Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ και ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας από «Ακρίτες Αλμωπίας»

Ο Π.Λ.Ο «Ακρίτες Αλμωπίας» νοιώθοντας βαρύ το χρέος της προσφοράς προς το συνάνθρωπο πρόσφερε υλικά άμεσης ανάγκης υγειονομικού περιεχομένου, στο ΕΚΑΒ και στη ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας.

Η πράξη αυτή από μέρους του συλλόγου έχει σκοπό να απαλύνει στο ελάχιστο τον καθημερινό αγώνα των σκληρά εργαζόμενων στον τομέα Υγείας ανθρώπων, ενάντια στα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Η υγεία είναι αγαθό ανεκτίμητης αξίας. Η Ανάσταση του κυρίου να ενδυναμώσει τις σχέσεις των ανθρώπων και να τις εμπλουτίσει με αξίες προς όφελος της ανθρωπότητας

Καλή Ανάσταση!

Το Δ.Σ. του συλλόγου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *