Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μεταγραφική "μάχη" στα Γιαννιτσά για παίκτες από την Α.Α Γιαννιτσών

Περιζήτητοι είναι κυριολεκτικά από ομάδες Α1 του Δήμου Πέλλας οι ποδοσφαιριστές άνω των 17 ετών της Α.Α Γιαννιτσών που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην Κατηγορία Νέων και παραχωρούνται αυτό το καλοκαίρι από τον σύλλογο.


Παιδιά όπως οι Πανταζίδης, Γουστέρης κ.α έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες ,ομάδων όπως ο Εθνικός Γιαννιτσών , ο Π. Μυλότοπος και η Πέλλα επιθυμώντας διακαώς την απόκτησή τους και ασκώντας μάλιστα έντονες πιέσεις σε κάποιες περιπτώσεις για να εξασφαλίσουν την συγκατάθεση της Α.Α.Γ και των παικτών.

Το γεγονός βέβαια ότι υπάρχει έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον για παιδιά τέτοιας ηλικίας σε ένα μάλλον "γερασμένο'' τα τελευταία χρόνια πρωτάθλημα είναι εξ ορισμού θετικό και ενθαρρυντικό , ωστόσο θα πρέπει κιόλας τα σωματεία να αρχίσουν να εμπιστεύονται περισσότερο νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνουν άφθονο χρόνο συμμετοχής ώστε να μπορούν να αναδεικνύονται και να εξελίσσονται ταχύτερα στο ανδρικό επίπεδο προς όφελος όλων.


 

απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *