλισμό

Εξελίξεις στο μέτωπο του μεταναστευτικού στον Εβρο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα εκκενώθηκε ο καταυλισμός των μεταναστών απέναντι από τις Καστανιές.

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου παρέχεται διευκόλυνση στην προσαρμογή δασικών συνεταιρισμών

Ο Γιώργος Καρασμάνης σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, είχε

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *