Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Εξιχνίαση κλοπής σε Αριδαία και Γιαννιτσά

Συνελήφθη (23-03-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Αριδαίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα (ταβέρνα) ιδιοκτησίας 41χρονου και αφαίρεσε ποτά και μικρό χρηματικό ποσό.

Συλλήψεις για κλοπές

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, κλοπή τσάντας σε περιοχή της Πέλλας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού και δύο αγνώστων γυναικών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν στο κατάστημα μίας 51χρονης και αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *