Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Το ialmopia βλέπει Game of Thrones - Δείτε μαζί μας την 5η σεζόν της κορυφαίας τηλεοπτικής σειράς

Σε λίγες ώρες από τώρα, η σειρά που σημαδεύει την εποχή μας εδώ και 5 χρόνια θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας. Το Game of Thrones είναι εδώ, και το ialmopia θα σας ταξιδεύει
κάθε εβδομάδα στον κόσμο της Daenerys Targaryen, του Jon Snow και του Tyrion Lannister.

Μέσα από τις αναλύσεις του μάστερ των αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών και κινηματογράφου, Θεόφιλου Παπαδόπουλου, θα μπορείτε κάθε εβδομάδα να διαβάζετε αναλυτικά reviews των επεισοδίων, καθώς και να σχολιάζετε ή να αναφέρετε τυχόν απορίες σας σχετικά με την πλοκή της σειράς. Η δική μας πρεμιέρα θα γίνει σε λίγες ώρες, με την ανάρτηση ενός σπέσιαλ αφιερώματος στο τι πρόκειται να δούμε φέτος στη σειρά του HBO.

Φυσικά, σε όποιον δεν έχει δει τη σειρά ή θέλει να τη δει ολόκληρη στο τέλος της σεζόν, δεν συνιστούμε να διαβάσει τις αναλύσεις μας. Από την άλλη, όποιος πραγματικά θέλει να εμβαθύνει ή να μοιραστεί τον προβληματισμό του μετά από κάθε επεισόδιο, έχει βρει την κατάλληλη γωνιά στο διαδίκτυο για να το πράξει.

Το ialmopia.gr καινοτομεί και σας φέρνει κοντά στις μεγαλύτερες στιγμές της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Μείνετε συντονισμένοι...


Διαβάστε ΕΔΩ τη αναγγελία της 5ης σεζόν, μαζί με μια ανασκόπηση της 4ης.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *