Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Έδεσσας - ΑΟΚ Βέροιας 60-78

Χάρη στην εξαιρετική του άμυνα, ο ΑΟΚ Βέροιας πέρασε και από το ΔΑΚ Έδεσσας και έκανε το 4×4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ

H ομάδα του Θωμά Τούσα, σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και με όπλο της στην άμυνα εγκλώβισε τον αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Βέροιας δέχτηκε μόλις 26 πόντους (9 στο πρώτο δεκάλεπτο!) και έθεσε τις βάσεις για την τελική επικράτηση, ενώ στα επιμέρους στοιχεία του αγώνα ήταν η εξαιρετική άμυνα του Τρομπούκη στον Δημητρόπουλο, που τον περιόρισε αισθητά ενώ η ομαδική προσπάθεια όλως των παικτών, δεν επέτρεψε να φανεί το κενό του Πέτρου Μάντσου που ταξίδεψε στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟΚ, το Σάββατο 5/11 στο ΔΑΚ «Βικέλας» με αντίπαλο τον ΓΑΣ Βαφύρας.

Τα δεκάλεπτα : 9-20, 26-37, 45-57, 60-78

Η σύνθεση του ΑΟΚ :

Τρομπούκης 14, Ουσουλτζόγλου 2, Χρυσάφης, Πάππου, Καπνάς 5, Γκανάς 6 (1), Στεργιούδας, Τυριακίδης 7 (3), Λάντζος, Λέφας 15 (1), Γκεκόπουλος 2, Γιαννουζάκος 27 (2).
 
 
 
πηγη: sportsup.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *